Tesettür gelinlik modelleri 2018, straplez gelinlik modelleri, dantel detaylı gelinlik modelleri, kısa gelinlik modelleri ve daha sayabileceğimiz yüzlerce farklı model içerisinden seçim yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Her genç kızın hayallerini süsleyen gelinlik seçimini yapmak için bu altın kurallara uymalısınız

Mekan ve Gelinlik Uyumu Önemli

Şık gelinlikler 2018 senesinde de camekanları süslerken önemli olan düğünü yapacağınız mekana uygun bir model seçmektir. Örneğin kumsalda yapılacak bir düğün organizasyonuna kabarık gelinlikler tercih etmemeniz gerekir. Bu nedenle mekan seçimi gelinlikte belirleyicidir. Balo salonunda düğün yapacaksanız kabarık ya da kemerli gelinlik modelleri tercih edilebilir.

Gelinlik Alacaklar Bu Altın Kurallara Uymalı | 1

Gelinliğinizin Uzunluğu Sizi Rahatsız Etmesin

Kuyruklu gelinlik hayaliniz olabilir ancak gelinliğinizin uzunluğunu doğru ayarlamalısınız ve sizi bütün gün rahatsız edecek modellerden kaçınmalısınız.

Gelinlik Alacaklar Bu Altın Kurallara Uymalı | 2

Vücut Tipinize Uygun Gelinlikler Seçin

Vücut tipinizi belirlemeli ve buna uygun modeller seçmelisiniz. Örneğin alt bölgesi geniş olan ve omuz dekoltesini seven kadınlar tek omuzlu gelinlik modelleri seçebilir. Kum saati vücut yapısına sahip olanlar da balık model gelinliklere bakabilir.

Gelinlik Alacaklar Bu Altın Kurallara Uymalı | 3

 

 

Kumaş Seçimini Titizlikle Yapmalısınız

Kumaş seçimi yazın çok önemlidir tül, şifon, ipek ve tafta gibi kumaşları tercih etmeniz gerekir. Ancak düğünü kışın yapacaksanız doğru gelinlik için saten, krep, mikado gibi kumaşlar kullanmalısınız. Dekolteli gelinlik modelleri 2018 senesinde de hem kış hem de yaz kreasyonlarında bulunduğu için her mevsim gelinlikte dekolte kullanabileceğinizi ve bunun şık durabileceğini bilmelisiniz.

Gelinlik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Tıklayın !

Vücut Şekline Göre Gelinlik Seçimi Tıklayın !

Gelinlik seçerken Damadın fikri alınmalı mı? Tıklayın !

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli? Tıklayın !