Metalik renkler ve parlak kumaşların yükselen trendine yeni sezonda da devam ediliyor. Plajların ıslak seksiliği, sonbaharın edilgen yağmurlarına uyarlanırken, salaş ve rahat giyim stilleri, sokak modasına ilham veriyor.

2018- 2019 sonbahar kış kreasyonları, yağmurluk modelleri ile günlük kombinlere şık sunumlar yapıyor. Geniş cepler ve geniş kesim ince paltolar, sokak giyim modasının en sevilen parçaları arasında yer alıyor.

Yağmurluk ve Rüzgarlık Modellerinde Parlaklık Modası | 1

Rüzgarlık Modellerinde Metalik Yansımalar

Giy ve çık modasına eklenen rüzgarlık modelleri, metalik kumaşların cazibesiyle tüm konseptlere uyum sağlıyor. Sonbahar rüzgarlarından koruyacak dış giyim ürünleri, geniş yakalı ya da bisiklet yaka lastikli formda sunuluyor.

Genellikle siyah metalik ve siyah parlak kumaşlar ile tasarlanan uzun giyimlikleri rahatlık ve salaş giyim stillerinin en rahat kombini.

Yağmurluk ve Rüzgarlık Modellerinde Parlaklık Modası | 2

Her Adımda Parlaklık

Üst giyim kategorilerinde siyah şıklığı tasarlanırken, ayakkabılarda metalik parlaklık oldukça cömert şekilde kullanılıyor. Pembe, gümüş, gold, rose gold, bakır ve mavi tonlarında kullanılan metalik deri kumaşlar ile stiletto şıklığı salaşlığa kombin ediliyor.

Yağmurluk ve Rüzgarlık Modellerinde Parlaklık Modası | 3

Bol jean pantolonlar, kısa paçalar ve kısa topuklu stilette ayakkabılar üzerine kombin edilen devasa genişlikteki salaş yağmurluk ve rüzgarlık modelleri, kadınların tüm sempatisini ön plana çıkarır nitelikte.

Yorgan ve battaniye görünümünde hazırlanan paltolar, dış giyim çeşitleri ise sokak modası için ev konforunu sürdürür tarzda sunuluyor. Şık kombinler ve rahat kullanımların sezonundayız.

Yağmurluk ve Rüzgarlık Modellerinde Parlaklık Modası | 4

2018-2019 Palto Modelleri İle İçiniz Isınsın Tıklayın !

2019 Mont Modası Trendler Tıklayın !

Kapüşonlu Üst Giyim Modasına Devam Tıklayın !

Sonbahar ve Kış Mini Etek Kombinleri Tıklayın !

Vücut Şekline Göre Giyim Tarzı Tavsiyeleri Tıklayın !