2013 düğün fiyatlarını burda paylaşalım...

Kızlar ben Sophia Çengelköy'le anlaştım. Her şey çok içime sindi. İnşallah her şey güzel olur. Baktığım yerler içinde en çok içime sinen yer oldu. Bir de açık mekan düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünün derim. Çünkü kapalı alanı olsa bile aynı düzen oraya kurulamıyor ve insanların çoğu ayrılıyor. Düğünün keyfi kaçıyor. Arkadaşım çok üzülmüştü.


$1_137_91_80.jpg

$5_585_388_80.jpg
 
Kızlar ben Sophia Çengelköy'le anlaştım. Her şey çok içime sindi. İnşallah her şey güzel olur. Baktığım yerler içinde en çok içime sinen yer oldu. Bir de açık mekan düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünün derim. Çünkü kapalı alanı olsa bile aynı düzen oraya kurulamıyor ve insanların çoğu ayrılıyor. Düğünün keyfi kaçıyor. Arkadaşım çok üzülmüştü.


Eki Görüntüle 719847

Eki Görüntüle 719848

mekan çok güzel çok beğendim ben de. Fiyatları nasıl acaba bir de fiyatın içine her türlü hizmet dahil mi yoksa ekstraları çok var mı? Bir de ben 100 kişilik bir nişan düşünüyorum öncelikli olarak şu an buranın daha küçük bir salonu filan var mı burda sanırım 100 kişiye izin vermezler düğün için çok uygun bir mekan.
 
arkadaşlar avcılar, k.çekmece civarında kır düğünü yapabileceğimiz mekan bilen var mı?
Vee de pembe cadillac kiralamak istiyorum tecrübesi olan varsa cevapları bekliyorum :)
 
Kızlar bayrampaşa adapark düğün salonunda düğün yapan varmııı??? ben orada yapmayı düşünüyorum ama fikrim yokk...
 
Yeni üye oldum :) öncesinde birçok konuda fikir almak için buraya baktım. Şimdi de düğün mekanı konusnda yorumlarınızı rica ediyorum:)

İnşallah Ekimde düğünümüz olacak fakat biz daha geçen hafta sonu mekan bakmaya başladık, bir kaç yer kaldı aklımda... :S

Çamlıca Sefa Restaurant da bir organizasyona gideniniz oldu mu? fikriniz var mı? veya manzarası olan önereceğiniz başka yerler var mı?
 
selam kızlar ben kısmetse 2014 mart sonu nisan başı gibi evlenicem yinede yazayım dedim ne kadar erken tutarsak mekanı o kadar iuygun olacağı görüşündeyim bakalım.2013 eylül de karar verip yer tutmamız gerekiyor. Forum çok yardımcı oldu en azından nerelere bakacağım hakkında bir taslak oluştu kafamda. Ben k.çekmece nişanlım güneşli de oturuyor. Bu civarda arıyoruz ve bakıcağım yerleri sıralayım forumu didik didik okudum nasılsa:KK51:

-gönül davet in ;
avcılar beygen
bakırköy turkuaz
beylikdüzü white corner
bakırköy çamlık davet

- le perc de mariage salon inci zeytinburnu
-z.burnu öğretmenvi
b.evler "
bakırköy "
-b.köy spor tesisleri
-bahçelievler piramit
-b.evler olimpik
-avcılar ve florya sosyal tesisler

200-250 arası istiyoruz. Yemekli istiyorduk başta ama fazla geliyor en kötü kokteyl menü bakıcaz olmadı hafif kalırsa kasıcaz kendimizi yemekli yapıcaz bakalım.Ben buraları gezip yemekli kokteylli fiyatları alıp sizlerle paylaşıcam en yakın zamanda arkadaşlar.
 
merhaba arkadaşlar ,
bende eşimle birlikte 1.5 yıldır dış çekim düğün fotoğrafçılığı yapıyorum birlikte çalışıyoruz.
ortalama 1000-1500 fotoğraf dvd olarak teslim ediliyor. 20 adette baskı fotoğraf 1 tanede büyük ebat baskı teslim ediyoruz.
Ekipmanlarımız profesyonel ve devamlı yenilenmektedir.
Ağustos ayı için 18 ağustos ve 11 ağustosta anadolu yakasında çekimlerimiz olacak o günlerde müsait değiliz şu an için
Fiyatlar uçuk kaçık değildir ve yapılan iş gerçekten kalitelidir İlgilenenler benimle iletişime geçebilir.
 
selam,
ben de önümüzdeki yaz düğünüm için bakiyorum bulamıyoruuummm kafayı yicem:18:
bana da fikir verin nolur iki yaka da olabilir, acık hava olcak yemekli:26:

Canim avcilar ataparki tuttum ben ekimde dugunum hem deniz kenari hemde kir bahcesi fiyatlarida cok uygun orayada bir goz at istersen :)
 
Canim avcilar ataparki tuttum ben ekimde dugunum hem deniz kenari hemde kir bahcesi fiyatlarida cok uygun orayada bir goz at istersen :)

canım atapark ücretleri hakkında bilgi verebilir misin? kaç kişilik anlaştınız, yemekli ya da kokteyl şeklinde mi olacak, ne kadara mal oldu toplam gibi? :)
Bende düğünüm için ataparkı düşünüyorum, bilgi verebilirsen sevinirim.:KK3:
 
canım atapark ücretleri hakkında bilgi verebilir misin? kaç kişilik anlaştınız, yemekli ya da kokteyl şeklinde mi olacak, ne kadara mal oldu toplam gibi? :)
Bende düğünüm için ataparkı düşünüyorum, bilgi verebilirsen sevinirim.:KK3:

Menuye gore degisiyor yemekli kisi basi 50 lira biz 200 kisilik yaptirdik.. kokteyl fiyatlarini hic bilmiyorum canim :))
 
Arkadaşlar 9. mart . 2014 pazar akşamı için bakırköy turkuaz kültür merkezi gönül davet ile konuştuk ve önümüzdeki haftaiçi tutacağız kısmetse. Ben resimleri görünce vurulmuştum ferah ve deniz gemici konsepti çok hoşuma gitmişti. İlk defa salon baktık ve ilkinde karar kıldık :KK76: Öncelikle ilgi çok güzel gönül davet gerçekten kurumsal. Gittiğimizde düğün vardı hazırlıkları ve sunumları gördük gayet yerinde ve şıktı.

Biz 400 kişi altın tabak kokteyl menü 7.800 fiyat verdiler :KK52::KK52:

Tabi bizim mart gibi bir avantajımız var pek tercih edilmeyen bir tarih ama yinede fiyat öyle bir yer için sunumlar için çok çok iyi.
Ortada serpme ikramlar çerezler kanepe tabakları var bu gümüş kokteyl menü buna + olarak kişiye özel 4soğuk meze 2 tatlı 2 tuzlu kurabiye ve bir su böreği sınırsız içeçek+ dondurmalı pasta olunca altın kokteyl menü oluyor bizde bunu seçtik gayet yerinde ve kararlı bize göre. Bunun yanı sıra stüdyo fotoğrafı ve albümü düğün sonu 10 fotoğraf video müzik sunum vb şeyler de fiyata dahil ayrı ayrı düşünmüyorsun bunları hep sağlıyor.

Mekana gelince lokasyon olarak çok iyi. Metrobüs taksi otobüs deniz otobüsü herşekilde ulaşılır incirlide araba için gelenler içinde hemen yanında otopark var buda bir avantaj. İç tasarım olarak daha ilk girişten itibaren gemi konsepti var kapılar çerçeveler he birde girişte sizin resminiz karşılıcak misafirleri. Mekan 400 kişilik eski tiyatro olduğu için kolonsuz ve çok yüksek tavanı ferah oturma düzeni ise çok iyi biraz arkada kalan kısmı iki basamak yükseltmişler ki daha rahat görebilsinler diye kolon olduğu yerlerde kolonlar halatla sarılmış sahne yüksek ve gemi şeklinde ay bayıldımmm:KK52::KK52::KK52::KK52:
Masalarda beyaz mavi renkler masanın ortası cam camın içinde midye kabukları falan var üstünde de şamdan ışık sistemi de gayet iyiymiş baktılar nişanlım öyle diyor:KK1:
Neysecime en ilginci de gelin odasından parıltılı bir tekne içinde sahnenin ortasına iniliyor değişik geldi ama tanıtım videosunu izletince cidden hoşuma gitti.Bir de aşagıda hizmetlerini copy+paste yapayım size arkadaşlar

HİZMETLERİMİZ

1- Orkestra/dj/canli performans
2- Sanatçi
3- Bay/Bayan Garson
4- Güvenlik
5- Masa ve Sandelye Süsleme
6- Gelin Yolu Süsleme
7- Oturma Plani
8- Birbirinden Farkli Zengin Menü Seçenekleri
9- Hosgeldin Servisi
10- Masalarda Samdanlar Mum esliginde
11- Gelin odasinda ikramlar
12- Nikah masasi ve Süslemesi
13- Volkan
14- Konfeti
15-Evlilik Öncesi Egitim Seminerleri
16-Aile Danismanligi
17- Gönül Aile Birligi clup etkinlikleri

PROMOSYONLARIMIZ

1- Dis kirasi Gelenegi
2- Ani defteri ve Standi
3- Foto klip
4- Karsilama Fotografi
5- 10 adet Grup Aile Fotografi
6- Dijital Video çekimi (180 dk.)


Evlilik Alışveriş Desteklerimiz

• Turkcell & MobilDavet isbirligi ile Mobil Davetiye
• Salıcı Gönül Evi' nden İznik'te Balayı ( 3 gün 2 gece )
• Bakirköy Sanat Merkezinden Dans Dersi
• Istanbul Moda dan %20 gelinlik indirim kuponu

• Bir Demet Güzellik Merkezinden Gelin Saçi, Profesyonel Makyaj ve kirpik ( sadece 100 tl karsiligi)
• Estetica'da kisisel cilt bakimi özel indirimi ( %20 )
• Stüdyo Dora dan Stüdyoda fotograf çekimi (8 sayfalik özel tasarim ve baskili albüm esliginde)
• Dentaydın Diş Hastanesinden Profesyonel Diş Taşı Temizliği ve diş Beyazlatma İşlemi

• Anadolubank & Gönül Davet isbirligi ile sifir faizli dosya masrafsiz 10,000 TL Finans Destegi
• Avcilar Beygen Et Lokantasinda Dügün Günü Yemegi
• Taksim Sehzade Restaurantta dügün günü yemegi
• Avcilar Beygen Et Lokantasinda Yil dönümü kutlama Yemegi
 
kızlar bu fıyatlar ne böyle yaaaa.bende yaza doğru düşünüyorum.. aklımda hep kır dugunu var bır de yemekli. gerçi bu fiyatları gördükten sonra vazgeçtım dıyebılırım. hemen hemen her yerde 200 kişi limit var sanırım benım o kadar olmaz bilee...

ben nikahtan sonra yakınlarımla yemeğe gideriz diye dusundum bi ara da. eğer öle yapacaksam kına gecesini düğün gibi yapacaktım ama onun fiyatları da yuksek..

ayyy iyice kafam karıştı.. biz bu kadar yırtınalım guzel olsun dıyeee ama duğun bu illa beğenmeyen bırılerı çıkacak yıne de...



Bende de tam tersi, kapasite yetmiyor çevre geniş, kapasite arttıkça fiyatta uçuyor.. :KK14:
 
Merhabalar herkese,

Istanbul vilayetler evinden fiyat almis olan veya orada dugun yapmis yada dugune katilmis olanlar varsa dusuncelerini ve fiyat bilgilerini paylasabilir mi lutfen? Cok tesekkurler!

6 ay önce fiyat almıştım 200 kişilik yemekli 28bin ile 30bin civarıydı
çok güzel mekan
 
kızlar bende 2014 7 haziran için aldığım fiyatları paylaşayım burda

1.esenler yüksel düğün sarayı - 5.750 tl
2.esenler can düğün sarayı - 3.500 gündüz olursa 2.750 tlye dusuyor
3.esenler danışlar düğün sarayı - 2.750 tl
4.bayrampasa koç düğün salonu(nette sitesine baktım cok guzeldı salon dizaynı cok sık ) - 5.750 tl
5.benim tutmayı düşündüğüm yer ayrıca :) salon avrasya sultagazi de fiyat olarak 5500 dedi (aksam) gündüz olursa 3750 tl

gidip yerinde baktım salon avrasya çok sık bı yer , hanı oyle her yerı kolon dolu bır salon değil girişi çok şık
masalarda şamdanlar ve çiçekler var
servis porselen tabak ve cam bardaklarda yapılıyor
barkovizyon sistemi de mevcut
nişan için için butcemızı asmasına ragmen burayı tutmak ıstıyorum


şimdi sormak istediğim şey salon avrasyada düğün-nişan yapan var mı fıkırlerınızı ve deneyımlerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım gercekten :KK16::KK16:
 
arkadaşlar beylikdüzü world point yeri hakkında ne düşünüyorsunuz.. Bu pazar tutcaz yeri 300 kişi yemekli 26-27 bin tl civarına.. Daha önce orda düğüne gitmiş olan var mı?
 
Bizde gönül davet turkuazda düğün yaptık,yorumlara bakılırsa olayı yaşamadan yorum yapmış herkes.Gönül davet turkuazın inanılmaz bir ambiansı var 3 kat yerin altında değil ve kesinlikle basık bir yer değil bilakis 12 mt tavan yüksekliği olan kesinlikle kolonu olmayan çok ferah bir mekan deniz konsepti ile inanılmaz değişik bir konsepti olmuş sahne tekne şeklinde ve tavanda gerçek gökyüzü görüntüsü var ve özel bir kayıkla giriş yapıyorlar tavandan.Fiyatlarıda çok uygun yazmış olduğunuz fiyatlar herşey dahil konsept ekstra hiç birşey ödemiyorsunuz,orkestradan,fotoğrafçıya,süslemesind en,dans dersine kuaförüne kadar herşey paket minik minik diş kirası dedikleri bir kutuları bile var nikah şekeri gibi daha ne olsun.Tüm misafirlerimiz çok memnun ayrıldılar çok güzel bir orkestrası var ayrıca bize muhteşem bir gece yaşattılar.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.

Merhaba,
bende 2013 haziran ayı için gönül davet turkuaz ile anlaştık.Uzun arastırma ve gezınmeler sonucunda burda karar kıldık.salon bizi cok etkiledi nişanlımla cok beğendik,ustelik ekstra verilen hizmetlerde cok.işletmenın muduru cok kıbar ve ilgili bir insan.Şuan için hersey istegimiz gibi,umarım dugunumuzde yukarıda arkadasın anlattıgı gıbı unutulmaz olur:=)

sevgiler..
 
bizimde mart 2014 anlaştık herşeyi düşünmüşler pek düşünücek birşey bırakmıyorlar umarım beklediğim gibi iyi gecer:KK76:
 
X