2014 ikiz anneleri

Bari yarın başlasam :18: zaten bugün popom ağriyodu fazla oturmaktan. Eşim vuracak da hala bekletiyom:KK1: (Saglik sektöründe daha önce menegon vurmuştu)





Bende tırstım zonklamalardan :18: sizde de olunca rahatliyorum:18: sende geç başlamışın ne güzel :KK50: bana magnezyum da vermiycem dedi niyeki??şimdi değil hic vermiycek gibi konuştu. Şimdilik dediğini yapi yorum:KK1: decavite basladim folik asidi kestim. Bide coraspinim var :KK16:


Sor bakalim Canim gittikçe düşüyo:KK1: Canim ben refakatciyi özellikle sordum kalabiliyor, hatta ben ikiz olunca iki kişi kalamaz mı dedim ona yok dediler:KK1:

Korkma canım doktorun senin için en şyisini bilir bende kullanıyorum coraspin:)
 
Günaydın kızlar :KK3::KK3:

Canım 13. Haftalarda da büyümüş müydü karnın ? Benim biraz göbek şeklinde çıktı kimse henüz hamile demez pantolonlarin beli dahi gayet rahat oluyo :KK1: çıksın istiyom göbişim :KK16: sanki bu iki-üç haftada hızlı büyüyecek gibi :KK1:

büyümeye başlamıştı canım yaa, anlaşılıyordu yani. şimdi zaten kocaman :KK1:

herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım:KK4:

üff hakikaten yaaa, ben de işyerinde arkamdan konuşulanları duyuyorum başkalarından, aman ailesinde varmıymış da tedavimiymiş de...milllet ne manyak ya, nasıl yaptığımdan size neeee
 
Gunaydinlaaar kızlar..durudenizderya soranlara ailemde herkes ikiz tek doğan yok deseydin:)
bende cok sıkılıyorum bu konudan size ne demi.. Elimde olsa Doğan'a kadar kimseye söylemicem bebeğim olacagını.. Ne meraklı bu insanlar anlamıyorum..
 
Son düzenleme:
benim de bel ağrım oluyor, ben bütün gün ofiste saçma sapan pozisyonda oturmama bağlıyorum genelde...
benim de sol kasığımda ağrı var bugün... alışmam lazım sanırım ağrılara
 
herkese günaydınlar.hala hastanedyz.ayyy tüp bebekmi diyenlerden çok sıkıldım:KK4:
canım hiç kafana takma benim iki çocuğum var Rabbim nasip etti bunlar ikiz oldu ailemde eşimin ailesinde hiç yok bana bile soruyorlar tüp mü diye bende ya ilk çocuklarım değil ki niye böyle bir şey yapıyım ama hala soruyorlar işleri yok tüp olsa ne olur olmasa ne olur boşverrr

Ya bu program çok gzlde saatleri değişiyo galiba ,bi yakalayamıyorum:)bende spinal olcam bu arada
evet bu hafta sabaha kuşağına almışlar 8:30 gibi başlıyor ama Perşembe günleri hamilelik ve çocuk hakkında konuşuluyor canım
bende seyredemedim kaydettim akşam seyrederim inşallah

belim çok ağrıyor bugün:KK43::KK43:
gece de hiç uyuyamadım...nasıl geçer bu bel ağrısı??
:KK14::KK14::KK14:
bende de var bel ağrısı desteksiz falan hiç oturma normal sabredeceğiz
 
Son düzenleme:
off kızlar, benim sadece belim değil her yerim ağrıyor..
hamilelğin başından beri de şu mide belasından kurtulamadım,bulantı , yanma, kaynama.. ne ararsan var :)

kızlarımın hareketlerini hissediyorum artık, çok güzel.. Ama eşim daha hissedemiyor, erkekler ne zaman hissetmeye başlıyorlar acep ?
 
off kızlar, benim sadece belim değil her yerim ağrıyor..
hamilelğin başından beri de şu mide belasından kurtulamadım,bulantı , yanma, kaynama.. ne ararsan var :)

kızlarımın hareketlerini hissediyorum artık, çok güzel.. Ama eşim daha hissedemiyor, erkekler ne zaman hissetmeye başlıyorlar acep ?

Benim eşim çoktan hissediyo ama bebekler o dokununca kımıldamıyo:))beni biliyolar:KK9:
 
kızlarr mrbbb bugun hamılelık takvımı yapmak ıstıyorum...

bı yardım edınde yapıveremmm... :KK9:

:37 bılgısayardayken yapayIMM COK MERAK EDIYORUM BIZIMKININ TAKVIMINII
 
Eki Görüntüle 860214
Kapı süsümüz bile hazır teyzeleri:)


ayy canım benım maşallah.herseyleri çok güzel kendılerıde ısımlerıde, hayırlı zamanda gelırler ınş.sedefcım.. bu arada bızımde bırının adı bellı :) eşim ketumluğunu bozdu bırının adını Kayra istiyormuş.Kayra olucak Allahın ıznıyle:)):emir_bebek: dedelerıının isimleride olucak başında tabıı...neyse sesımı çıkarmadım diğerinide:emir_bebek: ben koyucam dıye anlaştık.neysekı ikisini kendı uydurup koymucak:) yaa kızlar Kayraya uygun ne olabılır fıkırlerınıze ıhtıyacaım var.bu hafta sonuna kadar karar vermem lazım:KK50:.bana yardım edın nooolurr:KK9::KK9:
 
İnşallah Canim erken doğum falan olmaz kuvezde olmaları gerekmezse yanimizda olurlar...
Canim sana 2li test dönemi Filiz hoca bakarken hep o mu bakti ne kadar sürdü? Ense kalinliklari ve 2li testin ne çıkmışti biliyor musun? Bize ilk baş Dr. Nihal hanim bakti baya uzun uzun (yarim saat nerdeyse alttaki pozisyonunu almadi ona uğraşti) son 10 dk filiz hoca geldi genel bakti tekrar ölçüm falan yapmadi yani ölçümleri o yapmamis oldu:KK50: içime sinmeli mi bilmiyom. Yoksa ikisi de çok iyiylerdi sağ olsunlar, ekranda görmek ne güzel :)) bide Sizinkiler alt üst mu yan yanalar mı?

AKSUCUMM HADI GOZUN AYDINN DARISI BIZIM BASIMIZAAA ..BIZDE CUMARTESI GIDICEZZZ ..

GUZEL HABERLER ALMAK NE GUZELL MASAŞŞALAHHH 41 KEREE:nazar::nazar::nazar:
 
düşünmek lazım galiba:KK9:

canım kasıntı bendede vardı ama oyle cok dgldı bıde arada yanma vardı bıde sarı akıntı doktorum bana trosyd dıye hamılelerınde kullandıgı zararı olmayan bı krem verdı vcden cıkınca temzıce yıkayıp kurulayıp bıraz parmagına calıyosun bastan asagı dogru suruyosun yanı rahımden basa dogru dgl burası onemlı dedı..

Suan cok sukur kasınmam yok ama arada sarı akıntım oluyo onada kultur ver sonuca gore bakalım dedıı.hatta kokusunu bıle yok ettı bu krem doktoruna sor al derım zararı yok yanıı:KK33:
 
X