Son yıllarda tesettür modasında büyük gelişmeler yaşanıyor ve mezuniyet elbiseleri tesettür seçeneklerine baktığınız zaman önceki yıllara göre çok daha geniş model çeşitliliğiyle karşılaşabiliyorsunuz. Artık modern tesettür kıyafetleri başlığında şıklığınızı yansıtacak çok sayıda elbise bulabilirsiniz. Tesettür giyim modelleri 2019 senesinde öne çıkan renkler zümrüt yeşili, soft tonlar ve vazgeçilmez siyah oluyor.

Modern Tesettür Abiye Elbiseleri Göz Kamaştırıyor | 1

Zümrüt Tesettür Abiye Elbiselerinden Vazgeçmeyenler

Yaka ve bel kısımlarında işlemeler olan su yeşili abiye elbise modelleri tesettür giyimin vazgeçilmezlerinden biri oluyor. Daha koyu tonları tercih edenler için zümrüt yeşili de öne çıkıyor. Her davette öne çıkacak renklerden biri olan zümrüt yeşili son birkaç yılın trend renklerinden biri. Tesettür elbiselerdeki detaylar şunlar oluyor:

  • Tesettür yeni abiye modelleri 2019 senesinde işlemelerle öne çıkıyor.
  • Göz kamaştıran parıltılar ve dantel detayları zümrüt yeşilini çok daha alımlı gösteriyor. Kıyafet bulmakta zorluk çeken tesettürlü bayanlar bu şık modeller sayesinde aradığı elbise modelini bulabiliyor.
  • Danteller de elbiselerin üst ve yaka bölgesi için çok kullanılıyor.

Modern Tesettür Abiye Elbiseleri Göz Kamaştırıyor | 2

Tesettürlü Bayanlar Nasıl Elbise Modelleri Tercih Etmeli?

Tesettür abiye genç modelleri seçiminizi yaparken mutlaka giyeceğiniz yakkabıyı belirlemeli ve elbise boyunu buna göre ayarlamalısınız. Elbiseyi diktiriyorsanız topuklu ayakkabınızla prova almanız daha doğru sonuçlar verecektir. Aksesuar tercihinizi elbisenizle uyumlu yapabilirsiniz. Vücudunuza ve ten renginize uygun renkler seçmelisiniz. Gizli fermuarları tercih ederseniz elbise çok daha şık gözükecektir. İç astarının da sizi rahatsız etmeyecek şekilde dikilmiş olmasına özen göstermeli ve alerjik kumaşlar seçmemeye de özen göstermelisiniz.

Ten ve Göz Rengine Göre Başörtüsü Seçimi Tıklayın !

2018 Tesettürlü Gelinlik Modelleri Tıklayın !