2021 Burç Yorumları

yıllık.jpg
 
yıllık (4).jpg


2021 Yılı Şenay Yangel Koç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Geçmiş yıllarda yaşadığınız hüzünler 2021 yılında son bulacak. Karşınıza hayatınızın geri kalanını geçireceğiniz prens yada prensesler karşınıza çıkacak. Sadece kıskançlık konusunda kendinizi biraz frenlemelisiniz.



Para Hayatı: Hayalinizi kurduğunuz ev araba hayalinize sonunda kavuşuyorsunuz.İş ve kariyer açısından 2021 yılı çok bereketli geçecek. Prim ve maaşınızda yükselmeler yaşanacak.



Sağlık Hayatı: Sağlığınız 2019 te çok sorun çıkardı ama bu sene son derece huzurlu sağlıklı bir sene geçireceksiniz.Ailenizde sağlık problemi olanların sağlıkları da düzelecek.

















2021 Yılı Şenay Yangel Boğa Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Kafanızı kurcalayan ikili ilişkilerde artık kendinizi toparlamalı sınız. Sakin ve doğru kararlar almaya çalışın. 2021 yılında alacağınız kararlar ve doğru adımlar ile yeni aşklara yelken açacaksınız.



Para Hayatı: Kariyer planlarınız 2021 yılının ortalarına doğru istediğiniz noktaya gelecek. Emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.



Sağlık Hayatı: Stres ve sıkıntı yaşam tarzınız size sorunlar çıkarmaya devam edecek. Kendinize biraz daha zaman ayırmaya çalışmalısınız. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmezseniz kilo problemi yaşayabilirsiniz.

















2021 Yılı Şenay Yangel ikizler Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Aşk hayatınız son derece sıkıntılı geçti. Fakat 2021 yılında sizleri son derece hızlı ve aşk dolu bir yıl bekliyor. Hayatınıza sınır koymadan özgürce aşkınızı yaşamalısınız.



Para Hayatı: 2021 yılının ortalarından sonra maddi sıkıntılarınız düzelecek. Fakat yılın ilk 3 ayı ve yılın son 3 ayına çok dikkat etmelisiniz. Beklenmedik harcamalarınız çıkabilir dikkatli olmalısınız.



Sağlık Hayatı: 2019 yılında yaşadığınız sağlık sorunları 2021 yılının orta dönemine kadar devam edecek. Fakat 2021 yılının sonlarına doğru sağlığınız iyiye gidecek. ve 2021 son 3-4 ayı sorunsuz bir sağlığınız olacak.

















2021 Yılı Şenay Yangel Yengeç Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 20120 yılında sizi yoğun ve sıkıntılı bir aşk hayatı sizleri bekliyor. Umutlarınızı ümitlerinizi söndürmeyin 2021 yılında hayat size gülecek. 2016 yılının sonlarında mutlu huzurlu bir aşk hatta evlilik sizi bekliyor.



Para Hayatı: 2021 yılının ilk 6 ayı çok büyük maddi sorunlar sizleri bekliyor. Maalesef 6 aydan sonra biraz azalacak fakat maddi sıkıntılarınız bitmeyecek. Tasarruflu davranmalı ve biraz tutumlu olmalısınız.



Sağlık Hayatı: 2021 yılının kış ayları son derece sağlıklı geçecek. Sadece yaz aylarında kısa bbir dönem hastalıklar sizi bekliyor. Asabi ve stresli tavırlarınız sizi sıkıntıya sokabilir.

















2021 Yılı Şenay Yangel Aslan Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2021 yılında sizleri heyecan dolu mutluluk dolu bir yıl bekliyor. Hiç beklemediğiniz anda aradığınız hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak. ve Evlilik planlarınız bu sene gerçekleşecek.Evliler ise mutlu ve huzurlu bir yıl geçirecekler



Para Hayatı: Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. 2021 yılının sonlarına doğru maddi olarak rahatlayacaksınız. Hayat standartlarınız yükselecek.



Sağlık Hayatı: Sağlık problemleri başınızı bırakmıyor. 2021 yılında da maalesef sağlık problemleriniz olacak. Fakat 2021 yılının sonlarında sağlığınız düzelecek. Evliliğinizde hamilelik görünmekte.

















2021 Yılı Şenay Yangel Başak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Romantik ve duygusal bir karaktere sahipsiniz. İkili ilişkileriniz de herhangi bir sorun görünmüyor. Bu sene aşka doyacaksınız ve aradığınız insanla evlilik görülüyor.



Para Hayatı: Maddi açıdan 2021 yılının ilk 3 ayı sıkıntılar çekebilirsiniz. Fakat şans yüzünüze gülecek. Bu sene şans oyunlarına biraz zaman ayırmalısınız.



Sağlık Hayatı: Son 3 yılda yaşadığınız büyük sağlık problemleri yaşadınız. 2021 sizin son dönemlerdeki en sağlıklı yılınız olacak.

















2021 Yılı Şenay Yangel Terazi Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: En çok evlilik teklifi alacak burç terazi burcu olacak. Mutlu huzurlu sıkıntısız evlilikler terazileri bekliyor. Bekarlar içinde çok güzel bir aşk bekleniyor. Karşınıza istediğiniz romantik kişi çıkacak bu sene.



Para Hayatı: 2021 yılında maddi olarak kendinizi çok güvende hissedeceğiniz bir yıl olacak. Bazı planlarınızı yapmak için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak. Bu nedenle biraz tasarruf yapmanız gerekecek.



Sağlık Hayatı: 2021 yılında sağlık problemleri yaşayacaksınız. Fakat bunlar ufak tefek sorunlar olacak. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. Kilo problemi yaşayabilirsiniz.

















2021 Yılı Şenay Yangel Akrep Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2021 size aşk getirecek. Aşk mutluluk romantizm huzur sadakat her şey sizi bekliyor. Bekarlara evlilik görünmekte. Evliler ise çok mutlu bir 2016 geçirecekler.



Para Hayatı: Maddi sıkıntılarınız bu senede devam edicek. Artık ciddi kararlar alıp



Sağlık Hayatı: Sağlık konusunda çok iyi bir yıl geçireceksiniz. Sadece aile bireylerinde bazı sağlık problemleri olacak. Bunlara fazla kafanıza takmamaya çalışın.

















2021 Yılı Şenay Yangel Yay Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2021 yılında aşk hayatınız biraz sönük geçecek. Evli iseniz biraz dalgalanmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Bekar iseniz ikili ilişkilerinizde ayrılıklar görünüyor. sorunlarınızı çözerseniz yıl sonunda nişan yada evlilikle olabilir.



Para Hayatı: Hesaplarınız bu senede tutmayacak. İş ve Kariyer konusunda ne kadar iyi yönde gelişmeler olsa da harcamalarınız artacak.



Sağlık Hayatı: 2021 yılında sizleri psikolojik sorunlar beklemektedir. Çok dikkat etmelisiniz. Asabi yönünüzü biraz düşürmeye çalışın.

















2021 Yılı Şenay Yangel Oğlak Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2021 yılında düzenli bir ilişkiniz varsa daha da güzel bir zemine ulaşacak. Yalnız Oğlak burçları hayatlarına yeni bir aşk girecek.



Para Hayatı: 2021 yılının ortalarına doğru iş değiştirebilirsiniz. Harcamalarınıza çok dikkat etmelisiniz. Hatırlamadığınız bilmediğiniz borçlar karşınıza çıkabilir.



Sağlık Hayatı: Ufak tefek sağlık problemleri haricinde herhangi bir sağlık sorunu görülmüyor. Uzak aile bireyleriniz de sağlık sorunları olabilir.

















2021 Yılı Şenay Yangel Kova Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: Kova burcu aşk hayatında yaşadığı sorunlar 2021 yılında düzelecek. Evlilik ve aşk dolu bir yıl sizleri bekliyor. Bekarlar içinde bu sene sağlam bir ilişki beklemektedir.



Para Hayatı: Para konusunda rahat bir dönem yaşayacaksınız. Sadece 2021 yılının son günlerinde biraz sıkıntılar yaşayabilirsiniz.



Sağlık Hayatı: 2021 yılında sadece kilo problemleri görünüyor. Beslenmenize çok dikkat etmelisiniz. Egzersizi hayat felsefesi haline getirmelisiniz.

















2021 Yılı Şenay Yangel Balık Burcu Yorumları:

Aşk Hayatı: 2021 yılında aşk hayatınız düzene girecek ilişkileriniz çok özel bir seviyeye gelecek. Evlilik hayalleriniz sonunda gerçekleşecek.



Para Hayatı: İş hayatınızdaki sorunlar artık düzelmeye başlıyor. Maddi sıkıntılarınız bir bir yok olacak. Maddi konuda düzlüğe çıkacaksınız.



Sağlık Hayatı: 2021 yılında sağlıklı ve psikolojik olarak güzel bir sene geçireceksiniz. Sadece stresi hayatınızdan biraz uzak tutmaya çalışın.



Tüm bilgiler Astrolog Şenay Yangel Yorumlarından derlenmiştir.
 
yıllık (3).jpg


Tuğçe Işınsu 2021 Koç Burcu Yorumları




Hayata bakış açınızın değiştiği kendinizi herkesten farklı görmeyi bırakacağınız bir yıl içersin de olabilirsiniz. Yeni yıl siz koç burcu ve yükseleni koç olanlara küçümsediğiniz her şey için önemsediğiniz bir bedel ödemeyi öğretebilir. Aşk ve iş hayatınızın hareketli olduğu ve çevrenizle iletişim sıkıntıları yaşayabilirsiniz. Yeni yılın ilk çeyreğinde farklı orta ve so döneminde farklı ruh halleri arasında geçişler yaşayabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlaştığı ziyaretlerin arttığı bir yıl geçirebilirsiniz. Dönem dönem yalnızlık hissedebileceğiniz 2021 de kendinizi dinleme fırsatı bulabilir ve geleceğe dair uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve sosyalleşmek adına verimli bir yılda olabilirsiniz. Ruhsal buhranlar yaşayabilirsiniz dikkat etmelisiniz.















Tuğçe Işınsu 2021 Boğa Burcu Yorumları




Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar yeni yıl sizlere affetme ve arkanıza bakmadan ilerleme gücünü getirebilir. Geçtiğimiz senelerde size yapılan hataların üzerinde durmamış gibi yapmanız bu durumları önemsemediğiniz anlamına gelmeyebilir.Bu sene hataları ve kişileri affetme yılın dasınız. Yaşadığınız her hadise atlattığınız her badire eksiklerinizi gidermeniz için size verilmiş bir şans olabilir. Yeni yıl kısacası iç dünyanızda baya hareketli zamanlar geçirmenize neden olabilir. İş ortamınızda sorunlar yaşanabilir üzerinde durmaz iseniz etkisiz önemser ve büyütürseniz olumsuz etkiler altında kalabilirsiniz. Maddi konularda me ekerseniz onu biçeceğiniz bir senedesiniz. Harcamalarınız kontrollü olmalı ve yatırım yapacak olan koçlar ve yükseleni koç olanlar sizler için en uygun dönem yıl sonu olabilir.















Tuğçe Işınsu 2021 İkizler Burcu Yorumları




Yeni yıl size mutluluk ve refahı getirebilir. Şans kapılarınızın sonuna kadar açık olduğu bu yılda kazanımlarınız oldukça fazla olabilir. Maddi kazançlarınızın çoğu ticaretten gelebilir. Bu yıl özellikle iş ortamında fikir ve önerileriniz kabul ve takdir görebilir. Yeni yılda zaman hızla isteklerinizi yerine getirmek için işlerken merhamet duygunuz yeni yılda tavan yapabilir. Aşk hayatınızda ufak hatalara karşı tolerans gösterme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Belki eşiniz ve sevgiliniz ile birlikte karakter analizi yaptırmanız gerekebilir. 2021 de ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar kariyer anlamında yükselişte olabilirsiniz. Yine geçen senelerde olduğu gibi bu yılda iş temponuz tam gaz devam edebilir. Size negatif gelen her şeyden etkilenebileceğiniz sağlık anlamında da zayıf sayılabilecek bir yılda olabilirsiniz. Var olan kronik hastalıklarınızın nüksetmesi mümkün dikkatli olmalısınız.















Tuğçe Işınsu 2021 Yengeç Burcu Yorumları




İlgi alanlarınızın değişeceği ve kendinize anlam veremeyeceğiniz bir yıla hoş geldiniz. Yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar astrolojiye olan merakınız artabilir ve arkadaş çevrenizde sık sık bu konularda bir araya geleceğiniz bir yıl olabilir. Olumlu ve pozitif düşüncenin insan hayatındaki önemini keşfedebilir ve bunu hayatınıza yansıtmak için çabalaya bilirsiniz. İş hayatınızda ve arkadaş çevrenizde popülaritenizin arttığı ve kendinize her anlamda güveninizin arttığı bir yıl geçirebilirsiniz. Önemli sağlık sıkıntılarınızın görülmediği bu yeni yılda aileniz ile iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir.















Tuğçe Işınsu 2021 Aslan Burcu Yorumları




Geçmişten gelen kızgınlıkların ve kırgınlıkların siz aslan burcu ve yükselen aslanları köreltip etkilemesine izin vermeyeceğiniz bakış açınızı bu anlamda genişletebileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Kendinizde sevmediğiniz ne kadar değişmesiniz arzu ettiğiniz şey var ise yeni yıl size bunun için bir şans verebilir. İş hayatınızda yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmemeli ve hedeflerinize odaklanmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz. Duygularınız ve aklınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve sevdiklerinize zaman ayırmadığınız için tüm bir yıl sevdiklerinizin sitemlerini dinleyebilirsiniz. Yeni yılın ilk yarısında iş seyahatleriniz yoğunlaşabilir ve bu seyahatlerin sizin kültürel gelişiminize katkısıda olabilir. Yükselen çalışma temponuz ve rakiplerinizin hep sizi hedef alan oyunları sizde strese bağlı tansiyon ile ilgili sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.















Tuğçe Işınsu 2021 Başak Burcu Yorumları




Ev içerisindeki sorunlarınızı uzatmamanız ve bazen haklıda olsanız sorun olmaması adına sessiz kalmanız gereken bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Bu yeni yılda sükunet size daha az tartışma ve sorun olarak dönebilir. Dernek ve vakıf işlerine zaman ayırabilir ve yardımsever yönünüzün sizi psikolojik olarak aydınlattığını ve iyi geldiğini hissedebilirsiniz. Uzun vade de kazançlı yatırımlar yapabilir ve ekonomik anlamda özellikle yeni yılın son zamanlarına doğru atılımlar yapabilirsiniz. Yeni yılda başak burcu ve yükseleni başak olanlar için her ayın 10, 18 ve 25 i başlangıçlar için şanslı günler olabilir. Aile ve sağlık anlamında dikkatli olunması gerekebilir.















Tuğçe Işınsu 2021 Terazi Burcu Yorumları




Beslenmenizdeki düzensizliğin son bulduğu ve hayatınızın bu anlamda disiplin altına alındığı ,diyet ve sporun size eşlik ettiği bir yıla hoş geldiniz terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar. Sevginin gücüne, aile bağlarının ne kadar değerli olduğuna, Vefanın sizin için ne kadar önemli olduğuna, insanları fiziksel özelliklerine göre yargılamamaya yani ön yargıdan kurtulmaya yönelik kademe atladığınız bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Değer yargılarınız esneklik gösterebilir ve bunun yanında hayattaki öncelikleriniz değişebilir. Aile ve arkadaş meclisinde değer görme isteğiniz her zamankinden fazla olabilir. Evli olan teraziler evliliklerinde daha mutlu ve daha huzurlu olmanın arayışı içerisine girebilir. Sağlık anlamında sindirim sisteminizde sorunlar oluşabilir. Meme kontrollerinizi aksatmamalı ve sağlık anlamında endişelerinizi mutlaka değerlendirmelisiniz.















Tuğçe Işınsu 2021 Akrep Burcu Yorumları




İş arayan ve uzun zamandır iş hayatında sorunları olan akrep burcu ve yükseleni akrep olanlar yeni yılın dört, beş ve altıncı aylarının özellikle 1 ve 6 sı arasında bu konuda olumlu sonuçlar elde edebilirler. Kariyer anlamındaki hedeflerinize ulaşma yolundaki odaklanmanız ve başka hiçbir şeyi görmemeniz, işinizde gösterdiğiniz disiplin bu sene siz e olumlu olarak dönebilir. Yeni yıl size başta otomobilinizin arızaları olmak üzere birçok konuda masraf çıkarabilir. Ekonomik anlamda çok da rahat bir sene geçiremeyebilir siniz. Birikim yapamayacağınız fakat kontrollü harcamayı da elden bırakmayacağınız bir senede olabilirsiniz. Aşk hayatınız sizin baskın ve hırçın bir takım özelliklerinizin etkisinde olumsuz etkilenebilir, her zaman anlayışı elden bırakmamalısınız. Mideniz ile ilgili hassasiyetler bununla birlikte gıda zehirlenmeleri yeni yıl ortasında başınıza gelebilir dikkat etmek de fayda olabilir.















Tuğçe Işınsu 2021 Yay Burcu Yorumları




Evli ve çocuklu yaylar için çocukların sorumluluklarının arttığı ve kendilerine vakit ayırmak da zorlandıkları bir yıl olabilir. Finans, iş ve kariyer anlamında kendinizi yetersiz hissedebilir ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Hissettiğiniz bu yetersizlik duygusu motivasyon eksikliğine ve karşınıza çıkabilecek şanslarınızı da değerlendirmenize engel olabilir. Aşk hayatınızda yeni yılda eskiye nazaran bir diriliş söz konusu olabilir ve yaralarınızı saracak yeni insanlar hayatınıza girebilir. Kültürel geziler, eğitimsel kurslar ve yeni hobiler geliştirebilirsiniz. Bu yeni yılın ilk aylarında öğrendiklerinizi başarıya çevirebilirsiniz. Bel ve omurga rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz ve bu konuda önemli kararlar alabilirsiniz.















Tuğçe Işınsu 2021 Oğlak Burcu Yorumları




Yeni yılda aileniz ve evli iseniz eşiniz gözünüzde daha da değer kazanabilir. Oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar yeni yılda iş de takdir ve terfi alabilirsiniz. Evli olan oğlaklar artık bebek isteğinde bulunabilirsiniz. Kazancınızı planlama konusunda destek alabilirsiniz. Yeni yılın ortalarında kısa süreli seyahatler yılın sonuna doğruda uzun seyahatler ile yoğun bir iş hayatı geçirebilirsiniz. Hayat enerjinizin yükseldiği ve gelecek hayallerinizin her geçen gün daha da arttığı ve şanslı bir yıl geçirebilirsiniz. Bu sene aile ziyaretleriniz, akraba yemekleriniz artabilir ve aile bağlarınız kuvvetlenebilir. Etrafın hakkınızda ne düşündüğünü kafanıza takmaktan vazgeçip önünüze baktığınız bir yılda olabilirsiniz. Kilo almamaya dikkat etmelisiniz.















Tuğçe Işınsu 2021 Kova Burcu Yorumları



Arkadaşlık ilişkilerinizde yüzleşmeler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki inatlaşmalar sizi zor durumlara sokabilir. Hesapsız harcamalar, gereksiz ve plansız çıkan ödemeler sizi ekonomik olarak sıkıntıya sokabilir. En yakın dostunuzla olan ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. Şans kapılarınız açıldığı dönemleri belirgin şekilde hissedebilir ve dikkat ederseniz bu dönemleri değerlendirebilirsiniz. Yeni yılda yaşayabileceğiniz birçok değişimin yanı sıra tarz anlamında da değişikliğe gitme isteği duyabilirsiniz. Aşk hayatınız da yaşanabilecek çalkantılara önlem olarak tutarsız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Sinirsel rahatsızlıklar yaşayabilir ilaç takviyesi alabilirsiniz.















Tuğçe Işınsu 2021 Balık Burcu Yorumları




Uzun süredir devam eden sinirlilik durumunuz sosyal hayatınız başta olmak üzere çevrenizdeki arkadaşlıklarınızı olumsuz etkileyebilir. Yeni yılın ilk çeyreğinde haftasonlarınızı yalnız geçirebilirsiniz. Sergilediğiniz negatif ve ani tepkiler sizi yalnızlaştırabilir. Yeni yılın ortalarına doğru hatalarınızdan ders çıkarmayı öğrenebilirsiniz ve yeni arkadaşlıklar için uygun ortamlara denk gelebilirsiniz. Aklınız ile kalbinizin aynı anda onay verdiği yeni iş imkanlarına hayır dememelisiniz. Yeni yılda bereket için Strin şans için Necef taşının enerjisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınız için önce maneviyata yönelmeyi tercih edebilirsiniz. Astroloji 2021 de ilgi alanlarınızın en başında gelebilir.
 
tumblr_019b74950c12f298897acb842ed07ecc_fc44a825_1280.jpg




Öner Döşer 2021 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)




Yeni yılda sizi uzun ve zaman zaman kısa iş seyahatleri bekliyor olabilir. İletişim yeteneğinizi üst seviyelere taşıyabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Tüm bir yıl karşılaştığınız sorunların üstesinden gelebilir ve öz güveninizin devamlı yükseldiğiniz hissedebilirsiniz. Keyifli eğlenceli ve harcamalarınızın artacağı bir yıla hoş geldiniz.







Öner Döşer 2021 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)



Sosyal hayatınızın sadece iş anlamında değil de ilişkileriniz anlamında da sizi etkileyebileceği bir yıldasınız. Sorunlarınızı susmak yerine konuşarak halletmeniz gereken bir yıl olabilir. Ortak yatırımlar içine girebilir ve kredi borcu içerisine girebilirsiniz. Yeni iş imkanları için şans kapılarınızın açık olduğu bir yılda olabilirsiniz.







Öner Döşer 2021 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)




Yine yoğun bir yıl ve yine iş seyahatlerinizin arttığı bir yıldasınız. İş değişiklikleri ve yeni ilgi alanlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sizden yana sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aile büyükleri ile sorunlar yaşanabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir yıldasınız. Strese bağlı saç problemleri yaşanabilir.







Öner Döşer 2021 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)




Çabalarınızın ve girişimlerinizin cevap bulacağı bir yılda olabilirsiniz. Yenilik ihtiyacınızın artacağı, ilgi alanlarınızın biraz değişeceği ve kendinizde yeni yönler keşfedeceğiniz bir yıl içinde olabilirsiniz. Yılın ikinci yarısından sonra şans kapılarınız açılabilir. Maneviyata yönelebilir ve ailenizle vakit geçirebileceğiniz ortamlara da fazlasıyla olabilirsiniz.







Öner Döşer 2021 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)




Özellikle öğrenci aslan ve yükseleni aslan olanlar yoğun çalışmalarınız sizi zirveye taşıyabilir ve hedeflerinizi yükseltmeniz de etkili olabilir. Etrafınızda dost görünümlü düşmanlar edinebilir ve acele düşünmeden atılan adımlar sizi olumsuz etkileyebilir. İş hayatında yükselişinizi hırsınız yavaşlatabilir bu nedenle hırs ve kararsızlıktan uzak durmanız gereken bir yılda olabilirsiniz. Yeni yılda her konuda maddi, kariyer, sağlık ve ilişkilerde analizlerinizi iyi yapmalı ve ona göre harekete geçmeniz size fayda sağlayabilir.







Öner Döşer 2021 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)




Sorunlu ilişkiler bu yıl sona erebilir ve hayatınızda arayışınıza daha net cevaplar bulabileceğiniz insanlar hayatınıza girebilir. Aşk hayatınızda bu yeni yılda birden fazla bitiş ve başlangıçlar olabilir. Kariyer ve maddi konularında yıldızların sizi desteklediği bir yılda olabilirsiniz. Yinede harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi değiştirebileceğiniz birazda kararsızlıkların peşinizi bırakmayacağı bir yıl da olabilirsiniz.







Öner Döşer 2021 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)




Yeni yılda siz terazi ve yükseleni terazi olanlara ilk uyarımız sağlığınızı önemsemeniz olabilir. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu nedenle kendinize özen göstermeniz gereken bir yılda olabilirsiniz. İş ve kariyer anlamında uzun zamandır umutsuz olan teraziler yeni yıl ile sizin şans ve bereket kapılarınız da açılıyor. Gelecek planları yapabilir ve bu yıl içerisinde hayatınızda evlilik, bebek vs. gibi önemli kararlar alabilirsiniz.







Öner Döşer 2021 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)



Eğitim alanında başarı grafiğinizin yükseldiği ve iş ortamında taktir ve övgü almaktan öz güven patlaması yaşayabileceğiniz hareketli bir yılda olabilirsiniz. Gereksiz harcamaların cebinizi yorduğu ve kendinizi kısıtlamanız gereken bir döneme girebilirsiniz fakat dikkat etmeniz durumunda bu dönem kısa sürebilir. Aşk hayatınızda macera arayışınız bu yıl da devam edebilir.







Öner Döşer 2021 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)




Kendinizi devamlı geliştirmek isteyeceğiniz, zaman zaman yetersizlik duygusu hissedebileceğiniz ama bir çok anlamda olumlu gelebilecek bir yeni yılda olabilirsiniz. Hedefleriniz de üzerinize düşeni yapma konusunda strese girebilir ve ufak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendinize inanmanız ve güvenmeniz gereken bir yıldasınız bunu başarabilirseniz yıldızınızın yükselmesi mümkün olabilir.







Öner Döşer 2021 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)




Hareketli olan aşk hayatınızda bu yeni yıl ile birlikte olgunlaşma ve ciddiyet peşinde olabilirsiniz. Sıradan ilişkilerin bile aşka dönüşebileceği bir yılda olabilirsiniz. Oğlak ve yükseleni oğlak burcu olanlar hayatınızı etkileyecek keskin kararların alınabileceği maddi yatırımların söz konusu olabileceği umut vadeden bir yılda olabilirsiniz.







Öner Döşer 2021 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)




Evli olan kova burcu ve yükseleni kovalar evliliklerinizde olumsuz gidişat yeni yılda olumsuzlukların giderilmesi konusunda size yardımcı olabilir. Boşanma eşiğinde olan kovalar yada ilişkisi bitme durumuna gelenler hatta uzun zamandır hayatında kimse olmayanlar aşk kapılarınızın yeni yılda sonuna kadar açılması sizleri bu yıl oldukça mutlu edebilir. Fazla harcamalardan kaçınmalı ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.







Öner Döşer 2021 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)




Kariyer ve iş hayatınızda hedeflerinizi destekleyici çalışmalar yapabilirsiniz. Gereksiz yere duyduğunuz ekonomik kaygı sizde ruhsal sıkıntılar ve takıntılar yaratabilir. Hobilerinizin değişeceği ve yıl sonuna doğru ufkunuzun daha da genişleyeceği, hatalardan ders çıkarılan olgunlaşan bir yılda olabilirsiniz. Ailenizden büyük destek görebilir ve manevi anlamda yoğunlaşabilirsiniz.
 
tumblr_933e0ed51b0c270ce67e2b75ff5b9983_bd65f47f_1280.jpg

2021 Koç Burcu Yorumları (21 mart-20 nisan)



Koç burcu ve yükseleni koç olanlar yılın genelinde alacağınız önemli kararları önce kendiniz tahlil edebilir ve daha sonrada sizin için fikirleri önemli olan kişilere de başvurarak adım atmanız sizin için daha olumlu olabilir. Yılın ortalarında yoğunlaşan iş temponuz yıl sonuna kadar seyahatler ile devam edebilir. İlişkilerinizdeki sorunların yeni yıl ile çözümlendiği ve ilişkinizin dahada sağlamlaştığı bir yılda olabilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunları dışında uzun vadede endişelenmenizi gerektirecek bir durum olmayabilir.













2021 Boğa Burcu Yorumları (21 nisan-21 mayıs)



Kariyer ve hedeflerinize ulaşmada atacağınız adımlar sizi yorabilir ama yeni yıl umudunuzu kaybetmediğiniz takdir de tüm yenilikleri ile sizinle birlikte olabilir. Yeni yılın ortalarına doğru yapacağınız yatırımlar maddi gücünüzü arttırabilir. Uzun süre harcamalarınızı sıkı tutmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkisi olmayan boğalar yeni yıl aşk kapılarınızın sonuna kadar açık olduğu bir yıl olabilir yeter ki bakmak ile görmek arasındaki farkı bilmeniz yeterli olabilir. Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar özellikle yeni yılın ilk üç ayı beslenmenize dikkat etmelisiniz.













2021 İkizler Burcu Yorumları (22 mayıs-21 haziran)



Geçmişe sünger çekilmemesinden dolayı geçen sene yaşadığınız sıkıntılar yeni yılda son bulabilir. Kendinizin değerini bildiğiniz sürece sorunlar sizin için içinden çıkılmaz bir hal almayabilir. Maddi yatırımlar için yeni yılın altı ve yedinci ayları siz ikizler burcu ve yükseleni ikizler için daha uygun olabilir. Yeni yılda da tabiri caizse ömrünüz iş seyahatlerinde geçebilir. Bu yoğun tempoya artık tepki vermek yerine kabullenip alışabilirsiniz. Uzun vadede beslenmenize özen ve dikkat gösterebilirsiniz.













2021 Yengeç Burcu Yorumları (22 haziran-22 temmuz)



Yengeç burçları ve yükseleni yengeç olanlar için aile hayatı ve aileye ayrılan vakit yeni yılda ikiye katlanabilir. İç dünyanız sizi daha çok eve yönlendirebilir ve bu yeni yılda evcimen yapınız dahada belirgin hissedilebilir. Kariyer planlarınızda değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Bu meslek değişikliği bile olabilir. Uzak akrabalardan hayırlı haberler alabilirsiniz. Uzun vadede tasarruf edeceğiniz yatırımlar için adımlar atabilirsiniz. Kilo problemi olan yengeçler, sizin için diyet döngüsünün en faydalı olacağı zaman aralığı ilk bahar başlangıcı olabilir.













2021 Aslan Burcu Yorumları (23 temmuz-23 ağustos)



İlişkilerinizde yaşanan problemler yeni yıl başında çözüme ulaşabilir ve evliliğe kadar sağlam bir yol alabilirsiniz. Maddi yatırımlar olumlu sonuçlar ile sizi mutlu edebilir. Tüm bir yılı yorucu iş hayatı ile geçirebilirsiniz. İşiniz ile aileniz arasında kalabilir ve zaman ayırma konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Tüm bir yıl yoğun iş temposundan dolayı beden ve ruhen yorulabilir ve bu konuda doktor desteği almak isteyebilirsiniz.













2021 Başak Burcu Yorumları (24 ağustos-22 eylül)



Küslüklerin bittiği ve uzun zamandır haber alamadığınız kişilerden ummadığınız zamanlarda haber alacağınız sürprizlerle dolu bir yılda olabilirsiniz. Uzun vadede yastık altı yaptığınız birikimler yeni yılda hayırlı işlere vesile olabilir. Bekar olan başak ve yükseleni başak olanlar evlilik bu yeni yılda sizinde kapınızı çalabilir. Sağlıklı bir hayat için yıl genelinde beslenme şeklinize dikkat etmeli ve bol sıvı tüketebilirsiniz.













2021 Terazi Burcu Yorumları (23 eylül-23 ekim)



Fikirleriniz deki dengesizlik yeni yılda da kendini hissettirebilir ve bu durum ikili ilişkilerinizde sizi içinden çıkılmaz zor durumlara sokabilir. Kendinizde sevmediğiniz yönleri keşfedeceğiniz bir yıl olabilir. Kariyer hayalleriniz umutsuz gibi göründe de yeni yılda şans kapılarınız sonuna kadar açık olacağından umudunuzu yitirmemelisiniz. Sindirim sorunlarınız olabilir beslenme şeklinizi değiştirebilir ve spora başlayabilirsiniz.













2021 Akrep Burcu Yorumları (24 ekim-22 kasım)



İlişkilerinizde hep kıskançlık yüzünden kaybetmeye yeni yılda da devam edebilirsiniz. Karşınızdakine güvenmeyi yeni yılın sonuna kadar bir çok tecrübe sonunda öğrenebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınız içinizdeki çalışma ve yükselme isteği sayesinde bu yılda yükselişte olabilir. Gribal sağlık sorunları dışında güçlü bünyeniz yeni yılda çok önemli sağlık sorunlarından siz akrep burcu ve yükseleni akrep olanları koruyabilir.













2021 Yay Burcu Yorumları (23 kasım-21 aralık)



İyi ve kaliteli vakit geçirmenin yollarını keşfedeceğiniz yeni yılda elde edeceğiniz bu bilgiler tüm yaşamınızı olumlu yönde etkileyebilir. Arkadaş ortamında geçireceğiniz vakit yıl genelinde oldukça fazla olabilir.Yıl sonuna doğru İş ortamında kıskanılan ve yükselişte olan biri konumuna gelebilirsiniz. Yeni yılda yay burcu ve yükseleni yay olanlar sağlık anlamında özellikle diş sağlığınıza dikkat etmeli ve kontrollerinizi kesinlikle aksatmamalısınız.













2021 Oğlak Burcu Yorumları (22 aralık-20 ocak)



Hayatınıza yeni yıl ile birlikte yeni insanlar adım atabilir.Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamınız genişleyebilir. Manevi açlığınızın farkına varıp bu durumun hayatınız üzerinde ki etkisini oldukça yoğun hissedebilirsiniz. Evli olan oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanlar evliliklerini bu yeni yılda bebek ile taçlandırabilir siniz.









2021 Kova Burcu Yorumları (21 ocak-18 şubat)



Sorumluluklarınızın artması ve iş hayatınızın da yaşanan dalgalanmalar sizi oldukça stresli dönemlere sokabilir. Kendinize zaman ayırmalı ve sevdiklerinizle vakit geçirmelisiniz. Yeni yılda sağlığınız için kötü alışkanlıklarınızı bırakacağınız bir döneme girebilirsiniz. Evli olan kovalar eşinizle yaşanan sorunlar sizin bakış açınızı değiştirmeniz ve empati yapmanız durumunda çözüme ulaşabilir. Maddi konularda aşırı harcamalardan sakınabilir ve temkinli olabilirsiniz.













2021 Balık Burcu Yorumları (19 şubat-20 mart)



Yeni yıl boyunca sevdiklerinizden beklediğiniz ilgi ve alaka artabilir. Zaman zaman kendinizi yalnız hissedebilir ve bu durumu kendiniz yaratabilirsiniz. Özellikle yeni yıl da mayıs ve haziran aylarında uzun vadeli ödemelerinizin sonlanması sizi maddi anlamda baya rahatlatabilir. Önemli sağlık sorunlarınızın kontrollerini yaptırmaya devam edebilirsiniz. Özellikle troitleriniz ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz dikkat etmelisiniz.













Rezzan Kiraz​
 
tumblr_pmu0f2vgO41qas1mto8_1280.jpg


Koç Burcu Yorumu



İş hayatınızda yeni yılda büyük fırsatlar kapınızı çalabilir. Hedeflerinizin değişebileceği, maddi manevi anlamda kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. İlişkilerdeki sorunların uzun zamandır kaynağının arayışı yeni yılda son bulabilir. Zaman zaman monotonlaşabilen fakat genel olarak hareketli sayılabilecek bir aşk hayatınız olabilir.











Boğa Burcu Yorumu



Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar yeni yılda hedefleriniz için normalden fazla çaba göstermeniz gerekebilir. İş ortamınızda yaşanabilecek huzursuzlukların sizi etkilemesine isin vermediğiniz takdirde işinizde başarılı olabilirsiniz. Maddi konularda plan ve projelerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Uzun süredir var olan sağlık sorunlarınız da sağlık açısından bu yıl olumlu gelişmeler sağlanabilir.











İkizler Burcu Yorumu



Yeni yılda siz ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar daha fazla alışmanız ile kazanç kapılarınızı aralayabilirsiniz. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda başarılı olabilirsiniz. Finansal yatırımlarda riskten uzak durmanız gereken bir yılda olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ve aile hayatınızda tek eksiğiniz olan anlayış bu yıl sizinle olabilir ve ilişkilerinizde ve aile bağlarınızda olumlu etkiler yaratabilir.











Yengeç Burcu Yorumu



Kendinizde eksik bulduğunuz bir çok yönü yeni yılda tamamlayabilir ve iş hayatında başarılı olma konusunda adımlar atabilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzden memnuniyetsizlik duyabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Spora yönelebilir ve fiziksel olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden adımlar atılmaz ise sorunsuz bir yıl içinde olabilirsiniz.











Aslan Burcu Yorumu



Maddi konularda sizi zorlayacak harcamalar içine girebilirsiniz. Yeni yılda siz aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar yıl içerisinde bir çok konuda eksiklerinizi yerine getirmeyi başarabilirsiniz. Hayaliniz kurduğunuz ilişkiye ulaşabileceğiniz, yeni arkadaş ortamlarına girebileceğiniz genel olarak güzel bir yıl içinde olabilirsiniz.









Başak Burcu Yorumu



Hayatınızın düzene girdiği aşk, iş, eğitim hayatınızda sizi zorlayacak pek bir şeyin olmadığı rahat bir yılda olabilirsiniz. Sadece olumsuzluklara takılı kalmamayı öğrenmeniz gereken bunları kendinize sorun haline getirmemeniz gereken bir yıldasınız. Hayata bakış açınız daha bir gerçeklik kazanabilir. Kendinize zaman ayırabileceğiniz vakitleri yaratacağınız sizin için güzel bir yıl içinde olabilirsiniz.









Terazi Burcu Yorumu



Ortaklıkların kurulabileceği ve daha fazla çalışmak için çaba harcamanız gereken bir yılda olabilirsiniz. İş hayatınızın çok yoğun olabileceği ve kendinize zaman ayıramamaktan dolayı yıl genelinde bedensel ve ruhsal yorgunluk oldukça fazla hissedilebilir. Ufak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz dikkate almanızda fayda olabilir.









Akrep Burcu Yorumu



Yeni yılın ilk yarısı hayal ettiğiniz ve düşündüğünüz gelişmelerin gerçekleşmemesi durumunda motivasyon ve öz güveninizin düşmesine neden olabilir. Maddi konularda beklenilen kazançların sağlanamaması da sizi sıkıntıya sokabilir. Yeni yılın ikinci yarısı aşk, iş ve maddi konularda gelişmeler söz konusu olabilir. Gelecekten umudunuzu kesmediğiniz takdirde yeni yıl size olumlu güzelliklerle gelebilir.









Yay Burcu Yorumu



İş ve özel hayatınızda beklentilerinizin arttığı, strese bağlı sinirsel sorunlar yaşayabileceğiniz, maddi kazançlar ile tasarrufunuzu artırabileceğiniz biraz hareketli birazda denge sorunu olan bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Hayatınızda farklı alanlardaki bu dengesiz hareketlilik yeni yılın son aylarına doğru rayına oturmaya başlayabilir, sağlık,iş ve özel hayatınızda istediğiniz duruma ulaşabilirsiniz.









Oğlak Burcu Yorumu



Finansal konularda riskli işlerden uzak durmanız gereken bir yılda olabilirsiniz. Sosyal ortamınızın genişlediği,eğlenceli bir yıla hoş geldiniz. Oğlak ve yükseleni oğlan olanlar içe dönük yapınız bu yeni yılda dışa dönebilir ve sizin iletişiminizi en üst seviyelere taşıyabilir. İş ve kariyer alanında terfiler yüzünüzü güldürebilir. Fazla kilolara dikkat etmeli ve yıl içerisinde önlem almaya çalışabilirsiniz.









Kova Burcu Yorumu



Yeni yılda size değer veren insanların arttığı, yeni arkadaşlıkların başladığı, ilişkilerde çözümlenemeyen sorunların yeni yılda çözüme ulaştığı bir yılda olabilirsiniz. Sizin için bu yıl çok fazla şey yapılabilir. Aileniz, arkadaşlarınız ve ilişki yaşadığınız insanlar tüm bir yıl size gereğinden fazla ilgi ve sevgi gösterebilirler. Maddi konularda düşünmeden kurulan ortaklıklar sizi zarara uğratabilir. Finansal yatırımların yılın sonunda yapılması size fayda sağlayabilir.











Balık Burcu Yorumu



Daha önce kırgınlık yaşadığınız kişilerle yeni yılda barış sağlanması söz konusu olabilir. İş ve finansal konularsa sıkıntınızın olmadığı rahat bir yıl içerisinde olabilirsiniz. İş ortamındaki yükselişiniz ortamda rekabeti arttırabilir. Başarı kapılarınızın açık olduğu sağlam adımlar atacağınız bir yıl içerisinde olabilirsiniz. Sağlık anlamında gribal sorunlar ve özellikle troit sorunları yaşanabilir kontrollerinizi aksatmamalısınız.













Su Karakuş​
 
yıllık1.jpg


Nuray Sayarı 2021 Koç Burcu Yorumları



Geçmiş yılı yer yer hayal kırıklıkları ile bitiren koç ve yükseleni koç olanlar yeni yılda umut kapılarınızı kapatmamalısınız. Yeni yıl sizler için hayallerinize çalışarak ulaşacağınız bir yıl olabilir. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların temelinde ne olduğunu keşfedeceğiniz bir yıl sizleri bekliyor olabilir. İç sesinize kulak vermelisiniz. Geçmişte yaşanan ilişkilerdeki güvensizlik duygunuz sizi ve çevrenizdeki insanları oldukça fazla etkilemiş olabilir. Belki de yeni yılın sizlere en büyük faydası kendinizi daha iyi tanımanız olabilir. 2021 yılının sonlarına doğru iç sorunlarınızın çözümlendiği,ikili ilişkilerde güven sorununun yaşanmadığı sağlam ve sevgi dolu birliktelikler yaşayabilirsiniz. Yeni yıl ortalarında artan seyahatleriniz tüm enerjinizi tüketebilir. Hareketli bir iş temposunun içinde kendinizi bulabilirsiniz. Zaman zaman vitamin takviyelerine ihtiyaç duyabilirsiniz.











Nuray Sayarı 2021 Boğa Burcu Yorumları



Sevgi ile dolup taşan bir yılı geride bıraktınız. Bu nedenle yeni yıldan beklentileriniz diğer burçlara nazaran her zaman fazla olabilir. Yeni ilk aylarında iş hayatınız da hareketli günler yaşayabilir ve stres altında kalabilirsiniz. Boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar iş ortamlarında yaşanabilecek rekabet sizleri ısrarcı ve istekli olmanız şartıyla yukarı taşıyabilir. Maddi konularda gezegenlerin yaymış olduğu enerji sizde olumlu yansımalar yapabilir ve kazanç kapılarınız sonuna kadar açılabilir. Yeni yıl ortalarında artan harcamalarınız sizi biraz gerse de maddi açıdan sorunsuz bir yıl sizleri bekliyor olabilir. Bu yılsonunda geri dönüp baktığınızda kendinizi yeniden keşfettiğinizi ve pozitif düşüncenin hayatınızı nasıl etkilediğini görüp şaşırabilirsiniz.











Nuray Sayarı 2021 İkizler Burcu Yorumları



Geçmişte yaşanan ve söylemeye dahi çekindiğiniz durumları artık gizlemekten halı altı yapmaktan vazgeçmelisiniz. Bu durumun sizde yarattığı huzursuzluk siz geçmişinizi kabullenmedikçe yeni yılda da devam edebilir. Yeni yılın size en büyük getirisi geçmişinizi kabullenmeniz ve kırgın olduğunuz arkadaşlarınızla barış sağlamanız olabilir. Harcamalarınızı her zaman kontrol altında tutmalısınız. Lakin yeni yılda hiç olmadığı kadar çevrenize harcama yapabilirsiniz. Evli olan ikizler burcu ve yükseleni ikizler olanlar sizler için eşinizin ve ailenizin kıymetini daha iyi anlayacağınız bir yıl olabilir. Evli olanlar ailelerine, ilişkisi olanlar partnerlerine daha fazla zaman ayırabilirler.Bu yeni yılın ortalarında ufak sağlık sorunları yaşanabilir ve endişelenebilirsiniz. Yinede kontrolü elden bırakmamalısınız.











Nuray Sayarı 2021 Yengeç Burcu Yorumları



Sizin için önemli olan kavramlar yeni yılda değişkenlik gösterebilir. Hayatınızdaki öncelikler değişebilir. Aileniz sizin için her şeyden önce gelirken hayatınıza giren yeni bir kişi birden bire hayatınızın merkezine oturabilir. Evli olan yengeç burçları için bu bir bebek de olabilir. Yıl ortalarında seyahatleriniz ve iş temponuz artabilir. Yoğun iş akışının kendinizde ve sevdiklerinize ayırdığınız zamandan çalması sorunlar yaratabilir. Son aylara doğru her zaman sağlığınıza gösterdiğiniz önemin sizi hastalıklardan koruduğunu ve hastalıklara karşı tedbir sağladığını görebilirsiniz. 2021 a işsiz giren yengeç burçları için umut kapıları sonuna kadar açık olmalı çünkü yeni yıl sizler için yeni bir iş anlamına da gelebilir.











Nuray Sayarı 2021 Aslan Burcu Yorumları



Aileniz için yaptığınız fedakarlıkların yeni yılda size vefa ve sevgi olarak döndüğünü görebilirsiniz. Bir türlü tam anlamıyla hissedemediğiniz içi huzurunuza yeni yılın ortalarına doğru ulaşabilir ve manevi yönünüzün eksiklerini tamamlama çabası içerisine de girebilirsiniz. Karakterinizde sevmediğiniz yönlerinizi törpülemeniz ikili ilişkileriniz, aile hayatınızda ve sosyal yaşamınızda olumlu etkiler ile size geri dönüşler yapabilir. 2021 da özellikle öğrenci aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar sağlığınız açısından gözlerinize dikkat etmelisiniz. Bu yıl göz sağlığınız aşırı çalışmaktan sizi zorlayabilir. En ufak bir şikayetinizi yok saymamanız tavsiye edilir.











Nuray Sayarı 2021 Başak Burcu Yorumları



Geçen sene üzerinde durmadığınız konular yeniden önem kazanabilir ve sizin için sorun haline gelebilir. İkili ilişkilerinizde fevri çıkışlarınız sizi karşı tarafın gözünde olmayı istemeyeceğiniz bir duruma sokabilir. Sorunlarınızı susarak tavır koyarak değil konuşarak halletmelisiniz. Yeni yılın ilk çeyreğinde ilişkilerinizde sorunlar görülebilir. Ama unutmayın her sıkıntınız bu yeni yılda düzgün iletişimle aşılabilir. Maddi konularda kontrollü olmayı yeni yılda da elden bırakmayabilirsiniz. Kazançlı yatırımlar yeni iş imkanları başak burcu ve yükseleni başak olanların kapısını çalabilir. İş hayatınızdaki yoğunluk nedeniyle bedensel sağlık sorunlarınız görülebilir. Özellikle eklem ve omurga problemlerininiz önemsemeli ve hemen doktora başvurmalısınız.











Nuray Sayarı 2021 Terazi Burcu Yorumları



Dost sandığınız kişiler ile aranızın bozulabileceği ve düşmanlarınızın gizli kalmayıp ortaya çıktığı bir yeni yılda olabilirsiniz. Bunun aksine yeni dostluklar da hayatınıza girebilir. Dost ve düşmanı ayırt edebileceğiniz bu yeni yılda dostluk ve arkadaşlık adına geçmişte ektiklerinizi biçebilirsiniz. Tüm bir yıl aşk ve aile hayatınız geçen yıla nazaran daha olumlu olabilir. Evli olan terazi burcu ve yükseleni terazi olanlar birkaç sorunu daha aştıktan sonra bebek kararına varabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili hedefleriniz ve yeni yılda kariyer anlamında hayallerinizde ısrarcı olmanız durumunda bu hayalleriniz sizi istediğiniz noktaya ve sonrada zirveye taşıyabilir. Sağlık anlamında bir takım kontrollerden geçebilirisiniz. Fakat ilk önceliğiniz fazla kilolardan kurtulmak olabilir.











Nuray Sayarı 2021 Akrep Burcu Yorumları



İş hayatınız yeni yılda siz akrep burcu ve yükseleni akrep olanları en çok etkileyen tarafınız olabilir. Ortak bir iş yaptığınız kişiler ile ortak noktada kararlar alamadığınız da ısrarcı olmamalı ve yapmak istediğiniz iş planlarınızda kendi başınıza yol almayı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızda aldığınız kararlarda kendinize güvenmeli ve cesur adımlar ile ilerlemeniz gereken bir yılda olabilirsiniz. Hayatınızda sosyal anlamda ve birçok alanda ani kararlar ile hareket etmemeli ve sizi olumsuz etkileyebilecek alışkanlıklarınızı değiştirme yoluna girebilirsiniz. Yeni yılın orta ve sonlarına doğru Mide rahatsızlıkları, hazımsızlık problemleri ve cinsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni yıl size kendi başınıza önemli kararlarınızı kendiniz verebileceğiniz sürece mutluluk ve refahı getirebilir.











Nuray Sayarı 2021 Yay Burcu Yorumları



Ailenizle daha da bütünleşeceğiniz en ufak bir sorunu dahi birlik ve beraberliğin gücü ile aşabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Hedeflerinizin ve hayallerinizin büyüdüğü, gelecek beklentinizin arttığı yeni yılın ortalarında açık olan akraba ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni yıl size yeni dostlar kazandırabilir aynı zamanda var olan arkadaşlıklarınızı da dostluğa çevirebilir. 2021 ortalarına doğru seyahat planlarınız artabilir. Bu durum sizi bedenen yorsa da yineden vazgeçemeyeceğiniz bir durum olabilir. Yoğun iş temponuza ayak uydurmak için vitamin takviyesi alabilirsiniz. Fazla kilolar sizin de sorununuz haline gelebilir. Bu durum ruhsal ve sosyal hayatınız başta olmak üzere sizi olumsuz etkileyebilir. Bu konuda acilen destek almalı ve bu durumun sorun yaratmasını engellemelisiniz.















Nuray Sayarı 2021 Oğlak Burcu Yorumları



Yeni yılın başından ortalarına kadar sürecek olan iş hayatınızdaki yüksek tempolu koşturmaca siz oğlak burcu ve yükseleni oğlak olanları uzun sayılabilecek stresli bir döngü içine sokabilir. Maddi konularda sıkıntı yaşamayacağınız bunun üzerine birde tasarrufunuzu arttırabileceğiniz bir döneme giriş yapmış olabilirsiniz. Evli olan oğlak ve yükseleni oğlak olanlar önceliklerinizin değişeceği ve rasyonel kararlar alacağınız bir yılda olabilirsiniz. Yeni yıl genelinde geçen seneden bu yana artan kilolarınız bir önlem almadığınız sürece size sorun yaratabilir. Zaman zaman enerji düşüklüğü konsantre olamama gibi durumlar yaşanabilir. Kendinize vakit ayırmalı ve dinlenmelisiniz. İlişkisi olmayan oğlaklar yeni ilişkilere ve yeni iş imkanlarına adım atabilir ve kendilerini daha önce hiç olmadığı kadar düzenli bir hayatın içinde bulabilirler.















Nuray Sayarı 2021 Kova Burcu Yorumları



İlişkilerinizdeki ve fikirlerinizdeki dalgalanma bu yılda da sizinle birlikte olabilir. Zihnen yorulmuş olarak yeni yıla girebilirsiniz fakat hiçbir zaman umut ve dilek kapılarınızı kapatmamalısınız. Hayatınızda hiç olmadığı kadar şükre başvuracağınız ruhunuzun açlığını bu şekilde tamamlayacağınız bir yılda olabilirsiniz. Manevi anlamda hayatınızdaki bir çok kötü gidişata dur diyebilirsiniz. Yeni yılın ortalarına doğru kopuk olan arkadaş bağlarınız birleşebilir ve hatta kopmamak üzere sağlamlaşabilir. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerden ve uzak akrabalardan güzel haberler alabilirsiniz. Yıl genelinde ufak sağlık sorunları yaşayabilir ve enerjinizin düştüğü hissine kapılabilirsiniz. Her durumda olumlu düşünerek pozitif enerjiyi kendinize çekebilirsiniz.















Nuray Sayarı 2021 Balık Burcu Yorumları



Yeni yılda balık burçları ve yükseleni balık olanlar sevdikleri kişiler için bu sevgili, eş yada çocuk olabilir tüm bu insanlar için devamlı bir merak veya özlem içerisinde olabilirler. İç seslerine kulak verdikleri , kendi benliklerini dinledikleri, zaman zaman yalnızlığı dost edindikleri bir yıl içerisinde olabilirler. Gelecekle ilgili umutlarınızın evrene heyecanın yanı sıra endişe ile sunulduğu görülebilir. Duygusal balıklar ve yükseleni balık olanlar, bu yönünüzün oldukça ağır bastığı en ufak bir durumda kendinizi ağlarken bulabileceğiniz, duygularınızı en uçlarda yaşayacağınız bir yılda olabilirsiniz. Maddi konularda tutumunuz bu yılda devam etmekte olsa da gereksiz endişeler ile kendinizi huzursuz edebilirsiniz. Kariyer yolculuğunuz alacağınız her karara duygusallığınızı karıştırmanızdan dolayı yarıda kalabilir. İş ile ilgili konularda kalbinize göre değil mantığınıza göre adımlar atarsanız daha başarılı olabilirsiniz. Geçtiğimiz senelerde ağır sağlık sorunları yaşamış olan balıklar kontrollerinizi aksatmamalısınız.
 
tumblr_opelwgvwIk1qas1mto1_1280.jpg




YILLIK KOÇ BURCU YORUMU 2021

Köklü değişimleri getiren Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ayında finansal gelirleriniz, kazanç ve harcama dengeniz konularında radikal bir değişimi getirecek. Kontrolsüz para yönetimleri, bu ay içerisinde ciddi bir finansal krize neden olabilir. Abartılı harcamalar, büyük risklere girmek, paranızı savurmak bu ay boyunca sizi kıtlık durumuna sürüklüyebilir. Fakat bu ay içerisinde pek çok Koç burcu için beklenmedik alanlardan, beklenmedik kazanç kapıları açılacak. Oldukça sürprizli bir ay sizleri bekliyor. Sosyal medya, internet, medya ve televizyon kanallarından önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Grup ve ekip çalışmaları, alternatif iş ve projeler bu dönemde size kazandıracak.



Jüpiter, 13 Mayıs - 28 Temmuz aralığında kısa bir süreliğinde Balık burcunda ilerleyecek. Bu tarih aralığında yurtdışı seyahatlerinizi gerçekleştirebilir, yeni seyahat planları yapabilir, daha fazla macera ve deneyim arzusunda olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda bu tarih aralığı bir tamamlanma sürecini getirecek. Süregelen eğitimlerinizden mezun olabilirsiniz.



















YILLIK BOĞA BURCU YORUMU 2021

30 Ocak - 22 Şubat aralığında Kova burcunda Merkür retrosu olacak. Bu retro sürecinde kariyer hedeflerinizde, kariyer yolunuzda değişimler yaşıyor olacaksınız. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda bir yol ayrımında hissedebilr, pes etmek ile kararlı kalmak arasında bir gel git yaşayabilirsiniz. Bu süreçte zorluklara karşı ayakta kalmak, kendinizden, yeteneklerinizden ve yapabileceklerinizden emin olmak başarı ve yükselişi getirecek. İlişkilerde ise anlaşma zorlukları, inatlaşma ve zıtlaşmalar yaşanabilir.



Jüpiter yılın büyük bir kısmında Kova burcunda ilerliyor. Bu transit, yılın ilk günlerinden itibaren size kariyer yolunuzda şans ve fırsatları getirecek. Özellikle kuracağınız ilişkilerden, sosyal çevrenizden iş hayatı ve kariyer yolunuzda önemli destekler görebilirsiniz. İş hayatınızda Satış, pazarlama, ticaret ve eğitim sektörüyle bağlantılı işlerde özellikle büyüme elde edebilirsiniz. Fakat bu transit boyunca iş hayatında alacağınız maddi riskleri, yatırımları daha iyi planlamalısınız.



















YILLIK İKİZLER BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Kararlılığınızı arttıracak olan bu transit ile, geçen 2,5 yıldaki tıkanıklık, zorlanma ve sıkışıklık halini geride bırakacaksınız. Artık yaşamda yol kat etme, ilerleme zamanı. İlişkilerinizde sağlamlık ve güvenilirlik, ilişkilerin gelecek vadetmesi daha önemli olacak. Bazı aşk ilişkileri dönem içerisinde ciddiyete ve resmiyete gidebilir. Bu yıl karşınıza gelen ilişki fırsatlarına daha olgun bakmak, daha sağlıklı seçimler yapmak isteyeceksiniz. Nitekim, bazı ilişki fırsatları gelecek vadediyor olabilir.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında hayata bakışınızda, tercihleriniz ve kararlarınızda, çevrenizdeki bazı insanlara dair fikirlerinizde önemli değişimlere neden olacak. Bu aylarda bazı kişilerin gerçek yüzünü, gerçek niyetini görebilirsiniz. Yasal konular, adli meseleler, davalar gündeme gelebilir. Hakkınızı savunmak adına yasal yollara başvurabilir, süregelen davalarınızda ise kararlar verilebilir, sonuca gidilebilir.



















YILLIK YENGEÇ BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Bu ise geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca ilişkiler alanında sizi sınayan, sıkıştıran, dersler almanızı sağlatan süreci geride bırakacak. Artık ilişkilerde nasıl davranmanız gerektiğini öğrendiğiniz. İlişkilerden, insanlardan ne beklediğinizi, neye ihtiyaç duyduğunuzu ve kimlerin size uygun olmadığını gördünüz. Bu yıl boyunca ise bu doğrultuda seçimler yapıyor, ilişkilerde daha gerçekçi ve akılcı kararlar alıyor olacaksınız. Sorunlu bir aşk ilişkisini kesme cesaretini gösterecek, geçmişte takılı kaldığınız bir ilişkiden tamamen özgürleşeceksiniz. Bu yıl boyunca doğru aşk ilişkileri içinde olmak sizi büyütür ve geliştirirken yanlış ilişkiler sizde derin yaralara ve hasarlara neden olabilir. Alma-verme dengesini düzenleme zamanı. Eş ve partneriniz ise yıl boyunca önemli kazançlar, kalıcı yatırımlar içerisinde olabilir. Geçtiğimiz yıllarda partnerin iş hayatında yaşadığı tıkanıklık son bulmaya başlıyor.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında sosyal çevrenizde önemli değişimleri getirecek. Yeni bir ortama dahil olabilir, grup ve ekip çalışmaları yapabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla öne çıkabilir, sosyal medya yollu kazançlar sağlayabilirsiniz.



















YILLIK ASLAN BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. İlişkiler ve ortaklıklar alanınızda yıl boyu seyahat edecek Satürn, bu alanlarda köklü ve kalıcı değişimleri getirecek. Artık ilişkilerinizde doğru seçimler yapmak, doğru kişilerle olmak önemli hale gelecek. İlişki kurmayı yeniden öğrenecek, insanlara daha farklı yaklaşmaya başlayacaksınız. Doğru ilişkiler içinde olmak, doğru insanlarla bir arada olmaya önem vermek artık göreviniz. Zira yanlış ilişkiler yok olmaya mahkum olacaktır. Satürnün bu alanınızdaki ziyareti, karşınıza daha elle tutular adayların, partnerlerin çıkmasını sağlayabilir. Süregelen ilişkileriniz ise doğru olduğu takdirde evliliğe ve resmiyete gidebilir. İlişkilere daha ciddi bir gözle yaklaşma zamanı.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında ilişkilerde bir temizlenme ve yenilenme sürecini getirecek. Bu aylarda bir ortaklık veya bir dostluk ilişkiniz kopuşa gidebilir. Doğru bir ben-sen dengesi, doğru bir alma-verme dengesi bu dönemde daha önemli olacak. Beraberinde ise bu aylarda tanışacağınız kişiler, daha önce karşılaşmadığınız tarzda, sıra dışı ve farklı karakterler olabilir. Maddi yönden güçlü kişiler karşınıza gelebilir.



















YILLIK BAŞAK BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Çalışma hayatınızda, görev ve sorumluluklarınızda kalıcı değişimleri getiren bir süreç önünüzde. Mesleğinizde uzmanlaşmaya odaklanacağınız, çalışma hayatınızla ilgili kalıcı temellerin atıldığı bir yıl içerisinde olacaksınız. Yaşamın her alanında sorumluluklarınızı bilme, görevlerinizi üstlenme ve çaba sarf etme zamanındasınız. Bu yıl yaşamın her alanında ödüller, harcadığınız çaba ile gelecek. Büyüyüp gelişmekten kaçındığınız alanda ise sistem isteklerinize ulaşmanızı geciktirebilir.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. İstifa, iş değişikliği, iş kurma ve yepyeni bir düzene, yepyeni bir yatırıma geçme planları içerisinde olabilirsiniz. Bazı Başaklar içinse bu aylarda işten çıkarılma, şirket küçülmeleri gibi durumlar gündeme gelebilir. Eski çalışma formunuzun, eski düzenin son bulduğu aylar olacak. Yönetici değişiklikleri yaşanabilir.

















YILLIK TERAZİ BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Aşk ilişkilerinizde sağlamlık, güvenilirlik arayacağınız bir yıl geçireceksiniz. Bu yıl daha olgun karaktere sahip kişilerle tanışabilir, daha farklı ilişki deneyimleri içerisinde olabilir, daha önce tatmadığınız duyguları tadabilirsiniz. Mutlu olmak adına kriterleriniz ve hedefleriniz yükselebilir. Yaşamın her alanına daha iyisini var etme mantığıyla yaklaşacaksınız. Geçtiğimiz 2,5 yıllık zaman dilimine nazaran bu yıl işlerin daha kolay ilerlediğini, daha kolay sonuçlandığını görebilirsiniz. Süregelen ilişkileriniz sağlamlaşma ve kalıcılık yolunda ilerleyebilir.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında aşk ilişkilerinde önemli ve ani değişiklikleri getirecek. Bir ilişkide fedakarlık ikileminde kalabilirsiniz. Ben-sen arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Karşınızdaki kişilerle beklentiler ve duygular uyuşmayabilir, bu da bazı ilişkilerin sonlanmasına neden olabilir. Bu aylarda yaşanan ayrılıklar daha kalıcı olabilir, kalıcı izler bırakabilir. Kaybetme korkusuyla hareket etmeyi bırakma zamanı. Hem finansal hem cinsel paylaşımlarda daha özenli, dikkatli ve seçici olmalı.

















YILLIK AKREP BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Yıl boyunca yaşamınızda yeni temeller, köklü değişiklikler, eski düzenin yıkılma ve yeni düzenin inşası öne çıkacak. Eskiye dair konuların artık size hizmet etmediğini görecek, tavrınızda, hayatınızda köklü değişiklikler yaşayacaksınız. Taşınma, düzen değişikliği, evlilik ve boşanma gibi hayat düzeninizi kökten değiştirecek konular bu yıl karşınıza gelecek. Değişimin kaçınılmaz olduğu bu yılda, değişime ayak uydurarak, gönüllü olarak süreci daha başarılı yönetebilirsiniz.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında eş, aile veya yakın ilişkilerinizde köklü ve ani değişimler yaşayacaksınız. Bu aylarda, halı altına süpürülen konular gün yüzüne çıkabilir. Alttan aldığınız veya idare ettiğiniz durumlara artık karşı koyabilir, net bir tavır alabilirsiniz. Bu aylarda ayrılık kararı, bitiş adımları daha çok sizden yana gelebilir. Bazı Akrep burçları ise bu aylarda süregelen ilişkisini ilerletme adına planlar içerisinde olabilir.

















YILLIK YAY BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Yaşama daha olgun bir gözle bakmanızı sağlayacak bu transitin etkileriyle, daha akılcı düşünüp akılcı hareket etmeye başlayacaksınız. Kafanıza koyduğunuzu yapmak isteyecek, daha kararlı ve istikrarlı olmak adına gayret göstereceksiniz. Zira bu yıl, ödülleriniz ve başarılarınız bu istikrar ve kararlılıktan gelecek. Karamsarlık, kendinizinden şüphe etmek ve akışa teslim olmak ise fırsat kapılarının kapanmasına neden olabilir.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında iş hayatında radikal değişimleri getiriyor olacak. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde ayrılık, mesafeleşme gibi durumlar ortaya çıkabilir. Komşular ve akrabalarla ilişkilerinizde daha titiz ve mesafeli olmanız faydalı olacaktır.

















YILLIK OĞLAK BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Finansal alanda sağlamlaşma hedeflerine gideceğiniz, paranızı daha iyi yönetip maddi anlamda güçlenmeye odaklanacaksınız. Her alanda güvende olma, güvende hissetme isteğiniz artıyor olacak. Yetenekleriniz ve emekleriniz sayesinde kalıcı kazançlar elde edebilirsiniz. Bu yıl kazanmak kadar kazandığınızı nasıl yönettiğiniz de önemli olacak. Bu yüzden para yönetiminde daha titiz ve akılcı olmalı, uzun vadeli düşünerek hareket etmelisiniz.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında iç dünyanızda, duygusal konularda ani değişimleri getirecek. Bu aylarda ilişkilerden beklentilerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ani değişimler olabilir. Bir bitiş veya ayrılık kararı gündeme gelebilir. Hayatı, kişileri veya ilişkileri yönetme çabası bu aylarda sonuç vermeyecektir. Ortaklık ve eşitlik odaklı olmalısınız.

















YILLIK KOVA BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca sizin burcunuzda ilerliyor. Büyüme, olgunlaşma, öğrenme ve gelişme zamanındasınız. Artık hayata daha ciddi bir gözle yaklaşacak, meseleleri daha fazla ciddiye alacak, hedeflerinizin arkasında duracak ve ideallerinizin peşinden gideceksiniz. Eğitim hayatında, akademik süreçlerde önemli başarılar ve ilerlemeler kaydedebilir, yurtdışı bağlantılı iş ve eğitimlerde zor görünen durumları başarabilirsiniz. Artık hedeflerinizi yükseltme, geleceğe odaklanma zamanı.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında aile ilişkileri ve yakın ilişkilerde önemli gelişmelerden bahsediyor olacak. Bu aylarda ilişkilerin geleceğine yönelik kararlar alınabilir. Önemli bir yol ayrımı içerisinde olabilirsiniz. Bazı ilişkiler bu süreçte tamam veya devam durumuna gelecektir. Alınan kararlar, bu aylarda geçirilen süreçler kalıcı birleşme veya kalıcı ayrılıklardan bahsediyor olacak.

















YILLIK BALIK BURCU YORUMU 2021

Satürn yıl boyunca Kova burcunda ilerliyor. Kontrol dışı bir alan olan 12. evinizde yaşayacağınız bu transit ile yıl boyunca kader ve nasip inancı doğru dengede çalışmalı. Hangi noktada sınır koymanız, hangi noktada verici olmanız gerektiğini öğrenecek, ilişkilerinizde yeni dengeler var edeceksiniz. Satürn, yıl boyunca siz Balık burçlarına "sabretmen ve nasibini beklemen gereken noktayı ile kararlı kalıp mücadele etmen gereken noktayı iyi belirle" diyecek. Yurtdışı konuları yıl boyunca gündemde olacak. Eğitim yoluyla yurtdışı bağlantıları, seyahatleri içerisinde olabilir, yabancılarla çalışmalar yapabilir, yurtdışı bağlantılı şirketlerle çalışabilirsiniz. Süregelen eğitiminizde tamamlanma ve mezuniyet adına destekleyici bir yıl olacak. Yasal konular, davalar yıl içerisinde karşınıza gelebilir. Adaletin çalışacağı bu süreçte, yasadışı, illegal durumlardan kaçınmalısınız. Zira adalet sizin için çalışabileceği gibi, sistem ve toplum için de çalışacaktır.



Köklü değişimleri getiren Satürn & Uranüs ve Jüpiter & Uranüs arasındaki açı, Ocak ve Şubat aylarında yakın çevrenizde önemli değişimleri getirecek. Bu aylarda sık sık görüştüğünüz, hayatınızın içinde olan bazı kişilerle mesafeleşme kararına gidebilirsiniz. Beklediğiniz değeri, sevgiyi görmediğinizi düşündüğünüz ilişkilerden uzaklaşabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir, kendinizi geliştirmeye odaklanabilir, dönemsel yurtdışı seyahatleri yapabilirsiniz.







Merve Rençber Mynet
 
tumblr_opelwgvwIk1qas1mto4_r1_1280.png


Sevgili Koç ve yükselen koçlar ♈

SAĞLIK

Fiziki yapınız ve dış görünüşünüz ile ilgili yılın ilk aylarında değişim enerjisini yoğun hissedecek bir döneme girebilirsiniz.Yılın ilk aylarında tedavisi devam eden bir rahatsızlığınız varsa onunla ilgili sonuçlanmalar olacak olabilir. Ağustos ayından sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir, temkinli olmalı, rutin kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

PARA / İŞ / KARİYER

Yılın ilk ayları yeni bir işe başlayabilir, iş ile ilgili girişim yapacak olabilir veya çalıştığınız yer ile ilgili yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Dijital bir platformda iş ile ilgili girişimler yapacak olabilirsiniz. Yılın ilk yarısında miras, nafaka, mahkeme ile ilgili süreçleri olan koç burçları için tamamlanmalar, bitişler, sonuçlanması gibi durumlar söz konusu olabilir. Yılın ikinci yarısından sonra ki dönem için maddi gelirleriniz ile ilgili artış söz konusu olabilir, beklemediğiniz yerden elinize para geçebilir, bir borcun kapanması gibi durumlar hayatınızda gündeminizde olabilir. Ev,araba,yer satın alabilir, yatırım yapmak isteyecek olabilirsiniz. Yeni eğitimlere, kurslara başlamak isteyebilir, ilgi duyduğunuz alanlar ile ilgili eğitimlere yönelecek olabilirsiniz.Taşınma, ev değiştirme, kardeşlerle ilgili yeni girişimlere başlayabilirsiniz

AŞK / ARKADAŞLIK

Aşk, ilişkiler ile ilgili tamamlanma, sonlanma, bitişler söz konusu olabilir. Kısaca aşk hayatınız, bilinçaltınız, psikolojiniz ile ilgili hayatınızda bu konularla ilgili sürümcemede kalan olumlu/olumsuz sonuçlar yaşayacak olabilirsiniz. Yılın ilk ayları arkadaşlıklarınızda değişim enerjisi yaşayacak olabilir,yeni arkadaşlıklar, yeni gruplara katılmak gibi konular gündeminizde olacak olabilir. Koç burçları için temmuz ayından sonra evlilik ile ilgili adımlar atabilir, aile kurmak isteyebilirsiniz















Sevgili Boğa ve yükselen boğalar ♉

SAĞLIK

Mart ayı itibari ile sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir sürece girecek olabilirsiniz. Rutin kontrollerinizi ihmal etmemeyi, temkinli olmaya özen göstermelisiniz. Bu yıl bilinçaltınızla yüzleşecek olabilir, düşünce tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bebek bekleyen boğa burçları için ağustos ayından itibaren olumlu zamanlar diyebiliriz. ekim ayıdan sonra sağlık durumunuz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacak olabilirsiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

2021 yılının ilk ayları yoğun iş temposuyla karşılaşacak olabilirsiniz. İş arayan bir boğa burcuysanız iş bulabilir veya iş kuracak olabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden boğalar için eğitiminiz ile ilgili güzel başlangıçlar yapacak olabilirsiniz. Okul değişikliği, kurs, yeni bir eğitime başlayabilir, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Çalışma ortamınız değişebilir, pandemi sebebiyle esnek çalışmaya geçen boğa burçları için ekim ayından sonra normal çalışma şartlarına dönecek olabilirsiniz.

AŞK / ARKADAŞLIK

Yılın ilk aylarında aile, aşk hayatınızla ilgili bir takım sorunlar çıkacak olabilir. Eski arkadaşlıklarınızı gözden geçirecek olabilir, yeni gruplar, yeni sosyalleşme ortamlarınızda bir takım değişiklikler söz konusu olabilir. Bekar olan boğa burçları için ise kasım ayından sonra evlilik ile ilgili bir adım atacak olabilirsiniz.












İkizler & Yükselen İkizler burcu 2021 yorumu

Sevgili İkizler ve yükselen ikizler ♊

SAĞLIK

Nisan ayında ekstra sağlığınıza dikkat etmeniz, rutin kontrollerinizi ihtmal etmeyi unutmamanız gerekiyor. bu dönemde diyet, spor ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

2021 yılının ilk ayı eğitim ile ilgili seyahat etmek durumunda kalacak olabilir, kardeşlerle ilgili konularda iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. Şubat ayında ise iş ile ilgili değişim ve kova çağı ile birlikte dijital platformda çalışacak olabilir veya mevcut işiniz ile ilgili yenilikler olacak olabilir.Yılın ikinci yarısından sonra miras,nafaka,tazminat gibi durumlarda bir takım sonuçlanmanlar, noktalanmalar yaşayacak olabilirsiniz.

AŞK / ARKADAŞLIK

Gökyüzü şubat ve mart ayları için yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar edinebiliceğinizi söylüyor. Sosyalleşmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Mart ayı ile birlikte aşk hayatınızda geçmişe dair tamamlanması gerekenleri sorgulayacağınız bir döneme giriyor olabilirsiniz. Mayıs ayında ise arkanızdan konuşulan, sizden saklanan olayları öğrenmeniz söz konusu olabilir. Evli olan ikizler burçları için mayıs ayı biraz evlilik ile ilgili sabrınızı zorlayabilir. Bekar ikizler burçları için eylül ayından sonra bir ilişkiye başlayabilir, yılın son aylarına doğru evlilik için adım atacak olabilirsiniz.












Yengeç & Yükselen Yengeç burcu 2021 yorumu

Sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler ♋

SAĞLIK

2021 yılının ilk ayı sağlık ile ilgili konular gündeminizde olacak olabilir.Sağlık konusunda da temkinli olmanız gerekecek olabilir.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

2021 yılının ilk ayı iş ile ilgili ortaklıklar kuracak olabilir, mahkemelerden miras, nafaka, tazminat ile ilgili beklemediğiniz yerlerden elinize para geçecek olabilir. Mayıs ayında yatırım yapma fikri aklınızı kurcalayabilir haziran ayından sonraki dönemlerde bunu gerçekleştirecek olabilirsiniz.

AŞK / ARKADAŞLIK

2021 yılının ilk ayı evlilik, ortaklıklar, mahkemelerle ilgili konular gündeminizde olacak olabilir.Evlilik kararı alabilir,, Yılın ilk aylarında aşk ve ilişkilerden yana eskiye dair olan ilişkileri bir kenara bırakıp ekim ayı ile birlikte yeni ilişkiler kapınızı çalacak olabilir.Temmuz ayının gelmesiyle beraber düşünceleriniz değişiyor kendiniz ile ilgili hatta fiziksel görüntünüz ile ilgili değişimlere yönelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ekim ve kasım ayında terazi ve akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay size yeni ilişkilere başlatacak olabilir, aşk hayatınıza yönelebilirsiniz.

AİLE

Yazın sonuna doğru ev ile ilgilenmek isteyebilir, ev değişikliği, dekorasyon değişikliği yapmak isteyebilirsiniz hatta taşınacak bile olabilirsiniz. Bebek bekleyen yengeç burçları yılın sonuna doğru olumlu gelişmeler yaşayabilir, çocukları olan yengeç burçları için ise çocuklarınız ile ilgili yeni planlar yapabilir, çocuklarına yönelme ihtiyacı hissedebilirsiniz.














Aslan & Yükselen Aslan burcu 2021 yorumu

Sevgili Aslan ve yükselen aslanlar ♌

SAĞLIK

Bilinçaltınız ile ilgili tamamlanmayan konularla yüzleşebilir, zaman zaman kendi kendinize kalmak, içe dönmek isteyecek olabilirsiniz.Yılın ilk ayları sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir, rutin kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Yılın ilk yarısı miras, nafaka,tazminat gibi konularda yılın ilk ayları başlatma enerjisi yaşayacak olabilirsiniz. Tazminat ile ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınız ile ilgili yılın ilk ayları çok olumlu zamanlar geçirecek olabilir, kendinizi gösterebilirsiniz ama yılın son aylarına doğru işten ayrılmak isteyebilir, iş değişikliği yapmak isteyebilirsiz.

AŞK / ARKADAŞLIK

2021 yılının ilk ayı ilişkilere,flörtlere yöneliyorsunuz. Yeni bir ilişki, yeni heyecanlar sizi bekliyor. Yılın ilk aylarında içe dönme isteğiniz temmuz ayından sonra tam tersi işleyebilir daha çok sosyalleşme, gruplara katılma, yeni insanlar tanımak isteyecek olabilirsiniz.

AİLE

Aileniz ile ilgili problemler yaşayabilir, kardeşlerle ilgili iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz ama Eylül ayından sonra kendinizi daha rahat ifade edebilecek, ailenizle olan iletişiminiz daha güçlenecektir. Sonbahara doğru taşınmak isteyebilir, evinizde ufak değişiklikler yapmak, tadilat ile uğraşmak isteyebilirsiniz.















Başak & Yükselen Başak burcu 2021 yorumu

Sevgili Başak ve yükselen başaklar ♍

SAĞLIK

Şubat ve mart ayının gelmesiyle beraber ufak tefek sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz ancak temmuz ayından sonra sağlığınız ile ilgili sonuçlanma,çözümlenmeler yaşayacak olabilirsiniz rutin kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Mart ayından sonraki dönemde ev, araba satmak isteyecek olabilirsiniz.Mayıs ayından sonraki dönem için yeni bir eğitime başlayacak olabilir, hobi edinecek olabilirsiniz.Yazın gelmesi ile beraber iş hayatınızda olumlu sonuçlanmalar olabilir yeni bir işe girişim yapmak, ticarete atılmak isteyebilirsiniz
AŞK / ARKADAŞLIK
Ocak ve şubat ayında bekar başak burçları için yeni ilişkiler,flörtler hayatınıza girecek olabilir. Haziran ayından sonra ilişkiler bakımından biraz sabrınızı zorlayacak olabilir, eski ilişkileriniz ile ilgili tamamlanmayan ne varsa bitebilir, tamamlanacak olabilir.

AİLE

2021 yılının ilk ayı aile ile vakit geçirmek, çocuklarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bebek bekleyen yükselen başaklar için yılın ilk ayları olumlu haberler alacak olabilirsiniz.Yılın ilk yarısı içsel olarak içe dönmek, kendi kendinize kalmak, evinizde vakit geçirmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. , taşınmak, evde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Eylül ayından sonra yepyeni bir siz oluyor değişiyor, dönüşüyorsunuz. Maddi kaynaklarınız değişiyor, yaşadığınız ortam değişiyor, siz değişiyorsunuz.











Terazi & Yükselen Terazi burcu 2021 yorumu

Sevgili Terazi ve yükselen teraziler ♎

SAĞLIK

Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyor olabilirsiniz. Rutin kontrollerinizi ihmal etmemeye özen gösterin.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Maddi durumla ilgili yılın ilk ayları ayağınızı yorganıza göre uzatmanız gerekebilir, fazla harcamalar yapacak olabilirsiniz. Yazın gelmesiyle beraber eğitimlere, kurslara yönelebilir, kedinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir işe girebilir,mevcut iş yerinizde değişiklikler olması söz konusu olabilir. Yılın son aylarında maddi kazançlarınız değişiyor,yükseliyor.

AŞK / ARKADAŞLIK

Arkadaşlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Şubat ayı ile beraber yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Yazın sonuna doğru aşk hayatınızla ilgili sonlanmalar, tamamlanmalar söz konusu olabilir. İlişkilerinizde özgür olmak,yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

AİLE

2021 yılının ilk ayı ev ile ilgilenmek isteyebilir, ailenizle olmak isteyebilir, anne ve babanızın ihtiyaçlarına yönelecek olabilirsiniz.















Akrep & Yükselen Akrep burcu 2021 yorumu

Sevgili Akrep ve yükselen akrepler ♏

SAĞLIK

Nisan ve mayıs aylarında sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Rutin kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.Ekim ayı ile birlikte değişiyor, dönüşüyorsunuz bu değişim fiziksel görünüşüz ile ilgili de olabilir, bilinçaltınız, düşüncelerinizin değişimi de olabilir.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

2021 yılının ilk ayı maddi kaynaklarınız değişiyor, artıyor. Yoğun bir iş temposuna başlayacak olabilirsiniz. Yazın gelmesiyle beraber miras konuları gündeminize gelecek olabilir ve bu ya harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir beklenmedik borçlar çıkabilir.Ağustos ayı ile birlikte iş ile ilgili olumlu değişimler olacak olabilir

AŞK / ARKADAŞLIK / AİLE

Şubat ayı ile birlikte ev ile ilgilenmek, evde vakit geçirmek, ailenizle olmak isteyebilirsiniz. Mart ayı ile birlikte aşk hayatınız hareketleniyor, yeni bir ilişkiye başlayabilir, aşık olabilirsiniz. , yeni arkadaşlıklar edenecek olabilirsiniz.

















Yay & Yükselen Yay burcu 2021 yorumu

Sevgili Yay ve yükselen yaylar ♐️.

SAĞLIK

Yaz aylarına doğru sağlınıza dikkat etmeniz, rutin kontrollerinizi ihmal etmemeniz gerekebilir.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

2021 yılının ilk ayı sizin için maddi yönden olumlu geçebilir. Maddi kazançlarınız artacak olabilir, borçlarınızın sonlanması gibi durumlar söz konusu olabilir. Mart ayına doğru iş ile ilgili yoğunluktan bunalabilir evinizde vakit geçirmek, ailenize yönelme ihtiyacı hissedecek olabilirsiniz.Yazın sonuna doğru maddi yönden harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek olabilir. Eylül ayı ile birlikte yeni okul, yeni iş hayatına başlayacak olabilirsiniz.

AŞK

Nisan ayı ile birlikte yeni bir ilişkiye başlayacak olabilir, aşk hayatınız hareketlenebilir. Yılın sonuna doğru değişiyor, dönüşüyorsunuz bilgilenmek,okumak,araştırmanın önemini kavrıyor bambaşka bir siz oluyorsunuz.

























Oğlak & Yükselen Oğlak burcu 2021 yorumu

Sevgili Oğlak ve yükselen oğlaklar ♑

SAĞLIK

2021 yılının ilk ayı sizler için kendinize yoğunlaşmanız söz konusu olabilir. İçe dönmek isteyebilir, kişisel gelişiminizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Ocak ayında beklenmedik borçlar ortaya çıkabilir veya miras,tazminat,nafaka gibi durumlara yoğunluğunuzu verebilirsiniz. Şubat ayında gerçekleşecek yeni ay ile birlikte artık maddi olarak ferahlıyorsunuz. Maddi kaynaklarınız değişebilir, artacak olabilir. Mart ayına dair varsa seyahat planlarınız bir takım aksaklıklar oluşacak olabilir, eğitimine devam eden bir oğlak burcuysanız o süreçlerde bir takım zorluklarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.Nisan ayında iş ile ilgili bir takım sonlanmalar, bitişler söz konusu olabilir hayatınızda.Yılın sonlarına doğru ise yeni bir işe başlayabilir veya yeni bir eğitime başlayacak olabilirsiniz.

AŞK / AİLE / ARKADAŞLIK

Nisan ayına doğru ise iletişim tarzınız değişiyor, dönüşüyor. Yakın çevreniz veya kardeşleriniz ile ilgili olumlu yeni haberler alacak olabilirsiniz. Yaza doğru aşk hayatınız hareketleniyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.Bilinçaltınız ve arkadaş çevreniz değişiyor, dönüşüyor

















Kova & Yükselen Kova burcu 2021 yorumu

Sevgili Kova ve yükselen kovalar ♒

SAĞLIK

Ocak ayında zaman zaman içe dönmek, kendi kendinizi dinlemek isteyebilir, bilinçaltınızda sizi yoran her ne varsa yüzleşecek olabilirsiniz.Şubat ayı ile birlikte fiziksel görünümüzde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Diyet, spor gibi sağlığınıza dikkat etmek isteyecek olabilirsiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Maddi kaynaklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir şubat ayında biraz harcamalarınızı kontrollü bir şekilde yapmanızda fayda var. Harcamalarınızda dikkatli olursanız mart ayı ile birlikte maddi kaynaklarınız artacak olabilir, beklenmedik maddi olarak fırsatlar çıkabilir, borcunuz varsa bu borcunuz kapanacak olabilirsiniz. Nisan ayına doğru biraz iş ve kariyer alanlarında zorlanabilir, çok çalışacak olabilirsiniz. Bu yıl fazla çalışacak, üretecek ve biraz yorulabilirsiniz ama yılın sonuna doğru emeklerinizin karşılığını alacaksınız.

AŞK / AİLE / ARKADAŞLIK

2021 yılının ilk ayı sizler için veya eşinizin ailesi ile ilgili büyük şanslar, fırsatlar getirebilir. Yeni arkadaşlıklar, yeni sosyal gruplara katılmanız söz konusu olabilir. Evlilik, ortaklıklar ile ilgili sürüncemede kalan konuların tamamlanması gibi durumlar yaşayacak olabilirsiniz. Mayıs ayında ise aile, yakın akrabalarınız, sosyal çevreniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Yaza doğru bekar kovalar için ise aşk hayatınız hareketlenebilir, evlilik ile ilgili adım atacak olabilirsiniz.



















Balık & Yükselen Balık burcu 2021 yorumu

Sevgili Balık ve yükselen balıklar ♓

SAĞLIK

Şubat ayı ile birlikte yepyeni bir siz oluyorsunuz artık eski düşüncelerinizden, bilinçaltınızda sizi zorlayan konulardan arınabilir, yüzleşebilirsiniz. Aynı zamanda fiziksel görünümüz ile ilgilide değişiklikler söz konusu olabilir, imaj değiştiremek isteyebilirsiniz.

PARA / İŞ / KARİYER / EĞİTİM

Mart ayında beklenmedik, hesapta olmayan borçlarınız çıkabilir fakat nisan ayının başlarında maddi kaynaklarınız genişliyor, değişiyor borçlarınızı kapatabilir, beklenmedik miras, tazminat gibi konular gündemize gelecek olabilir. Mayıs ayında iş hayatınız ile ilgili bir takım zorluklarla karşılacak olabilirsiniz, çok çalışmanız gerekebilir. Yılın sonuna doğru iş değişikliği yapabilir, önünüze işiniz, kariyerinizle ilgili fırsatlar çıkabilir.

AŞK / AİLE / ARKADAŞLIK

2021 yılının ilk ayı sizler için sosyal ortamlarınızın değiştiği bir ortam oluyor. Yeni gruplar, yeni sosyal çevre edinecek olabilirsiniz. İş arkadaşlıklarınız, günlük rutinlerinizde bir takım değişiklikler olacak olabilir. Yaza doğru aşık olabilir, yeni biriyle tanışabilirsiniz eylül ayında ise bu aşkı ciddileştirmek isteyecek adını koymak isteyecek olabilirsiniz.
 
tumblr_p4d6s6ICzM1qas1mto2_1280.jpg


Susan Miller 2021 Koç Burcu Yorumu (21 mart-20 nisan)



Yeni yılda hayatınızda köklü değişiklikler olabilir.Önümüzdeki on beş yirmi günlük süreçte gelecek korkusunu normalden fazla hissedebilirsiniz.Bu durum sizin günlük hayatınıza,iş hayatınıza olumsuz olarak yansıyabilir,dikkat etmelisiniz.Haksızlıklara karşı sesiniz ve duygusal hassasiyetiniz yüksek olabilir.İş hayatınızda karşılaştığınız haksızlıklara bu yıl sessiz kalamayabilir ve masaya yumruğunuzu vurabilirsiniz.Gördüklerinizi planladığınız her şeyi hayata geçirmede son derece uygun bir yıl içerisine girebilirsiniz.Akraba ilişkilerinizde oluşabilecek gerilimlerin uzun soluklu olup ruhunuzu ve enerjinizi alıp gitmesine engel olmak için yalnız kalmayı her zamankinden daha fazla tercih edebilirsiniz.Yeni yılın ortalarına doğru yeni ilişkiler için iç benliğiniz sizi zorlayabilir.Bu durum var olan ilişkilerinizde hata yapma payınızı arttırabilir,dikkat etmelisiniz.2021 yılı boyunca önemli sağlık sıkıntıları yaşamayabilirsiniz fakat aileniz ile olan bağlarınızı sağlamlaştırmak için önemli adımlar atabilirsiniz.















Susan Miller 2021 Boğa Burcu Yorumu (21 nisan-21 mayıs)



Yeni yılın ilk aylarından itibaren üzerinizde bir şans bulutu dolaşabilir ve bu durumun sizde oluşturacağı olumlu etkiler herkes tarafından fark edilebilir. Boğa ve yükselen boğa burçları duygusal bir hassasiyet içerisinde bir yıl geçirmeleri mümkün olabilir.Derin sezgi ve duyguların sizi oldukça yoğun etkileyebileceği ve ilişkilerinizde inişler çıkışlar yaratabileceği dönemlerden geçebilirsiniz.Uzun bir süredir ilişkisi olmayan boğalar,yeni ilişkilere başlayabilecekleri bir yıl içerisinde olabilirler.Şikayetçi olduğunuz ilişkilerinizden sıyrılabilir ve hayata bakış açınızda daha net olabilirsiniz.Arkadaş ilişkilerinizde öncelikleriniz değişebilir ve bu durum size olumlu getiriler sağlayabilir.Hayata bakış açınız,hayata karşı bezginlikler ve ilkeleriniz de önemli değişimler görülebilir.Geçmişe dair duyulan nefretiniz veya kızgınlıklarınızdan arınmak için uygun bir yıl olabilir.Geriye döndüğünüzde affetmesi zor olan durumları affedebilir ve önünüze daha kolay bakabilirsiniz.Beslenmenize dikkatinizin arttığı bir döneme girebilir ve içinde bulunduğunuz fiziksel özelliklerin psikolojinizde yaratabileceği demoralizasyona engel olamayabilirsiniz.Kilo fazlalıkları yada kilo alamama konusunda tedavi yoluna girebilir ve diyetisyen desteği ve terapisiyle yeni yılı tamamlayabilirsiniz.















Susan Miller 2021 İkizler Burcu Yorumu (21 mayıs-21 haziran)



İkili ilişkilerde sesi fazla çıkan taraf konumuna düşebilirsiniz.İlişkilerinizin dengesini ve formunu koruyabilmek için sabır ve sükunete başvurabileceğiniz dönemlerden geçebilirsiniz.Bu yeni yıl sizin için sabır yılı olabilir.İş hayatınızda sahada çalışmak zorunda kalabilir ve her zamankinden fazla seyahat edebilirsiniz. Seyahatlerinizin hayatınızdaki tempoyu daha da hızlandırması ve kendinize zaman ayırmanız çok da mümkün olmayabilir.Sevdikleriniz ile Bu konuda sıkıntı yaşamanızda zaman zaman gündeminize gelebilir.Yoğun iş temposu arasında sağlık sorunları yaşayabilirsiniz,kendinize dikkat etmelisiniz.Kendinize güven ve cesaretinizin artabileceği ve kararlılığınızın hat safhada olabileceği bir yıldasınız. Diyete başlamak için yeni yılın ortasını tercih edebilirsiniz.















Susan Miller 2021 Yengeç Burcu Yorumu (22 haziran-22 temmuz)



Geçen yıl dolunayın yaklaşımından etkilenen burçlar arasında olan yengeç ve yükseleni yengeç olanlar duygularının karışmaması için önceliklerinizi belirlemeniz gerekebilir. Tahamülsüzlük yanınız,tez canlı olmanız,her zaman hedef belirlemeniz nedeniyle etrafınızdaki insanların içinde bulundukları durumlara karşı tepkili olmamalısınız.Yeni yılın ilk aylarında plan ,beklenti ve düşünceleriniz konusunda başkalarının düşüncelerinden etkilenebilirsiniz.Yengeç ve yükseleni yengeç olanlar iş hayatınızda yeni yılın ortalarına doğru kazancınızın artabilir ve kazançlı ortaklıklara girebilirsiniz.İlişkilerinizde yıkıcı duygular yaşatan dostlukların arkadaşlıkların arınması söz konusu olabilir.Yeni yıla Gönülsüz olan dostlukları,sahte insanları çevrenizden uzaklaştırdığınız kararlı ve net bir seneye adım atabilirsiniz.Maddi konularda son derece sağlam adımlar atabilirsiniz hatta köklü değişimlere gidebilirsiniz.Ruhsal ve bedensel sağlığınızın yükselmesi ile günlük koşuşturmalarınız artabilir.















Susan Miller 2021 Aslan Burcu(23 temmuz-23 ağustos)



Aslan burcu ve yükseleni aslan olanlar 2021 yılının ilk aylarında duruşunuz netleşebilir.Hakkınızda yapılan konuşmalar,haksızlıklar ve belirsizlikler kesinlik ve netlik kazanabilir.Adaletsiz olan herşeyi çevrenizden arındırma konusunda özel bir çaba harcamaya bilirsiniz. Zamanında iyilik yapıp ta nankörlük görenler,ilişkilerinde aldatılan ,yeni ilişkilere başlayan aslanlar bu senenin ortalarına doğru ilişkiler konusunda sağlam temellerin atılabileceği ve pozitif duygularınızın sizi yönlendirebileceği güzel bir yıl geçirebilirsiniz.Aile içi ilişkilerinizde özellikle anne boğalar ve çocuk boğalar ilişkilerde özgürlüğünüzün kısıtlanmasına izin vermeyebilirsiniz.Paranın ikinci planda olduğu,yaptığınız her işin kazanç kapısı açık olduğu,paranın sizin peşinizde olduğu uzun bir süreçe girebilirsiniz. Sıhhat ve sağlığın oldukça yerinde olduğu bir dönem olabilir.















Susan Miller 2021 Başak Burcu Yorumu (24 ağustos-22 eylül)



Gezegenlerin hareketlerinin bir sonucu olarak ortalıktaki enerjiden dolayı başak burcu ve yükseleni başak olanlar daha önce yapılan yanlış yatırımların sonuçları ile yüzleşebilirsiniz.Aşk,arkadaşlık,iş hayatı ve sosyal çevre konusunda sağlam ilişkiler kurabilmeyi önemsemeniz gerekebilir.Sosyal ve duygusal açıdan daha seçici olabilirsiniz.Maddi açıdan gelirinizin azalması harcamalarınızın hızlanmasına etki edebilir.Ruhunuzu huzurla doldurmalısınız.Sağlık ve sıhhat konusunda oldukça şanslı bir yıldasınız.Kendinizi ilişki ve aşk konusunda yorgun hissedebilirsiniz.Yeni bir ilişki için yeni yılın ortalarında istediğiniz her adımın kapısı açık olabilir.İş ve parasal konularda planlı olmayı önemsemelisiniz.Kazanç anlamında kaygıyı hayatınızdan çıkarmaya çalışabilirsiniz.Geçmişi geçmişte bırakmalı ve anda kalmaya çabalamalısınız.















Susan Miller 2021 Terazi Burcu Yorumu (23 eylül-23 ekim)



Yeme içme alanında,nörolojik anlamda ve bir çok alanda sağlığınızı önemseyebilir ve kendinize daha fazla zaman ayıramaya bilirsiniz.Yeni yılın ilk aylarında komşu ve arkadaş ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir.Haksızlıklara tahammülünüzün olmadığı konulara istemeden de dahil olabilirsiniz. Doğruluğunuz ve duygusal zekanızın ön planda olması etrafınızca kıskanılmanıza neden olabilir.İlişkilerinizde başkalarını uyarırken özellikle aile ilişkilerinizde iletişim eksikliği yaşayabilir ve gönüllerin kırılmasına neden olabilirsiniz.Bu yıl kalp kırıklıklarına neden olduğunuz kadar özür dileme durumu içerisine de çokça girebilirsiniz.Geçmişten gelen kırgınlıkların bu yıl sona ermesi enerjinizin de tazelenmesine,ruhsal huzurunuzun doruk noktasına ulaşmasını sağlayabilir.Evliliklerde karşılıklı özverinin önemli olduğu eşler tarafından fark edilebilir ve korunması için çaba sarf edilebilir.Sağlık kontrollerine önem verilmesi gereken bir yılda olabilirsiniz.Önemsenmeyen ufak sağlık sıkıntıları gelecek dönemde sorun olabilir.















Susan Miller 2021 Akrep Burcu Yorumu (24 ekim-22 kasım)



Sağlıkta her şey yolunda gidiyor olmasına rağmen aşırı yorgunluk hissedilebilir. Dönem dönem fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi dinlendirmeli ve zihninizi boşaltmaya önem verebilirsiniz.Yaşamınızın değişmesini isteye bilirsiniz. Bu istediğiniz değişimler kendinize güveninizin artması ve kariyer açısından önem taşıyabilir.Motivasyonunuzu yükseltebilecek bir çok şeye tanık olabilir ve hayata bakış açınız değişebilir. Yeni yıl ile hayatınızda olabilecek bir takım değişiklikler sizi başarıya götürebilir.Bu yıl her alanda huzur bulmak isteyebilirsiniz.Var olan huzurun,mutluluğun,motivasyon olarak artması için karşınıza yeni iş fırsatlarının çıkması hayat enerjinizi arttırabilir.Ruhsal yorgunluğunuzun çözümü için araştırmalar yapıp,kendinizce çözümler üretmek isteyebilirsiniz.Bunun için duaya yönelebilirsiniz.İlişkilerinizde hissettiğiniz ve karşı tarafa hissettirdiğiniz kıskançlık duygusu,partnerinizi bunaltabilir ve ilişkinizi riske atabilirsiniz.















Susan Miller 2021 Yay Burcu Yorumu (23 kasım-21 aralık)



Hayat bağlarının çok güçlendiği bir yılda olabilirsiniz. Maddi ve ekonomik durumlarda geçmişten gelen parasal sorumluluklar ile ilgili sorunlar yaşayan yay burcu ve yükseleni yay olanlar sürpriz fırsatlar ve beklenmedik parasal kazançlar ile karşılaşabileceğiniz bir yılda olabilirsiniz. Maddi konuda hayata bakış açınız değişebilir.Yeni yılın başlarında ilişkilerinde bağlarını güçlendirmek isteyenler bunun için çabalamaya ve önceliklerinizi sevdiklerinize göre belirleyebilirsiniz.Ev ve aile ortamını,arkadaş ilişkilerinizden uzak tutmaya çalışabilirsiniz.Sevdikleriniz ile arasında güven sorgulaması yapmamalısınız.Gezegenlerin kombinasyonlarının verdiği enerjinin üzerinizde yarattığı ağırlık ile eklem şikayetleriniz olabilir. Romatizmal problemler yıl içerisinde yay burçlarını etkisi altına alabilir.















Susan Miller 2021 Oğlak Burcu Yorumu (22 aralık-20 ocak)



Maneviyatın ruhunuzu hiç olmadığı kadar etkisi altına aldığı bir yıl içerinde olabilirisiniz. Kendinize sunduğunuz değeri yükselteceğiniz ve insanlara bu konuda eleştirme yetkisi vermeyeceğiniz bir dönemden geçebilirisiniz. İş ve kariyerde istediğiniz sonuçlara ulaşabilir ve yüksek mevkilere ulaşabilirsiniz.Yeni yılın ortalarına doğru iş hayatınızda stresli bir döneme girebilirsiniz.Bu dönemden sağlık sıkıntıları ile çıkmanız söz konusu olabilir.İş hayatınızın ağır stresi size saç dökülmesi olarak geri dönebilir.Önceliklerinizi ve hayatınızda önemsediklerinizi belirleme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.Bu durum ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.Yeni yılda kendinize yeni hobiler ve sosyal etkinlikler bulabilir,yaşam enerjinizi yükselte bilirsiniz.Çok çalışacağınız,çok yorulacağınız ama iç huzurunuzun yerinde olacağı bir yıl geçirebilirsiniz.















Susan Miller 2021 Kova Burcu Yorumu (21 ocak-18 şubat)



Çoklu ilişkiler içerinde sıkışıp kalabilirsiniz. Düşünmeden atılan adımlar,istemeden yapılan tercihlerin sonuçlarını hissedeceğiniz bir yıl içerisinde olabilirsiniz.Aşk da sevmek ve sevilmek her zaman önemli olabilir.Partneriniz tarafından sadakatiniz sorgulanabilir.İlişkilerinizi hayatınızın merkezine koymamalısınız.Anlık gerginliklere hazırlıklı ve temkinli olun.İş ilişkilerinizde güvensizlikler olabilir.Bulunduğunuz mevki size yeterli gelmeyebilir ve hedeflerinizi köklü olarak değiştirebilirsiniz.Gezegenlerin bir arada görünümü nedeniyle cilt ile ilgili hassasiyetler olabilir.Fiziksel ve ruhsal sağlığınız açısından şanslı bir yıldasınız.İlişkisi olmayan kova ve yükseleni kova burcu olanlar umutsuzluğun çevrenizde barınmasına izin vermeyebilir ve bunu sürekli kılmaya çabalaya bilirsiniz. Akraba ilişkileriniz açısından sürekli plan yapan üreten bir rol model üstlenebilirsiniz.Maddi açıdan endişe yapmaz iseniz harcamalarınızda kontrolü sağlayabilirsiniz.















Susan Miller 2021 Balık Burcu Yorumu (19 şubat-20 mart)



Uzun süredir şikayetçi olduğunuz sağlık sorunlarınızın tekrarlayabileceği bir dönemden geçebilirsiniz. Evli olan balıkların evliliklerinde hissettikleri bunalım yeni yılın ilk aylarından itibaren yerini huzura bırakabilir.Duygularıyla hareket etmeye bu yılda devam edecek olan balık burçları ilişkilerinde kullanıldıklarını ve önemsenmediklerini hissedebilir.İkili ilişkilerinde bu yıl ruhsal olarak yorulabilirler.İlişkisi olmayan balıklar ise yen i yılın sonlarına doğru yeni mutluluklara,yeni heyecanlara yelken açabilirler.Arkadaş ilişkilerinde fikren herkes tarafından desteklenmeleri öz güvenlerini arttırabilir.İş ve kariyer açısından kazanç kapılarının sonuna kadar açık olduğu ve el altı yatırımların arttığı bereketli bir yıl geçirebilirsiniz.Çocukları olan balık burçları,hissettikleri gelecek kaygısının ruhsal olarak olumsuz etkilerini hayatlarının genelinde hissedebilir.Ruhlarını dinlendirmek için yeni yılda ibadete yönelebilirsiniz.
 
tumblr_obl96uVETh1qas1mto9_1280.jpg



Koç ve yükselen Koç burçlarının gündeminde 2021 yılında sosyal çevresi ve idealleri olacak.

Sosyal çevresi değişebilir, yeni idealler edinebilir. Farklı, orjinal ve üst düzey kişilerle tanışma fırsatları ve bu kişilerden destek görmeleri söz konusu olacak.

Kendi fikirleri doğrultusunda alacakları destekle ideallerine ulaşabilmek için gökyüzünde şans var.















Boğa ve yükselen Boğa burçlarının gündeminde 2021 yılında kariyerleri olacak.

10. Evinizdeki Satürn sizin tüm gücünüzle kariyerinize odaklanmanızı istiyor. 11. Evinizdeki Neptün idealleriniz için hayaller kurmaya yönlendirsede bu alanda oyalanmamalı ve 2021 yılında tüm enerjinizi kariyer basamaklarını çıkmak için kullanmalısınız.










İkizler ve yükselen İkizler burçlarının gündeminde 2021 yılında 9. Ev konuları dikkat çekecek.

Hayata bakışınız, aklınız, fikirleriniz, iletişiminizle ve sosyal medya alanında dikkat çekecek ve ilgi göreceksiniz.

Yurt dışıyla alakalı işlerle ilgilenen İkizler burçları bu alandan büyük paralar da kazanabilir.

Ayrıca 9. Ev yüksek öğrenimle ilgili konuları kapsar. Eğitim alanında, üniversiteye hazırlananlar farklı alanlara yönelebilir.









Yengeç ve yükselen Yengeç burçlarının gündeminde 2021 yılında kabuğunu kırmak ve özgürleşmek olacak.

Eş, ortak ve aile ile ilgili tüm bildikleriniz değişti. 2021 Yılında hayat sizden artık kabuğunuzu kırmanızı istiyor.

Dışarısının güvenli olmadığını düşünseniz de sizi bekleyen güzel bir dünya var. Kendi maddi kaynağınızı oluşturabilmenin zamanı geldi. Özgürleşme zamanı...

Diğer insanların neler yaptığına bakın, sezgileriniz size doğru yolu gösterecek













Aslan ve yükselen Aslan burçlarının gündeminde 2021 yılında 7. ev konuları olacak.

Evlilik ve ortaklık alanı olan 7. evde, evli değilseniz evlenebilirsiniz veya kötü giden bir evliliğiniz var ise boşanabilirsiniz. Eğer kötü giden bir iş ortaklığınız söz konusu ise ortaklığınızı bitirebilir veya yeni bir ortaklığa adım atabilirsiniz.

Diğer yandan size aykırı fikirler veren kişileri dikkate almalı, işinizde size destek olacak kişilere kapınızı açmalısınız.















Başak ve yükselen Başak burçlarının gündeminde 2021 yılında kariyerleriyle ilgili, farklı ve yeni gelişmeler olacak.

Sizlere kariyer yaşamınızda, tüm deneyiminizi ve iş bilginizi de gösterebileceğiniz, farklı ve orijinal bir alanda yeni kapılar açılıyor. Bu alanda özgürce çalışabilmenin keyfine varacaksınız. İş hayatınızda değer göreceksiniz.

Yalnız aşırı çalışmak hali hazırda çalışkan olan Başakları yorabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Terazi ve yükselen Terazi burçlarının gündeminde 2021 yılında hayattan en çok keyif aldıkları alan olan 5. ev konuları olacak.

Farklı, orijinal - ayağınızı yerden kesecek - aşklar sizleri bekliyor. Belki de hep aradığınız aşk 2021’de kapınızı çalabilir.

Hobileri olanlar, hobilerinizle ilgili tüm sorumlulukları alıp ilerlemek sizin elinizde... hobilerinizden, keyif aldığınız uğraşılardan para kazanabilme şansınız var, sorumluluk almak koşuluyla!

Ayrıca evli yükselen Teraziler çocuk sahibi olabilir.

Kısacası bu yılı rahat geçirecek olan burçlardan biri de sizsiniz.









Akrep ve yükselen Akrep burçlarının gündeminde 2021 yılında ev ve yaşam alanları olacak.

2021 sizler için oldukça önemli bir yıl... Sizleri zorlayan durumlar da olsa sizler güçlü ve dirençlisiniz.

Ev ve yaşam alanınız konusunda ciddi kararlar alacaksınız. Hayata sıfırdan başlama yada göç etme gibi durumlar söz konusu olabilir.

Evde bakmanız gereken aile büyükleriniz veya bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler olacak da diyebiliriz.

Aynı zamanda yıl sonunda sürecin ilerleyişi sizleri bambaşka bir insan olmaya itecek. Kolaylıkla geçirmenizi dilerim.















Yay ve yükselen Yay burçlarının gündeminde 2021 yılında kadersel olarak yaşayacakları durumlar söz konusu olacak.

Eğer devam eden ciddi bir ilişkiniz varsa evliliği geri çevirmeyin, bu evlilik doğru bir karar olacaktır.

Bu yıl aynı zamanda kadersel karşılaşmalar yaşayacaksınız ve karşınıza en doğru tavsiyeleri veren kişiler çıkacak. Gözünüzü dört açın ve kendi pencerenizden bakmayı bir kenara bırakıp karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak verin. Yılın sonu geldiğinde, bu tavsiyelere kulak vererek ne kadar doğru bir karar verdiğinizi fark edeceksiniz.















Oğlak ve yükselen Oğlak burçlarının gündeminde 2021 yılında maddi ve manevi anlamda yapacakları değişimler olacak.

Oğlaklar yeni yıla büyük değişimler yaparak başlamak durumda... Kazanç alanları değişiyor. Maddi ve manevi alanlarda yeni bir yola giriyor ve bakış açıları değişiyor.

Hayatınızdan elemeniz gereken ne varsa eleyerek kendi iç dünyanıza yöneliyorsunuz.

Maddi kazanç sağladığınız alanlar değişime uğrarken, ailenizin ve iç dünyanızın farkına varacak ve önemli olanın bu olduğunu anlayacaksınız.













Kova ve yükselen Kova burçlarının gündeminde 2021 yılında hayatlarının tümünü ilgilendiren konular ve sorumlulukları olacak.

2021 yılı sizleri harekete geçirecek. Fikirleriniz ve hayata bakışınız değer kazanacak. Diğerleri de sizin pencerenizden bakıp hayata anlam katmayı öğrenecekler.

Kova burçlarının konuları olan toplumsal konular, insan hakları, doğanın ve toprağın önemi, birlik bilinci, organize olmak, bireyselliği önemsemek, sizlerin de liderlik etmenize destekleyici bir yıl olacak.

Kendinizle ilgili bazı sorumluluklar alma zamanı... Bu sorumlulukları alıp başarıyla yerine getirdiğiniz takdirde sürecin sonucunda ödülünüzü alacaksınız.
















Balık ve yükselen Balık burçlarının gündeminde 2021 yılında 12. Ev konuları olacak.

Balıklar için öğretici olacak bir yıl başlıyor. Bu sene bittiğinde artık siz de eski siz olmayacaksınız.

2021’in son günlerine kadar Kova burcunda yer alacak olan Jüpiter ve yine Kova’da bulunan Satürn, yükselen Balıkların 12. evinde yer alacak ve Jüpiter’in etkisiyle kaderden gelen şanslar ile büyük işler yapma fırsatı yakalayacak.

Bazı sorunları gözden kaçırma durumunuz olabilir, dikkatli olun. Şimdiden bu sorunları fark etmeye çalışın.







































Astro berrak
 
tumblr_nz98uqRdiM1qas1mto5_1280.jpg



2021 Yılı Burç Yorumları: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)

KOÇ: 2021 yılında fırsat alanınız sosyal çevre, organizasyonlar ve arkadaşlar olacak. Özellikle de şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi yeni çevrelere giri için ideal. Bu dönemlerde atılacak adımlar önemli bir gruba dahil olmanızı ve yeni faydalı projelere adım atarak görünür olmanızı sağlayabilir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de ise Jüpiter Balık burcunda özellikle ruhsal alanda size güçlü bir etki sunuyor. Hayır işleri, sosyal sorumluluk temalarına katılmak da size çok şey katacaktır.
Satürn de yıl boyunca sosyal çevre, organizasyon ve projeler alanınızda etkin olacak. Bu bağlamda şanslı tesirler olsa da işlerimizi disiplinle hayata geçirmek, en son teknolojiyi kullanmak, ufkumuzu açacak insanlardan kaçmamak ve kendi çekirdek çevremizin dışına çıkmak bize fırsat getirecektir. Bazı arkadaşlıklarda kafaların uyuşmaması sebebiyle sonlanmalar söz konusu olabilir. Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 bu anlamda önemli gelişmeleri gündeme getirebilir.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması eğitim, yurtdışı, hukuki konular ve ticaretle ilgili alanda etkin. Bu sebeple bazı helalleşmeler, bir eğitim döneminin tamamlanması gibi etkiler söz konusu olabilir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması ise yeni eğitimleri, bağlantıları ve bol iletişim trafiğini hayata geçiriyor.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması finansal alanda etkili ve borçların kapanması, bir iş anlaşmasının bitmesi gibi etkileri getirebilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ise yurtdışına taşınma, önemli seyahatler ve yeni eğitim süreçlerini gündeme getirebilir.
Kariyer ve yatırım adına 8 Ocak-1 Şubat 2021 ve 10 Eylül-7 Ekim 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 27 Haziran-22 Temmuz 2021 ve 16 Ağustos-10 Eylül 2021 iyicil etkiler taşıyor.









BOĞA: 2021 yılında fırsat alanınız kariyer ve toplumsal konumunuz olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi yeni kariyer fırsatları, iş bulma, iş değişimi, terfi ve tayin gibi konuları gündeme getirebilir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter burcunuza uyumlu açılarıyla size yeni çevreler, sosyal hayatınızda gelişmeler ve aynı zamanda hayat boyu sürebilecek dostluklar getirmekte.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte kariyer evinizde etkin durumda. Bu sebeple iş disiplinli çok önemli bir konu olarak karşımıza çıkıyor. Zaman zaman patronlar ile sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimler sonucunda da konfor alanınızdan çıkıp farklı işlere geçmek veya iş kurmak da mümkün. Yine de risk almamak adına iş ortamında ani ve fevri tepkilerden özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 döneminde uzak durmakta fayda var.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması yatırımlar, ortak mallar, kredi, miras ve nafaka gibi konuları temsil eden evinizde etkin. Bu bağlamda bu konularla alakalı menfi ya da müspet kesinlik oluşabilir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması ise yeni fırsat kapılarını, ek gelirleri ve kazanç artışlarını müjdelemekte. Özgüven artışı da yaşayabilirsiniz.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması burcunuzda gerçekleşirken hayatınızda önemli bir dönem kapanışına işaret ediyor. Hayatınızdaki miadı dolmuş her şeyi geride bırakmak, yeni ve temiz bir başlangıç yapmak adına önemli bir tutulma. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ise yeni yatırımlar, ortak işler ve metafizik konulara ilginizin artabileceğine işaret etmekte.
Kariyer ve yatırım adına 1-25 Şubat 2021 ve 7 Ekim-5 Kasım 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 22 Temmuz-16 Ağustos 2021 ve 10 Eylül-7 Ekim 2021 iyicil etkiler taşıyor.









İKİZLER: 2021 yılında fırsat alanınız eğitim, ticari girişimler ve yurtdışı bağlantılı işler olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi hayatınızı değiştirecek yeni eğitimler, ticari girişimler ve önemli seyahatler gündeme getirebilir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda kariyer alanında etkin olacağından bu evre iş bulmak, terfi, iş değişimi ve iş kurmak gibi konularda oldukça etkili.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte dokuzuncu evinizde seyahat edecek. Bu sebeple gerek eğitim gerek ticari konularda disiplinli hareket etmek, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmak, ders çalışacaksak günü gününe takip etmek başarı adına önemli görünüyor. Seyahatler için de hiçbir konuyu son ana bırakmamak önemli. Özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında bu konulara ekstra dikkat.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması zıt burcunuzda ve ilişkiler evinde etkin olacak. Uzatmaları oynayan ilişkiler sonlanabilir, ayrılık veya boşanma gündeme gelebilir. Ancak altı dolu ve gelecek odaklı ilişkilerde güçlenme, bir sonraki boyuta geçiş durumu söz konusudur. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması ise burcunuzda gerçekleşerek sizi adeta yeniliyor ve canlandırıyor. Dış görünüşünüzdeki değişimlerden tutun hayattaki asıl isteklerinize kadar hepsini hayata geçirmenin tam sırası.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması gizli düşmanların açığa çıkışını sembolize ederken, az konuşup çok dinlemek; ketum olmak önem kazanacaktır. Taraf olmayan bertaraf olur durumu söz konusu olabilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ise kalbi boş olanlar için yeni bir ilişki, hali hazırda ilişkisi olanlara evlilik getirebilir.
Kariyer ve yatırım adına 8 Ocak-1 Şubat 2021 ve 2-27 Haziran 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 16 Ağustos-10 Eylül 2021 ve 7 Ekim-5 Kasım 2021 iyicil etkiler taşıyor







YENGEÇ: 2021 yılında fırsat alanınız yatırımlar, ortak mal varlıkları ve partner/ortağınızın kaynakları çerçevesinde olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi yatırım yapmak, borç kapatmak, kredi çekmek, partner/ortağın maddi durumuyla ilgili iyi haberler adına avantajlı durumda. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda burcunuza uyumlu açılarda sizi yepyeni eğitimler, seyahatler ve keşiflerle buluşturmak üzere destekleyici konumda. Yurtdışına yerleşme düşünceniz varsa eğer ideal bir etkidir.
Satürn de yıl boyunca Jüpiterle birlikte yatırım ve ortak kaynaklar alanında etkin. Bu sebeple finansal konularda kazanç iyi olsa dahi tutumluluk, parayı akıllıca harcama ve yatırımlarda yüksek risk almama konusu önemli. Kripto paralar gibi modern yatırım teknikleri avantaj getirebilir. Özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında finansal risk ve müsriflikten kaçınılmasında fayda var.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması iş ortamınızı etkilemekte. Ekip değiştirebilir veya iş ortamınızdaki kişilerde değişiklik olabilir. Sağlığınızın özellikle bel ve üst bacak bölgesinin daha hassas olabileceği bir dönem. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması adeta Pandora’nun kutusunu açıyor. Sizden saklanan sırları, bir işin asıl iç yüzünü, gerçek dost ve düşmanınızı bu süreçte öğrenebilirsiniz.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması bir projenin ve çalışmanın hayırla sonunu getirip size başarı ve tatmin duygusu getirebilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ise bir bürokratik sorunun geride kalması, bir sağlık sorunun sonlanması veya tedavi sürecine geçişini sembolize edebilir.
Kariyer ve yatırım adına 21 Mart-14 Nisan 2021 ve 27 Haziran-22 Temmuz 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 10 Eylül-7 Ekim 2021 ve 5 Kasım-18 Aralık 2021 iyicil etkiler taşıyor.









ASLAN: 2021 yılında fırsat alanınız ilişkiler ve ortaklıklar olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi yeni bir ilişkinin başlaması, bir flörtün ilişkiye dönüşümü ve evlilik gibi kararlarda etkin durumda. Bir ortaklığa başlamak ve geliştirmek adına da etkin bir süreçtir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda yatırım alanında sizi desteklemekte. Bu evrede akıllıca yatırımlarla kazancınızı arttırabilir, partner/ortağın maddi durumuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte ilişki ve ortaklık alanınızda etkin olacak. Bu nedenle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığı sallantıda olan ilişki ve ortaklıklar kritik durumda. Hayat beklentilerinin uyuşmadığı ve birlikte uyum içinde hareket edemeyen, temel bağı bozulmuş ilişkilerde sonlanma ve boşanma görülebilir. Aynı durum ortaklıklar için de geçerli. Bu dönemde sınırları çok zorlamamakta fayda var.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması platonik bir aşkın açığa çıkması, kalpte duyguların yeşermesi ve isteyenler için çocuk sahibi olma haberini gündeme getirebilir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması sizi parlatan, ön plana çıkaran bir etkiye sahip. Yepyeni çevrelere girebilir, bir projenin liderliğini ele alarak takdir toplayabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar için güzel bir dönem.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması kariyer alanında netleştiren bir yapıya sahip. İstifa, iş değiştirme gibi kararlar gündeme gelebilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ise yine aşk adına şanslı bir tesir, kalbi boş olanlar için yeni bir macera başlayabilir. İlişkisi olanlar için daha canlı ve flörtöz tesirler söz konusu.
Kariyer ve yatırım adına 25 Şubat-21 Mart 2021 ve 22 Temmuz-16 Ağustos 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 1-25 Şubat 2021 ve 7 Ekim-5 Kasım 2021 iyicil etkiler taşıyor.









BAŞAK: 2021 yılında fırsat alanınız iş ortamınız, hayat düzeniniz ve sağlığınız olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi bir sağlık sorunu varsa çözülmesi, dengeli ve faydalı bir hayat rutinine geçilmesi adına destekleyici. İş ortamınızda sizi de olumlu etkileyecek önemli değişimler gündeme gelebilir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda özellikle ilişkiler alanında sizi desteklemekte. Bu süreçte kalbi boş olanlar için romantik ve gelecek odaklı bir ilişki başlayabilir, hali hazırda güçlü ilişkisi olanlar evlilik kararı alabilir.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte altıncı evinizde olacak. Bu sebepten Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığı sağlığımız iyi olsa dahi sınırlarımızı zorlamamız gerektiğine işaret ediyor. Bekleyen kontrolleriniz varsa aksatmamalı, beslenme ve hayat düzeninizi iyi planlamalısınız. İş ortamınızda eş ve rakip konumdaki kişilerden teknolojik bilgi anlamında üstün olmak size ciddi avantaj sağlayacaktır.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması mülk alım, satım konularını gündeme getirebilir. Taşınma, tayin, aile ve ev düzenini değiştirme gibi konuları da tetikleyen bir tesirdir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması kariyer alanınızda etkin ve tutulma vesilesi ile iş arıyorsanız iş bulmak, iş kurmak, terfi gibi güzel haberler gündeme gelebilir. İş yeri açmak adına çok iyicil bir tesirdir.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması hukuki bir meselenin çözümü, bir eğitim sürecinin sonlanması ve ustalık sürecinin başlamasını gündeme getirebilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması tekrar taşınma, ev/şehir/ülke değişimi gibi konularda tetikleyici etki gerçekleştiriyor.
Kariyer ve yatırım adına 9 Mayıs-2 Haziran 2021 ve 16 Ağustos-10 Eylül 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 25 Şubat-21 Mart 2021 ve 5 Kasım-18 Aralık 2021 iyicil etkiler taşıyor.









TERAZİ: 2021 yılında fırsat alanınız aşk, hobiler, çocuklar ve yaratıcı ifade olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi kalbi boş olanlar için yeni bir aşkı gündeme getirebilir. Yaratıcılığınızın arttığı bu süreçte teknolojiden faydalanmak ve sosyal medyayı etkin kullanmak da sizi başarıya götürecektir. Çocuk sahibi olmak adına da destek mevcut. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda sizi özellikle sağlık alanında desteklemektedir. Bu süreçte bir rahatsızlık varsa geride kalabilir veya etkili bir tedavi sürecine başlanabilir. İş ortamınızda sorun varsa şayet çözülüp geride kalabilir.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte beşinci evinizde etkin olacak. Bu yüzden özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığı hatalı aşk sinyallerine karşı dikkatli olmakta fayda var. Karşımızdaki kişinin özgürlüğünü kısıtlamamamız ve aşırı taleplerde bulunmamamız önemli. Çocuk sahibi olanlar da bu süreçte zaman zaman disiplinle alakalı zorlanmalar yaşayabilirler.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması yakın çevre ve akrabalar arasında uzatmaları oynayan ilişkilerde son noktayı koyabilir. Bir şeyi öğrenmenin ilk fazını bitirip ustalık sürecine geçebilirsiniz. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması da zaten sizi bildiğiniz bir konuda daha da gelişip ustalaşmaya hatta bir hobiyi mesleğe dönüştürme konusunda teşvik etmekte. Yurtdışında hayat kurmak, ticari girişim ve yurtdışı odaklı işler için şanslı bir tesirdir.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması miras, mal paylaşımı, prim, nafaka gibi konularda menfi ya da müspet netlik sağlamakta. Bir yatırımınızın sonucunu ve kazancını alabilirsiniz. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması yeni irtibatlar, bol iletişim ve seyahat trafiği gündeme getirebilir.
Kariyer ve yatırım adına 14 Nisan-9 Mayıs 2021 ve 10 Eylül-7 Ekim 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 21 Mart-14 Nisan 2021 ve 16 Ağustos-10 Eylül 2021 iyicil etkiler taşıyor.









AKREP: 2021 yılında fırsat alanınız aile, mülkler ve geçmişin bilgeliği olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi aile içerisindeki sorunların çözülmesi, mülk alım satım, taşınma, tadilat ve dekorasyon gibi konularda avantajlı durumda. Aynı zamanda geçmiş travmaları çözümlemek, geçmişin bilgisini günümüz anlayışla yorumlamak sizi öne geçirecektir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda iyicil açılarıyla sizi aşk alanında desteklemektedir. Romantizm rüzgarları kalbi boş olanlara aşk, ilişkisi olanlara güzel ve ortak bir hayatı müjdeleyebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için harikulade bir zamandır.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte dördüncü evinizde etkin olacak. Bu sebepten ötürü özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında mülk alım satım, taşınma ve tadilat gibi konuları mümkünse denk getirmemek, denk gelecekse de planlamasını çok iyi yapmakta fayda var. Aile içerisinde zaman zaman değer yargıları çatışmaları yaşanabilir.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması maddiyat alanında önemli haberler içeriyor. Bir kurum veya kişiyle aranızdaki maddi bağ sonlanabilir. Yeni kazanç getirecek bir işin ilk meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Makro bakışınız gelişirken özdeğeriniz de güçlenecektir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması da yatırımlar alanında size destek sunuyor. Bireysel veya ortak kanallarda öncesinde konu hakkında derinlemesine bilgi alarak kazanç sağlayabilirsiniz.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması zıt burcunuzda ve miadı dolan ilişkiler, ortaklıklarda kalıcı sonlanmalar getirebilir. Yılın ilk yarısında güçlenmeye başlayan ve bu döneme mutlu giren ilişkilerde ise boyut atlama durumu mümkün. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması da yeni kazanç fırsatlarını ve gelir artışını gündeme getirebilir.
Kariyer ve yatırım adına 9 Mayıs-2 Haziran 2021 ve 7 Ekim-5 Kasım 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 25 Şubat-21 Mart 2021 ve 10 Eylül-7 Ekim 2021 iyicil etkiler taşıyor.











YAY: 2021 yılında fırsat alanınız iletişim, eğitim, yakın çevre, kardeş ve akrabalar olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi kardeş ve akrabalarla sorunların çözülmesi ve ortak bir amaç için buluşmak adına güçlü tesirler içermekte. Seyahatleriniz ve öğrenme isteğiniz artabilir. Yıl boyunca bir şeyler öğrenmek, teknoloji kullanmak ve bilgi birikiminizi en üst seviyeye taşımak size yepyeni kapılar açacaktır. Özellikle teknoloji ve bilişim alanlarında fırsatlar söz konusu. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda aile hayatınıza bereket getirebilir. Mülk alım, satım, taşınma ve tadilat gibi konular söz konusu olabilir.
Satürn de yıl boyunca Jüpiter ile birlikte üçüncü evinizde etkin olacak. Bu sebepten ötürü özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında yeni bir konuda eğitime başlama gibi konular ve seyahatleri iyi planlamalısınız. Yakın çevrenizde mesafe olan kişilerle değer yargılarınız uyuşmuyorsa kalıcı sınırlar çekebilirsiniz.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması burcunuzda bir dönemin kapanışını simgelemekte. Hayatınızda toksik, yorucu olanları geride bırakıp kendinizi yenileyeceğiniz bu süreçte eski zararlı alışkanlıklar da geride kalıyor. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması kalbi boş olanlar için yeni ilişki, ilişkisi olanlara evlilik getirebilir. Bir ortaklığın temeli atılabilir.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması iş ortamında değişim, ekiplerde reorganizasyon getirebilir. Sağlık konusunda dikkat, özellikle boğaz ve boyun bölgesi hassas olabilir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşerek sizi yepyeni bir döngüye hazırlıyor, enerjinizi ve umudunuzu canlandırıyor.
Kariyer ve yatırım adına 8 Ocak-1 Şubat 2021 ve 5 Kasım-18 Aralık 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 21 Mart-14 Nisan 2021 ve 9 Mayıs-2 Haziran 2021 iyicil etkiler taşıyor.











OĞLAK: 2021 yılında fırsat alanınız maddiyat, öz değer ve kaynak yaratımı olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi gelir artışı, ek gelir yaratmak, akıllıca ve son model yatırım enstrümanlarını kullanıp kazanç sağlamak adına destekleyici. Entelektüel birikiminizi arttırmak sizi çok daha güçlü hissettirecektir. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda iyicil açılarıyla size yeni bilgiler, sıcak yakın ilişkiler ve ruhsal boyutta önemli seyahat ve görüşmeler getirebilir.
Satürn de yıl boyunca Jüpiterle birlikte maddiyat ve değer alanında etkin olacak. Bu sebepten ötürü özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında riskli yatırımlardan ve aşırı harcamadan kaçınmak; tutumlu bir tablo çizmekte fayda vardır. Bazen kendinizi herkesten farklı ve öteki hissedebilirsiniz, oysa ki unutmayın sizi seven ve değerinizi bilen insanlar var.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması ruhsal açıdan bir miktar sarsıcı bir uyanış yaratabilir. İnançlarınızı sorgulayacağınız bu dönemde bazı insanları hayatınızdan çıkarabilir, gerçek niyetlerini görebilirsiniz. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması yeni bir iş ortamı, sağlıklı hayat düzenine geçiş konusunda destekleyici durumda. Önemli bir angaryadan kurtulabilirsiniz.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması iyicil tesiriyle özellikle aşk hayatınızda etkin. Yeni bir aşk gündeme gelebilir, bir flört kalıcı ve gelecek vaat eden bir ilişkiye dönüşebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için çok hayırlı bir tesirdir. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması ruhsal konularla daha ilgilenmenizi ve spiritüel tarafınızla bağ kurmanızı sağlayabilir.
Kariyer ve yatırım adına 1-25 Şubat 2021 ve 16 Ağustos-10 Eylül 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 2-27 Haziran 2021 ve 5 Kasım-18 Aralık 2021 iyicil etkiler taşıyor.











KOVA: 2021 yılında fırsat alanınız bireysel istekleriniz, toplumsal imajınız olacak. Jüpiter bu yılın çoğunu burcunuzda geçirecek. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi isteklerinizi hayata geçirmek, hayallerinize adım adım yürümek, dayatılan değil istediğiniz şeyi yapmak adına destekleyici. İmaj değişimi, toplumsal duruşunuzu kuvvetlendirmek adına güçlü tesirler söz konusu. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter Balık burcunda özellikle finans alanında gelir artışı, yatırım kazancı gibi konularda destekleyici etkiler getiriyor. Öz değerinizin çok güçlenebileceği bir yıl.
Satürn de yıl boyunca burcunuzda, ancak Jüpiterle aynı burçta hareketi hafifletici bir etki diyebiliriz. Ancak Satürn işin içindeyse en önemli konu rehavete kapılmamak olacaktır. Bir şeyi istiyorsanız tüm gücünüz ve disiplinle o şey için uğraşmanız, ilk aksilikte yarıştan düşmemeniz çok önemli. Jüpiter-Satürn etkisi sebebiyle ani kilo alma veya verme durumu görülebilir, iyi konsantre olursanız forma girmek için de uygun zaman. Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında hayat bir miktar yavaşlayabilir, dönemsel engellerle karşılaşabilirsiniz; ancak bunları geçtiğinizde çok daha güçlü hissedeceğinizi unutmamalısınız.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması son kullanma tarihi geçmiş ve verdiğiniz değeri hak etmeyen arkadaşlıklara son noktayı koyabilir. Bir projeyi teslim ederek takdir toplayabilirsiniz. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması aşk adına şanslı, flört ve keyif dolu bir dönem sunmakta. Rutine binen ilişkilerde canlanma görülebilir.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması taşınma, tayin, yer/şehir/ülke değişikliği gündeme getirebilir. Aileden ayrı eve çıkmak söz konusu olabilir veya aile düzeninizi değiştirebilirsiniz. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması sizi yeni bir çevre ve hayat amacı verebilir.
Kariyer ve yatırım adına 25 Şubat-21 Mart 2021 ve 10 Eylül-7 Ekim 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 9 Mayıs-2 Haziran 2021 ve 27 Haziran-22 Temmuz 2021 iyicil etkiler taşıyor.











BALIK: 2021 yılında fırsat alanınız ruhsal gelişim, sırları keşif ve kişisel dönüşüm olacak. Özellikle şans ve bereket gezegeni Jüpiter’in etkin olduğu 1 Ocak-14 Mayıs 2021 ve 28 Temmuz-29 Aralık 2021 dönemi ruhsal konularda gelişmek, iç sesinizi gerçekten duymak ve bu konularda ustalık yoluna girmek adına destekleyici. Gizli rahatsızlıklara karşı da koruyucu bir tesir söz konusu. 15 Mayıs-27 Temmuz 2021’de Jüpiter burcunuza geçiş yapıyor, yönettiği Balık burcunda. Bu evre sizin için ekstra özel bir şans dönemi, 2022’nin fragmanı diyebiliriz. İlgili zaman diliminde fırsatlar, güzel tesadüfler gündeme gelebilir; imajdan hayat tarzına kadar kendinizi yenileyebilirsiniz.
Satürn de Kova burcunda Jüpitere eşlik edeceğinden bu sene çevrenizdeki sinsi insanlara karşı ekstra tetikte olmanız önemli. Her şeyi dikkatle izlemeli ve satır aralarını iyi okumalısınız. Sağlık açısından Jüpiter koruyucu bir tesir olsa dahi Satürn sebebiyle rutin kontrolleri kaçırmamak çok önemli. Özellikle Satürn retrosunun gerçekleşeceği 22 Mayıs-12 Ekim 2021 aralığında en ufak bir sorun varsa bir uzmandan fikir almalısınız. Bu evrede gizli düşmanların maskeleri düşebilir.
26 Mayıs 2021 Yay burcunda Ay tutulması kariyer alanında etkili. İş değişimi, terfi, istifa gibi konular gündeme gelebilir. Hayat düzeninizde köklü değişimler gündeme gelebilir. 10 Haziran 2021 İkizler burcunda Güneş tutulması ise aile hayatınızı etkilemekte. Bu bağlamda aile içerisinde önemli konuşmalar ve yüzleşmeler gündeme gelebilir; taşınma, tayin, yer değişimi, mülk alım satım gündeme gelebilir.
19 Kasım 2021 Boğa burcunda Ay tutulması iyicil etkisi ile size yakın çevrenizden maddi ve manevi destekler getirmekte. Önceden öğrendiğiniz önemsiz görünen şeylerin faydasını görebilirsiniz. 4 Aralık 2021 Yay burcunda Güneş tutulması iş bulma, iş kurma ve mevkinizin yükselmesi adına çok güçlü bir destek yaratmakta.
Kariyer ve yatırım adına 21 Mart-14 Nisan 2021 ve 7 Ekim-5 Kasım 2021 şanslı zamanlar. Duygusal alanda ise 25 Şubat-21 Mart 2021 ve 22 Temmuz-16 Ağustos 2021 iyicil etkiler taşıyor.



Sağlıklı ve mutlu bir yıl dileğiyle,

Merve Çubuktepe
 
tumblr_nywi1sewPz1qas1mto6_r1_640.png



♈2021'DE KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ♈

Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) iş hayatında kendinizi geliştirmeniz, sorumluluk almanız ve çok çalışmanız gerekti. Uzun mesailer veya iki ya da üç kişinin işini tek başınıza yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Belki işinize yatırım yaptınız, belki de işinizi büyütmek için arkadaşlarınıza, ailenize vakit ayıramadınız ya da kendinize ayırdığınız zamandan vazgeçtiniz. Ya da iş hayatında zorluklar ve önemli değişimler gündeme geldi.

2021 yılında işinizi daha da büyütecek ve çevrenizi genişleteceksiniz. İş hayatında ekip çalışmaları gündeme geliyor, yeni ekipler ve bunlarla ilgili sorumluluklar var. Geleceğe dair hedefleriniz, planlarınız netleşiyor, yönünüzü daha net görmeye başlıyorsunuz.

Hayatınıza yeni insanlar girebilir, dostluklar kurulabilir, bu kişiler iş hayatında yükselmek ya da işinizi büyütmek için size yardım edebilir. Sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bazı arkadaşlarla ilişkiler sağlamlaşırken bazı insanları hayatınızdan çıkarmak ya da artık ait hissetmediğiniz gruplardan ayrılmak söz konusu olabilir.

Son 3 yılın yoğun temposundan sonra kendinize vakit ayırmaya ve gerçekten ne yapmak istediğinizi düşünmeye başlayacaksınız.

Yeni insanlarla tanışın, çevrenizi genişletin, online ya da yüz yüze grup çalışmalarına katılın. Bir yandan da mevcut arkadaşlıklarınızı sorgulayın ve size iyi gelmeyen kişilerden uzaklaşın.

2021 yılında kendinizi ait hissedeceğiniz bir grup ya da derneğe girebilir, arkadaş çevrenizde etkili olabilir, diğer insanları organize edip bir araya gelmelerini sağlayabilirsiniz.

Bu sene aşk da yine arkadaşlar, gruplar ve sosyal çevre vasıtasıyla karşınıza çıkacak! 💕

































♉2021'DE BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA♉

Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) görüşleriniz ve inançlarınız derinden sarsıldı ve değişti. Büyük ihtimalle eğitim, akademik çalışmalar, hukuki meseleler ya da yurtdışı ile ilgili konular gündemdeydi. Hayata bakışınız daha gerçekçi ve sağlam bir temele oturdu, netleşti. Kendinizi geliştirdiniz ve anlayışınız arttı.

2021 yılında uzun zamandır süregelen çabalarınızın sonuçlarını almaya başlıyor, işinizde istediğiniz noktaya geliyorsunuz. Değişen fikirleriniz ve idealleriniz doğrultusunda toplumda ön plana çıkmak, sorumluluk üstlenmek ve çalışmak söz konusu olacak. Bu yıl kariyeriniz açısından oldukça önemli. Muhtemelen terfi edecek, yeni bir işe geçecek ya da kendi işinizi kuracaksınız. Özel hayatınızda önemli gelişmeler olabilir, evlilik, çocuk sahibi olmak ya da başka bir şehre, ülkeye taşınmak gibi. Bu yıl hem şanslısınız hem de sorumluluklarınız artacak.

İşinizde yükselebilir, çok çalışabilir, engeller ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Diğer yandan Jüpiter desteğinizin de bol olacağını gösteriyor.

Kariyer ve meslek hayatınızda önemli gelişmeler var. İşle ilgili olarak geliştirmeniz gereken yönlerin üzerine gidin. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için başarı ile ilgili korkularınızı aşmanız gerekebilir. Uzun çalışma saatleri gündeme gelebilir, hayatınızın diğer alanlarında bazı fedakârlıklar yapabilirsiniz.

İş ya da özel hayatınızdaki gelişmeler toplum içerisinde ön plana çıkmanızı sağlayabilir. Toplumsal projelerde yer almanız ve liderlik etmeniz de olası.

Kısaca, bu sene hedeflerinize doğru yürümeyi bırakıp koşmaya başlayacaksınız 😀





























♊2021'DE İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER♊

Son 3 yılda hem parasal konular hem de yakın ilişkilerde sınandığınız, duygusal olarak zor bir dönemden geçtiniz. Muhtemelen partneriniz ya da yakın bir dostunuzla yaşadığınız sorunlar görmezden gelemeyeceğiniz bir noktaya geldi ve iç dünyanızda güvenle ilgili problemler ve geçmiş travmalar açığa çıktı. Ve sonunda hayatınızda bir sayfa kapandı, yeni bir sayfa açıldı.

2018-20 arasında, eşinizin mali durumu, borç, alacak, vergi, miras, sigorta, yatırım ve kredilerle ilgili sorun, engel ve gecikmelerle karşılaştınız. Bir borcun ya da finansal sorumluluğun yükünü hissetmiş ya da boşanma, hisse paylaşımı gibi bir süreç yaşamış olabilirsiniz.

2021 yılında önünüze bakacak ve kendinizi geliştirmeye odaklanacaksınız. Jüpiter ve Satürn Kova’da, İkizler burcu ile uyumlu açı (üçgen) yapacak ve burcunuzu olumlu etkileyecek, 2020 Aralık ayı ve 2021 yılında hayallerinizi, ideallerinizi gerçekleştirmek için adım atabilir, fırsatları görebilir, riskleri doğru değerlendirebilir ve harekete geçebilirsiniz. İstediğiniz bir alanda eğitim almanız ve kendinizi geliştirmeniz mümkün. Eğer yurtdışına çıkmak istiyorsanız, bunun için de mükemmel bir zaman.

Üniversiteye dönebilir, yüksek lisans/doktora yapabilir, tez yazabilir ya da yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Bu sene anlam arayışı hayatınızın gidişatını belirleyebilir. Hiç bilmediğiniz hayatların var olduğunu görecek, din, felsefe ile ilgilenecek, inançlarınızı sorgulayacaksınız. Yaşama ilişkin temel görüşlerinizin yüzeysel ya da geçersiz olduğunu fark edebilir, yeni inanç ve görüşler benimseyebilirsiniz. Oldukça meraklı olarak birçok konuda kendinizi geliştirmek, bilgi ve deneyiminizi artırmak isteyeceksiniz. Satürn’ün Kova’da olması bakış açınızın yerli yerine oturmasını ve görüşlerinizin netleşmesini sağlayacak.

Bu yıl aşk da bir seyahatte ya da eğitimde karşınıza çıkabilir. Başka bir şehirde/ülkede yaşayan, farklı bir kültürden ya da aranızda yaş farkı olan biriyle bir birliktelik başlayabilir. 💕

















♋2021'DE YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ♋
Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) ilişkilerle sınandığınız bir dönemden geçtiniz. Birlikteliğinizi sorguladınız, bazı yükselen Yengeçler eşlerinden ayrıldı. Diğerleri ilişkideki hataların, sınırların farkına vardı, anlayışınız arttı ve ilişkinizi sağlam bir temele oturttunuz, alma-verme dengesini yeniden kurdunuz.

2021 yılında ise yakın ilişkilerde derinleşme, partnerinizle gerçek bir yakınlık kurma şansınız var. Bu süreçte korkular ve geçmiş travmalar açığa çıkabilir, duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Aslında iç dünyanızda büyük bir dönüşümün eşiğine geldiniz. Hayatınızda bir sayfa kapanacak, korkular, egosal istekler geride kalacak ve daha içten, kalpten yaşamaya başlayacaksınız.

Eğer ilişkinizde çözülemeyeceğinizi düşündüğünüz birtakım sorunlar varsa, 2021 yılında eşinizle yollarınız ayrılabilir. Boşanma, mal/hisse paylaşımı gibi bir süreç yaşayabilirsiniz.

Ortak finansal konular, yatırımlar, eşinizin geliri, miras gibi konularla uğraşmak gerekebilir.

Finansal bir ortaklığa girmek, kredi-borç almak, psikoloji, metafizikle ilgilenmek ya da terapiye başlamak da mümkün.

2021 sonunda ruhsal olarak yenilendiğinizi ve duygusal olarak hafiflediğinizi göreceksiniz. Bu yıl Jüpiter ve Satürn’ün yanı sıra tutulmalar da duygusal iyileşmeyi gösteriyor.

Kısaca, 2021’de deyim yerindeyse küllerinizden doğacaksınız! 💃 ✨

















♌2021'DE ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN♌
Son 3 yılda iş ya da sağlık sorunlarıyla uğraştınız, günlük hayatınızı düzene sokmaya, iş hayatında kendinizi geliştirmeye odaklandınız. İş hayatında artan sorumluluklar ve yaptığınız çalışmalar yeteneklerinizi geliştirmenizi sağladı ve artık toplum içerisinde daha görünür olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Zira, Satürn doğum haritanızda güney yarımküreye geçiyor ve önümüzdeki 7 yılda yıldız haritanızın Tepe Noktası’na (başarı, tanınma) doğru ilerliyor.

2021-22 yıllarında hem Jüpiter hem de Satürn ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili gelişmeleri gösteriyor. Muhtemelen sağlam bir ilişki ve/veya ortaklık kuracaksınız. İş ortaklığı ya da evlilik gündeme gelecek.

Eğer bir birlikteliğiniz yoksa, yeni bir ilişki başlayabilir, sevgiliniz size çok şey katacak ancak birlikte olmanızı engelleyen durumlar ya da karşınızdakinin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu koşullar ortaya çıkabilir. Yine de bu ilişki uzun süreli olacak, işler kısa sürede ciddiye binebilir, birlikte yaşamaya hatta evlenmeye karar verebilirsiniz. İlişkilerde şanslısınız ancak sorumluluk almanız gerek ve bazı derslerle karşılaşmanız mümkün. Zira, 2021 ve 2022’de Satürn yıldız haritanızda ilişkilerle ilgili alandan geçiyor, sevme ve iş birliği yapma kapasiteniz test ediliyor.

Eğer bir birlikteliğiniz varsa, partnerinizle ilgili gelişmeler gündeme oturabilir. Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler sizi de olumlu etkileyecek ancak bazı güçlükler ortaya çıkabilir. Örneğin partneriniz terfi dolayısıyla başka bir şehre taşınabilir ve bir süre ayrı şehirlerde yaşamanız gerekebilir. Ya da eşinizin iş yoğunluğu, ev ve çocuklarla tek başınıza ilgilenmek durumunda kalmanıza yol açabilir.

Eğer ilişkinizde mutlu değilseniz, ayrılık gündeme gelebilir. Böyle bir durumda dostça ayrılacaksınız, kısa sürede daha uyumlu olacağınız biriyle tanışmanız mümkün.

2021 yılında uzun yıllar sürecek bir iş ortaklığı ya da dostluk kurulabilir.

Kısaca, bu sene hayatınız ilişkiler vasıtasıyla değişecek! 💕



















♍2021'DE BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK♍
Son 3 yılın odağı aşk, ilişkiler ve yaratıcı uğraşlardı. Eğer bir birlikteliğiniz varsa, birtakım sorunlarla, ayrılıkla, birlikte olmanızı engelleyen durumlarla karşılaştınız. Aşkın test edildiği bir dönemden geçtiniz. Ya da çocuklarla ilgili sorumluluklar veya problemler vardı.

2021’de ise analitik yönünüz devreye giriyor ve yönetimi devralıyor. Sağlığınıza, çalışmalarınıza, gündelik işlere ve verimliliğe odaklanıyorsunuz.

Bu sene günlük hayatınız, günlük işleriniz ve sağlığınız tıkır tıkır işler bir duruma gelmeli. Olumsuz alışkanlıklardan kurtulacak, sağlıklı ve verimli rutinler oluşturacaksınız.

Eğer sevdiğiniz ve karakterinize uygun bir iş yapıyorsanız, çok çalışabilir, yeteneklerinizi geliştirebilir, sağlam adımlar atarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kendinizi geliştirebileceğiniz ve yeteneklerinizi üst düzeye çıkarabileceğiniz bir işe girebilirsiniz. İş ortamında yenilikler olabilir. Belki de bazı işleri devredebileceğiniz birini işe alacaksınız ve günlük hayatınızı düzene sokma imkânınız olacak.

Eğer işinizi değiştirmek istiyorsanız, bunun için harekete geçebilirsiniz ancak eğitim almanız ve deneyim kazanmanız da gerekebilir.

Sağlığınız için sorumluluk almak, beslenme sisteminizi değiştirmek, spora başlamak söz konusu olabilir. Varsa sağlık problemlerinizi düzeltmek için disiplinli davranacak, sağlıklı yaşam konularına merak salacak, bilginizi artıracak ve günlük rutininizi değiştireceksiniz.

2021 sizin için sadeleşme yılı. Evinizi, eşyalarınızı, yapmanız gerekenleri gözden geçirin, kullanmadığınız ve sevmediğiniz eşyaları elden çıkarın, günlük hayatınızı sadeleştirin.

İş yükünüz artacak ancak size destek olacak kişiler ve verimli çalışabileceğiniz yöntemler de bulacaksınız. 💕

















♎2021'DE TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ♎
Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) ailevi sorumluluklar aldınız ve köklü değişimler yaşadınız. Duygusal olarak hassas, zor bir dönemi geride bıraktınız. Büyük ihtimalle taşındınız, evlendiniz, boşandınız, çocuk sahibi oldunuz ya da anne-babanızla ilgilenmeniz gerekti. Aile meseleleri öne çıktı ve işinize odaklanmakta zorluk yaşadınız. Ev, aile ile ilgili sorumluluklarınız arttı. Bilinçaltı korkular, bastırdığınız duygular yüzeye çıktı.

Neyse ki, bu zor dönem geride kaldı, 2021 yılında kendinizi daha iyi ifade edecek, son 3 yıldır kapandığınız evinizden, kabuğunuzdan çıkacak, hayattan keyif alacaksınız. Sevdiğiniz bir alanda çalışmaya başlamanız ya da bir hobinizi işe dönüştürmeniz mümkün.

Bu sene kalbinizin sesini dinleyeceksiniz. Eğer bir birlikteliğiniz yoksa, yeni biriyle tanışabilir, aşık olabilirsiniz. İlişkiniz ciddi ve kalıcı bir birlikteliğe dönüşebilir. Zira, Jüpiter ve Satürn yıldız haritanızda romantik ilişkileri gösteren 5. Evde.

Eğer biriyle birlikteyseniz, ilişkiniz ciddiye biniyor, nişanlanmayı, evlenmeyi ya da birlikte yaşamayı düşüneceksiniz.

Çocuk sahibi olmak isteyen yükselen Teraziler de şanslı. Çocuklarla ilgili mutluluk ve artan sorumluluklar var.

Eğer sahne veya yaratıcılıkla ilgili bir işte çalışıyorsanız, yetenekleriniz parlayacak, dikkat çekecek ve başarılı olacaksınız. 💕



















♏2021'DE AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP♏
Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) zihinsel çalışmalar, eğitim ve yakın çevrenizle ilgili sorunlar sizi yordu. Görüşleriniz değişti, daha derin düşünmeye ve olayları daha gerçekçi değerlendirmeye başladınız. Yakın çevrenizdeki bazı insanlardan uzaklaştınız; kardeş, yakın akraba ve komşularla ilişkilerde sorunlarla karşılaştınız. Bazı ilişkilerin ise güçlendiğini gördünüz.

2021’de ise hayatınızda yeni bir temel oluşturacaksınız. Hareketli bir yıldan sonra biraz durulma ve köklenme zamanı. Taşınmak, ait olduğunuz yeri bulmak ve “yerleşmek” söz konusu.

Taşınabilir, şehir ya da ülke değiştirebilir, evlenebilir, eşinizden ayrılabilir, çocuk sahibi olabilir ya da iş kurabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili sorumluluklar artıyor. Ancak bu konularda şanslı gelişmeler de var. Ev alabilir, ait olduğunuz, yaşamak istediğiniz yeri bulabilirsiniz.

İşten uzaklaşmaya, çalışmalarınızı hafifletmeye, ev, aile ve sevdiklerinize vakit ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız.

İç dünyanızda çocukluktan gelen şartlanmalar ortaya çıkacak, zaman zaman zorlansanız da bunları geride bırakacaksınız. İç dünyanızda temizlik yapacak, yenileneceksiniz. Bu sürecin sonunda kendinizi daha iyi tanımış, kendinize güveninizi aşağıya çeken problemleri çözmüş, fiziksel ve psikolojik olarak yeni bir temel oluşturmuş olacaksınız.

Bu sene hayatınızda ailevi sorumluluklar ve köklü değişimler var. Nihayet yerinizi, evinizi, yuvanızı buluyor ve kendinizi güvende hissedeceğiniz, kök salacağınız bir döneme giriyorsunuz.💕











♐2021'DE YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY♐
Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) iş hayatında önemli yüklerin altına girdiniz, sorumluluklarınız arttı, muhtemelen çok çalıştınız ve yoruldunuz. Para kazanma, harcama tarzınız ve finansal konulara yaklaşımınız değişti. Maddi durumunuzu sağlamlaştırdınız ve kendinizi güvende hissettiğiniz bir noktaya geldiniz. Ya da parayla ilgili zorluklar yaşadınız, değer verdiğiniz şeyler değişti ve sadeleştiniz, kendinize daha sade ve basit bir yaşam kurdunuz.

2021 yılında ise eğitim, seyahat, öğrenmek ve öğretmek öne çıkıyor. Zihinsel olarak kendinizi geliştireceğiniz, düşüncelerinizi sağlam bir temele oturtacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni ve yaratıcı fikirleriniz var. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bir çevreye girebilir, iş ya da eğlence için sık sık seyahat edebilirsiniz.

Sosyal medya, okumak ya da yazmak tüm vaktinizi alabilir. Bu dönemde son derece meraklı olacak, adeta bilgiye aç olacaksınız. Çeşitli kurslara, eğitimlere katılabilir, tez yazabilir, yabancı dil öğrenebilirsiniz.

Hem üzerinde çalıştığınız konulara odaklanacak hem de yeni fikirlere açık olacaksınız. Farklı düşünecek, bilginizi artıracak, bakış açınızı genişleteceksiniz.

Yakın çevrenize yeni insanlar girecek, bunlardan bazıları ile kalıcı dostluklar kurulabilir. Bir eğitim ya da kursta tanıştığınız kişiler bir süre sonra sürekli vakit geçirdiğiniz arkadaşlara dönüşebilir.

Bu sene zihinsel analiz ve araştırma ile geçebilir, iletişim ve ikna yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Karşınızdakileri daha etkili dinlemeye ve kendinizi de daha iyi ifade etmeye başlayacaksınız.

Kardeşler, akrabalar, komşularla ilgili gelişmeler olabilir. Bazı ilişkiler güçlenirken diğerleri test edilecek.

Eğer yazmakla uğraşıyorsanız, yazdıklarınızı yayınlatma fırsatı bulabilir, yakın çevrenizde iş birliği yapabileceğiniz insanlarla tanışabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Bir akrabanız ya da kardeşinizle birlikte çalışmanız da mümkün.💕













♑2021'DE OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK♑
2020 yılında Jüpiter, Satürn ve Plüton Oğlak’ta iken hayatınızda yeni bir sayfa açıldı. 2021’de ise ilerleme, köklenme, başladığınız şeyleri devam ettirme ve sağlamlaştırma zamanı.

Kişisel büyüme ile geçen bir yıldan sonra iş, para ve güvenlik konuları önem kazanıyor.

Hem Jüpiter hem Satürn para evinizden geçerken kariyerinizde yeni bir dönem başlıyor. Terfi etmeye, yeteneklerinizi geliştirmeye ya da yeni bir işe başlamaya hazır mısınız?

Bu yıl çok çalışma, plan yapma, para kazanma ve biriktirme yılı olacak. Kendinizi dağıtmadan, tek bir şeye odaklanarak adım adım ilerleyin. Size para getirecek bir projeye tüm dikkatinizi verin ve her gün hedefinize ulaşmak için yapmanız gerekenleri yapın.

2021’de sabırlı ve dikkatli bir şekilde maddi durumunuzu iyi bir noktaya getirme şansınız var. Dikkatli yatırımlar, iş hayatında fırsatları değerlendirmek, sorumluluk almak ve çalışmak başarı getirecek.

Sizin için mükemmel bir işe ya da pozisyona geçecek, iş kuracak ya da yeni gelir yolları bulacaksınız.

Bu sene özellikle maddi güvenliğinizi oluşturmaya ve gelecek için yatırım, tasarruf yapmaya odaklanacaksınız.

Geliriniz artacak, zam alabilir ya da işinizi büyütebilirsiniz. Zira, şans, bolluk ve bereket gezegeni Jüpiter para evinizde ilerliyor. Diğer yandan Satürn de aynı yerde. Evet, finansal konularda şanslısınız ancak çalışmanız ve risklere dikkat etmeniz gerekiyor.

Bilinçaltında parayla ilgili sizi engelleyen inanç ve korkuların farkına varabilir ve bunları değiştirebilirsiniz. Nerden para kazandığınız ya da ne kadar kazandığınız değişebilir. Paranızı, zamanınızı ve kaynaklarınızı verimli kullanmayı, maddi konuları daha iyi idare etmeyi öğreniyorsunuz.

2021 yılında sağlam ve kârlı yatırım ya da iş fırsatları karşınıza çıkabilir ve maddi güvencenizi oluşturmak için bayağı yol kat edebilirsiniz. Ev ya da araba gibi büyük bir satın alma gerçekleştirebilirsiniz.

Yeteneklerinizi geliştirecek ve düşündüğünüzden daha değerli olduğunuzu fark edeceksiniz.💕















♒2021'DE KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA♒
Son 3 yılda Satürn yıldız haritanızda bilinçaltı ve korkularla ilgili 12. Evdeydi. Uzun bir içe dönme ve hesaplaşma dönemini geride bıraktınız, büyük çoğunluğu kontrol dışı gelişmeler, üzüntüler, belki kayıplar ve depresyona eğilimle geçti.

Neyse ki 17 Aralık 2020’de Jüpiter, 19 Aralık 2020’de ise Satürn Oğlak’tan çıktı ve Kova burcuna girdi. Satürn 29 yılda, Jüpiter ise 12 yılda bir aynı yere geliyor, bu yıl ikisi de Kova’da yer alıyor. Son yıllarda süregelen dönüşüm tamamlanıyor ve küllerinizden doğuyorsunuz.

2021 yılında evlenebilir, çocuk sahibi olabilir, iş kurabilir ya da yeni bir işe geçebilirsiniz. Tutulmalar da İkizler/Yay aksında, yıldız haritanızda aşk, çocuklar ve gelecek planlarıyla ilgili 5. ve 11. Evlerde olacak. Aşk, evlilik ya da çocuk sahibi olmak dolayısıyla hayatınıza girecek yeni sorumluluklar var.

Son 3 yıldır yaşadığınız belirsizlikler geride kalıyor ve hayatınız yeni başlangıçlar etrafında şekilleniyor. Kendinize güveniniz yerine gelecek ve daha iyimser olacaksınız, bir yandan da ayaklarınız yere sağlam basacak.

İş, ilişki, eğitim ve seyahat fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla dağıtmayın, zira sorumluluklarınız da artacak ve sizin için önemli olan şeylere odaklanmanız gerekecek.

Jüpiter ve Satürn Kova’da iken size yapmak istediğiniz değişimler için cesaret ve sağduyu getirecek. İyi hesaplanmış riskler alabilir, hayalleriniz, idealleriniz doğrultusunda adım atabilirsiniz.

2021 size başarı, onur, saygınlık ve liderlik getiriyor. Öyle görünüyor ki sorumluluk almanıza ve yol göstermenize ihtiyaç var.💕























♓2021'DE BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK♓

Son 3 yılda (Satürn Oğlak’ta iken) sosyal çevreniz değişti, arkadaşlıklarda sınırları yeniden çizmeniz gerekti. Artık ortak noktanız kalmayan bazı kişilerden uzaklaştınız ya da ait hissetmediğiniz gruplardan ayrıldınız. Geleceğe umutla bakmakta zorlandığınız zamanlar oldu. Toplumsal konularda çalıştınız, grup çalışmalarında ya da derneklerde rol aldınız.

2021 yılında hayatınızda bir sayfa kapanıyor. 2022’de Jüpiter Balık’a geçecek ve size şans getirecek, Mart 2023’te ise Satürn Balık’a geçecek ve hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. Şimdi bu yeni döneme hazırlık ve temizlik zamanı.

Bu sene korkularınızla, gölgenizle, bilinçaltı engellerle yüzleşebilirsiniz. Geçmişte olan ancak sizi halen etkilemeye devam eden olaylar geride kalıyor. Eğer bir süredir bunlar üzerinde çalışıyorsanız, çabanızın meyvelerini göreceksiniz. Ve sezgileriniz size doğru yolu gösterecek.

2021’de günlük işlerden, koşuşturmadan uzaklaşmaya ve biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Yoga ve meditasyona başlayabilir, ruhsal ya da sanatsal çalışmalara katılabilirsiniz. Ne kadar meşgul olursanız olun, kendinize zaman ayırın.

Bu dönemde eğitim almak, tez hazırlamak, yazmak istediğiniz roman ya da üzerinde çalışmak istediğiniz bir konuya odaklanmak iyi olabilir.

Artık hayatınızda yeri olmayan ilişkiler bitebilir, bazı alışkanlık ve davranışları geride bırakmanız gerekebilir, kayıp, yas ya da üzüntü söz konusu olabilir. Affetmek ve bırakmak bu yılın ana teması. Akışa uymak, olanı olduğu gibi kabul etmek ve kendi içinize dönmek en iyisi.

Bilinçaltının ortaya çıkması sürecinde zor anlar yaşayabilir, bazen çaresiz hissedebilirsiniz. Olayları zorlamaktan uzak durun. Bu yıl dışarıdan hiçbir şey olmuyor gibi görünse de içerde çok şey oluyor ve daha ileriye gidebilmeniz için yer açılıyor. Hayata güvenin, duygu ve düşüncelerinize dikkat edin ve sonuçları kontrol etmeye çalışmayın. Merak etmeyin, yılsonunda değişimi dış dünyada görmeye başlayacaksınız.

Duygu Pekbey
 
tumblr_nywi1sewPz1qas1mto10_r1_1280.png


Sevgili Koçlar 2021 yılında Jüpiter sosyal çevrenizin gelişimi, işten gelen statü ve gelir anlamında için size destek verecektir. Ancak Satürn bu konularda disiplinli olmaya çok çalışmaya bir amaca odaklanmaya isteyecek olup, görevinizi yaparsanız satürn size istediğiniz sosyal statü ve gelire kavuşturacaktır.

Sevgili Boğalar, 2021 yılında 1 yıl boyunca jüpiter iş ve kariyeriniz ile ilgili size fırsatlarını ve imkanlarını sunacaktır. Satürn ise size önümüzdeki iki buçuk yıl boyunca iş ve kariyer alanınızda bir hedefe odaklanmayı, sıkı çalışmayı, sabırlı olmayı, disiplinli olmayı, etik ve dürüst olmayı öğretecektir. Bu yıl çok çalışsanız da iş ve kariyer alanında beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız.


Sevgili Yengeçler Jüpiter bu yıl iş ve kariyer büyüme ve fırsatları ile destek verecektir. Ancak Satürn bu konularda disiplinli olmaya çok çalışmaya bir amaca odaklanmaya isteyecek olup, görevinizi yaparsanız size istediğiniz hedeflere kavuşturacaktır.


Sevgili İkizler bu yıl jüpiter izin ödemeler, bankalar, nafaka, miras, alacaklar, krediler, yatırımlar ve başkalarında alınan gelirler alanınızda şans ve desteğini alacaksınız. Ancak iki buçuk yıl satürn size ödemeler ve alacaklar dengesi ile ilgili disiplinli olmanızı çok çalışmanızı isteyecek ve sonunda ödemeler ve alacaklar dengenizde istediğiniz hedefe sizi kavuşturacaktır.


Sevgili Aslanlar 2021 yılında Jüpiter eş ve ortaklık ilişkilerinizde şans ve fırsatları verecektir. Ancak Satürn bu konularda çok çalışmayı çaba göstermenizi ilişkileriniz ile ilgili eksiklerinizi öğretecektir. Satürn ödevlerinizi yaptığınız zaman sizi isteklerinize kavuşturacaktır.


Sevgili Başaklar Jüpiter çalışma hayatı ve sağlık alanınızda büyüme ve fırsatları ile size destek verecektir. Ancak Satürn bu konularda iki buçuk yıl disiplinli olmayı çok çalışmayı bir amaca odaklanmayı isteyecek olup, görevinizi hakkı ile yaparsanız , istediğiniz hedeflere kavuşturacaktır.


Sevgili Teraziler, Jüpiter bir yıl boyunca sizin şanslı ve mutlu alanlarını, çocuklar ile aşk ilişkilerinizde size şansını verecek olup, Satürn ise, bu konularda disiplinli, sabırlı ve çok emek vermeyi öğrenmenizi isteyecek o zaman istekleriniz olacak

Sevgili Akrepler bir yıl botunca jüpiter sizin ev aile ve yuva alanınızda olacak olup, evinizi yenileyebilir, yeni ev sunabilir, taşınabilir hatta yurt dışına bile gitmeyi size vadedebilir. Ancak Satürn bu alanlarınızda sizi emek sarf ettirecek, sınayacak ve sabırlı olmanızı isteyecektir. ödevlerinizi yerine getirdiğinizde size isteklerinize kavuşturacaktır.


Sevgili Yaylar, Bu Jüpiter sizin kısa seyahat, yakın çevre ve kardeşler alanınızda size fırsatlarını ve bolluğunu sunacak olup, satürn ise iki buçuk yıl bu alanlarda sizi disiplinli olmanızı ve çaba göstermeniz isteyecek , ödevlerinizi yaparsanız hayallerinize kavuşturacaktır.


Sevgili Oğlaklar sizin bu yıl jüpiter para evinizde olacak olup, parasal konularda bolluk ve fırsatlarını sunacaktır. Ancak Satürn de iki buçuk yıl para evinizde olacak olup sizin çok çalışmanızı, parasal konularda disipline olmanızı isteyecek olup, isteklerini yerine getirmeniz halinde size isteklerinize kavuşturacaktır.


Sevgili Kovalar bu yıl sizin yılınız diyebiliriz, Jüpiter bu yıl sizin kendinizi ifade ettiğiniz kişisel ve fiziksel gelişiminizi kendinizi keşfettiğiniz alanda size şans ve destek verecek. Ancak Satürn iki buçuk yıl boyunca bu alanda olacak sizin disiplinli olmanızı çok çabalamanızı isteyecek istediklerini yaparsanız da sonunda size tahmin edemeyeceğiniz imkanları sunacaktır.


Sevgili Balıklar, Jüpiter bu yıl sizin iç dünyanız, Bilinçaltınız ve herkesten sakladığınız konularda size destek ve bolluk verecek olup, Satürn ise iki buçuk yıl bu alanlarda sizi disipline edecek ve sizi sınayacak çok çabalamanızı isteyecektir. Ancak ödevlerinizi başarı ile iki buçuk yıl sonunda yaparsanız size mükafatını misli ile verecektir.


Gonca Gazioğlu
 
X