2014 nisan anneleri doğum yapacağınız hastaneye karar verebildiniz mi.

Benim doktorum dışarıdan gelecek ama Hizmet hastanesini çok öneriyor orda doğum yapan arkadaşlarımda memnun ve internette yaptığım araştrmalara göre Hizmetten çok memnun olan insan var ben yüksek olasılıkla o hastaneyi düşünüorum doktorumuda bu konuda gvüvenıoum. Hizmetin doğum katıda yenilenmiş ayrıca doğum sonrası için cok güzel ayrıcalıkları var ücretsiz olarak anneler için psikolog, kuaför ve 6 adet doğum albümü..

Merhaba
Ben de Hizmeti araştırdım ama hakkında kötü yorumlar da duydum (odaları çok kötü, personel ilgisiz... gibi) Şimdi senin yorumunla anladım ki yenileme yapılmış hastanede, doğru mudur?
Internette odalarına baktığımda gerçekten çok eski görünüyordu, devlet hastaneleri bile bunlardan çok iyi durumda
Personel konusuna gelince kimisi Memorial olduktan sonra daha iyi, kimisi kaliteyi düşürdü diyor

Kafam iyice karıştı.... Benim erken doğum olursa diye Yenidoğan SGK anlaşmalı olduğundan aklımda burası vardı, bir de Medipol Mega
Dr.um benimde dışarıdan gelecek (tüp bebek drumda takip ediliyorum)
 
bende bahçelievlerdeyim hizmet hastanesinin biraz üst tarafında oturuyorum. iyidir önemli olan doktorunuz hatta tam donanımlı bir hastane bir ara bende orada doğum yapmayı düşünüyordum ama biraz pahalıca o yüzden Avrasya hastanesi Tamer bey (Tamer Sözen)var ben doktordan dolayı Avrasya da doğum yapacağım çok iyi doktorumuz. Hizmet te Memorialın dır kaliteli kesinlikle.

Bende Tamer beyın hastasıyım :) Sızın dogumunuz nezman pekı ?? Tamer bey dunya tatlısıııı onunla herseye varım ben :)
 
Bu cuma randevum var daha once hic konusmadik bu konuyu. Bu gttgimde muhasebe ile gorusucem haberdar ederm olurmu :)

Avrasya Hospital Tamer bey gercekten 10 numara bi adam. Sanirim kontrole gittigin hastane kapanmis istersen bi gorus Tamer beyle de..
 
Sakın Hizmet Hastanesi'nde doğum yapmayın. Tabi çocuğunuzun günlerce aç kalması, hiçbir Allah'ın kulunun sizinle ilgilenmemesi, çağırdığınızda asla gelmeyen hemşireler ve sütlerin dolup boşalmamasından göğüs ağrısından kıvranmak ve acıdan çığlık çığlığa emzirmeye çalışmak gibi hobileriniz varsa o Allah'ın belası hastanede yapın doğum, siz bilirsiniz...





Korktum ben de simdi senin ikinci dogumumun mu kı neden bole yazmıssın kendı deneyımlerın mı yoksa bı yakınının yasadıklareımı anlayamadım :KK43:
 
2010'da doğurdum ben orda. Doktorum dışarıdandı. Dr. Mete Hakan Karalök. Kendisi USA'de şu an, tam bir beyin göçü Yale'de öğretim görevlisi oldu aştı kendini adam.
Etrafım hastaneyi bana ille de çok tavsiye (!) ettikleri için orda doğum yapmak istedim. Hatta doktorum emin misin Didem dedi??? Daha düzgün bir hastane düşünmez misin? Adam haklıymış. Şansa bırakılacak bir tarafı yok bu işin.



Ğekı bu dogumunu nerede yapacaksın
 
teşekkür ettim:KK66:


bende bu haftasonu esımle hızet hastanesını gormeye gıttım yapı kredı ozel sıgortamız var 3670 tl ye gelıyormus dogum bıze bebekle beraber bebegın de hemen ozel sıgortası aktıf olacak ama ıkısını ayrı hesaplamıyorz dedıler bana kuafor psıkolok serbet foto hzımetlerı de bu paraya dahılmıs evet
 
Bende yenibosna nisa hastanesinde doğum yapacağım inşallah. C.tesi randevumuz var erken doğum riskim var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım :)

bende nisa hastanesine muhabbet hanıma gidiyorum cok da mennunum...erken dogum oldu mu siz hangi dktora gidiyorsunuz
 
X