2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    440

flyrey den haberim yok canim , ama nesle 3-4 gün önce yazmisti esinin is meselesi yüzünden laptopu cok kullanamiyorum demisti...
iyiymis ...


bugun durgun bir is günündeyim , o yüzden buraya yazma firsati buldum :))
oglusum yolda aksama evde keyfim yerinde, diger oglusumda göbüste hareket halinde yedigi pizzadan sonra :))
senin disin nasil oldu ?? gectimi agrin ?

yok canım ya gecmedı bugun doktora gıdıcem oğluşumu gormeye ordan da dıscıye gıdeyım dıyorum:KK31:
 
hayırlı günler.bebek arabası almada çok acele etmeden yana değilim zaten kış bebesi olacak kışın nereye gideceğiz gidincede arabayla falan gidilir yaza doğru alırsak hem madden daha rahatlamış olurum.

tabiki mantıklı olan aslında o ama benim pusette almam gerekiyor çocuk onun için ikisini bir arada alıp çıkarmak istiyorum. eğer birinden puset bulabilseydim ozaman bende araba olayını ertelerdim.
 
herkese merhaba kıslarrr,

bugun oğlusumu gormeye gıdıcem cok mutlyum heycanlıyımmm dua edın bıze hayırlı haberler alalım İnşallah
 
Selayhus , evet lidlin mallari benimde cok hosuma gidiyor , simdi lidlin online shopundan bakabilirsin canim, hatta hamile pantolonuda var , bir sende bak bakalim hangisi hosuna gidecek hem banada fikir olmus olur

sayfa almanyaya özelmis bizim burda yok gelmemisler henüz.... baktim canim..
aralarinda nerdeyse hic fark yok, lidl deki daha egimli bebegin yataginin üstüne gelecek sekilde digeri daha dikey...
ama chicconun hayvanlari daha sevimli geldi nedense :)))
valla karari kendin ver derim baska fark yok cünkü...
bu sayfayi ilk defa gördüm arastiracagim simdi bizim burayada gönderiliyormu diye..
biz sizden 1 hafta gerideyiz sanirsam.. belki bizim burda haftaya gelir bebek ürünleri...
 
hayırlı günler.bebek arabası almada çok acele etmeden yana değilim zaten kış bebesi olacak kışın nereye gideceğiz gidincede arabayla falan gidilir yaza doğru alırsak hem madden daha rahatlamış olurum.

aynı fıkırdeyım canım.acaba arabası olmayanlar mı bakıyor dıye dusunuyorum.bıraz buyusun oglusum bebek arabası zaten yer kaplayan bısey zamanı var bence
 
sayfa almanyaya özelmis bizim burda yok gelmemisler henüz.... baktim canim..
aralarinda nerdeyse hic fark yok, lidl deki daha egimli bebegin yataginin üstüne gelecek sekilde digeri daha dikey...
ama chicconun hayvanlari daha sevimli geldi nedense :)))
valla karari kendin ver derim baska fark yok cünkü...
bu sayfayi ilk defa gördüm arastiracagim simdi bizim burayada gönderiliyormu diye..
biz sizden 1 hafta gerideyiz sanirsam.. belki bizim burda haftaya gelir bebek ürünleri...

evt canim ,benimde chicconun hayvalari hosuma gitti ama dedigin gibi biraz dikey olmasi kafami karistirdi ,ama fazlada sorun olacagini düsünmüyorum ,bu sayfada cok güzeldi ,sizin orayada yollarlar umarim ,güzel uyguna esyalar var..
 
Selam kızlar,
Bende kasım anne adayıyım :) Allah nasip ederse sırayla kasımda bebişlerimizi kucağımıza alacağız hepimiz.
oğluşumun resimin paylaşmak isterdim ama doktor tam 3boyutlu resmini çekecekken dönüverdi bizimki :)
zaten çok hareketli bi oğlum var :) bu yüzden ilerki haftalarda paylaşacağım.
herkese sevgiler.
 
Bebek arabasi bana hemen lazim olacak arkadaslar ..buyuk oglum ana okuluna gidiyor .. Yurume mesafemiz 10 dakika , esim hergun evde olmuyor o olmadigi zamanlar arabamizda evde olmuyor , hem araba olsa bile 10 dak yurumelik yola arabayla gitmem :)..
En azindan haftanin 2-3 gunu bebek arabasini kullanmam gerekecek ..
Birde bebek birazcik toparlayinca guzel gunesli kis gunlerinde temiz havaya cikartmasida dusunuyorum ...
 
kuşumm bana kilo deme valla yaaa okadar çok yememe rağmen 50 kilodan 60 kiloya nasıl tırmandım halen anlamış değilim ama bu ay bende kilo almadım sanırım umarım yavaşlar :) gerçi pek kiloyu göstermiyorum amann hem göstersemde bebişime feda olsun :KK16:

benim dezavantajım kilolu hamile kalmak oldu canım :KK43: 58 le kalmayı planlarken 68 le kaldım :KK43: o yüzden sıkıntı yapıo bana. ve 4. ayımda birden aldım o 7 kiloyu o yüzden panikledim ama bu ay çok şükür almadım. 12-13 le tamamlayabilirsem süper olur daha fazlası sonrasında bana sıkıntı olur yoksa :/ senin hamile kaldıın kilo düşük o yüzden sıkıntın yok :KK70:
 
Kasım annelerii nasılsınız Göbekler ne durumda =) Çok kilo aldım ben galiba göbeğim falanda cıktı acaba daha erkenmi dıye dusunuyorum sizde durumlar nasıl ?
 
hilalcim ben 100lük şeker ile ölçüm yaptırdım. sonuç 80 civarı çıktı. yani sonuç aralığını bilmiyorum tabi ama, aile hekimim şekerin düşük, aç kalma sürekli bişeyler ye dedi. zaten aç kurt gibi dolanıyorum evde :KK61: doğal şeker olarak meyve tüketmeni tavsiye ederim. ben her açlık hissimde bir meyve yiyorum :KK34:

cnm bende doktorumu aradım söyledim tmm bi sorun yok dedi
ama açlık şekerimi daha önce aile hekimide çok düşük bulmuştu
bende açlığa hiç gelemiyorum elim ayagım boşalıyor resmen
meyve ve kuru meyve yerim severimde ama bnm ekmekle pek aram yok
ondan heralde sürekli tekrar tekrar acıkıyorum,bide arada kaçamak yapıp
meyveli soda içiyorum çok güzel gidiyo valla

slm kızlar herkesler iyidir umarım bugün kendimi çok enerjik hissediyordum
ama bütün işlerim uzadı bütün enerjimi emdiler her yerde bekle bekle ağaç oldum
biride yaw sen hamile kadınsın geç buyur demedi:KK47:
 
Yarın kontrolümüz ve şeker yüklememiz var. 1 aydır görmüyoduk oğluşumuzu çok merak ediyoruz, büyümüştür paşam :KK16:
 
Kimseler yazmıyor artık doğru dürüst bende 100 gr. Yüklememin sonucuna baktım netten düşük gözüküyor ama doktorla daha görüşmedim burada bir laborant arkadaş vardı yorum yaparsa sevinirin açlık 85 1. Saat:165 2. Saat:94 3.saat:131 2. Saat bayağı düşük gözüküyor ma hamileleik şekeri yok diyebilirız herhalde.
 
İyi geceler kızlar bugun seker yuklemesı ve ıdrar verdım seker yuklemem ıyı cıktı 75 lık şeker yuklemesınden oldum. ıdrarımda kansız cıktım kan hapımı doktorum sabah aksama cıkardı. bıde balıkyagı hapı verdı bana ısmı EFAdaily dıye doktoru balıkyagı veren var mı kızlar ?
 
canım bana mor da kırmızıda çok koyu gibi geldi gözümde canlandırdım emin değilim ama turkuaz daha güzel olurmuş gibi ..........

sag ol canim fikrin icin evet turkuazin baska modelden resmini ekleyim buda cok hosda sanki tekerlekleri plastik gibi geldi bana kullanirken iyi olmaz sanirim ses yapar

$66.jpg


Su misali canim benimkide kirmizili birseylerdi ,nerde baktin toys ur us dami ..
Ben ilkinde bilincsiz davranip kombi almadim herseyi ayri ayri almistim cok pismanim ...
Bordo rengini oneririm hem kiza hem erkege gider ...
Birde bebek esyalarini yikamayi sormusun canim , yumusatici kullanmadim , sivi deterjan bebek icin olan sensitive aldim 60 da yikamistim oglumun camasirlarini ...

yok canim ben yurtdisindayim toysrus dan degil burda mom's shop diye bi magaza var ordan bakmistim o resimlerde magazaninkiydi ama baska magazalarda da var markasi Nana Ring modeli 2 tane daha biraz degisik modelide var
bunlar cantasyla beraber set ayri ayri almakda hem daha masrafli hem renk uyumu pek kolay bulunmaz haklisin pisman olmakta ilklerde olur :)

Bordo rengide kuzenimde var canim aynisi olmasin istiyorum, evet yumusatici yi ben kendi kiyafetlerimizde de kullanmiyorum artik zararli diye deterjan icin bende bi göz gezdiriyim bakalim sag ol ama 60 derece yüksek degilmi ? Bebek kiyafetleri icin ben 40 uygun olur diye tahmin ediyordum :)

ayrica arkadaslar bugün doktor kontrolüm vardi iki hafta önce seker testi yaptirmistim cok sükür iyi cikti sekerim yok ama demir eksikligi icin ilac verdi ve idrar yollarinda iltihap varmis 5 gün icin 2 sabah 2 aksam olmak üzere antibiyotik verdi zarari olmazmi diye sordum olsa ben yazarmiyim diyo kullanmazsan iltihabin zarari olur dedi insallah bir zarari olmaz korkuyorum aranizda kullanan varmi acaba ??
 
Son düzenleme:
Günaydın dünya güzelleri annelerimiz nasılsınız keyfiniz yerinde olsun inşallahh kötülükler bizden ve bebişlerimizden uzak olsun inşallah :KK76::KK76:
 
X