Hamileliğinizin 10. haftasında bebeğinizin cinsiyetini öğrenin ! | 1 2006 yılında önce Amerika’da daha sonra sırasıyla Avusturalya, Almanya, Meksika, Bahreyn, Mısır, Lübnan, Ürdün, Kuveyt, Umman, Çin, Katar, Panama, Ekvator, Sudi Arabistan, Suriye, Birleşmiş Arap emirliği, Polonya, Rusya, Güney Afrika, Kolombiya ve Venezuela gibi ülkelerde satışına başlanan İntelligender cinsiyet belirleme testi şimdi Türkiye’de.

Testi ne zaman kulanabilirim ?

Hamileliğinizin 10. haftasında testimizi uygulayabilirsiniz. Birçok anne adayı bebeğinin cinsiyetini ultrason ile ancak hamileliğin 20. haftasında öğrenebilmektedir. Intelligender Cinsiyet Belirleme Testi bu süreyi yarıya indirerek müjdeyi sevdiklerinizle hemen paylaşmanıza olanak sağlamaktadır!

 

 

Test nasıl uygulanıyor

Testi uygulamak hem çok pratik ve ucuz hem de sadece 10 dakika. Anne adayinin sabah ilk idrariyla yapilan testin sonucu koyu yeşil olursa erkek, turuncuya dönerse bebek kız anlamına geliyor. Yapılan klinik testler sonucu testin doğruluk oranının %90’ın üzerinde oldugu belirtiliyor.

Testin yapılış videosu için lütfen tıklayın

Hamileliğinizin 10. haftasında bebeğinizin cinsiyetini öğrenin ! | 2

Siz de eşiniz ve sevdiklerinize unutamayacakları bir sürpriz yapmak isterseniz muadili olmayan bu testi, testin turkiye distiributoru olan www.onhafta.com sitesinden temin edebilirsiniz .

Test hakkında Detaylı bilgi için tıklayın

OnHafta Facebook
OnHafta Twitter

Hamileliğinizin 10. haftasında bebeğinizin cinsiyetini öğrenin ! | 3