2022 Aralık Ayı Burç Yorumları

a999 (1).jpg
a999 (2).jpg
 
Aralık 2022’nin en önemli gökyüzü olaylarından bir tanesi geçtiğimiz ay başlamış olan Mars retrosu oldu ve 2023’e de bu etki ile merhaba diyeceğiz. Hepimizin malumu olan o ”en sevdiğimiz retro” ise 29 Aralık tarihinde tekrar kapınızı çalacak ve nedir o derseniz tabii ki de Merkür retro. Hal öyle olduğu için özellikle Aralığın ikinci yarısından itibaren Merkür Retro’nun etkileri kendini göstermeye başlayacak. Fakat bu kez oğlak burcunda retro hareketine başlayacak olan Merkür, özellikle iş ve kariyer konuları noktasında bizlerin başına çorap örmeye hazırlanıyor.

Aralık Ayı’nın ikinci yarısından itibaren siz siz olun yöneticiniz veya iş arkadaşlarınız ile iletişiminize son derece dikkat edin. Yanlış kişilere mail atmak gibi aksilikler yaşanabileceği gibi, bilgisayarınızda çok önemli sunumlarınızı yedeklemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Özellikle aranızda yaş farkı olan Ex partnerler kapınızı tekrar çalabilir, ancak her zaman dile getirdiğim gibi siz bu ilişkiyi tekrar şans vermek için Merkür Retro’sunun bitmesini bekleyin.

Hepinizin artık malum olduğu üzere 20 Aralık tarihine kadar büyük benefik olan Jüpiter balık burcunda seyrine sürdürüyor olacak ve bu durum da bize özellikle duygusal konularda ilahinin desteğinin üzerimizde olduğu zamanları gösteriyor.

Daha önce kurban edildiğiniz her tür karmik ilişkinin tamamlanarak, karmaların ödendiği zamanlarda olduğumuzu unutmayın. Tüm bu karmik hesaplaşmaların ardından ruh eşi bağlantısında olduğunuz ve hatta sizlere katkı sağlayacak yepyeni ilişkiler hayatınıza adım atacak. Tam da bu sebepten bitmesi gereken ilişkilerin bittiği ve sizlerin en yüksek hayrına olanların hayatınıza adım atacağı zamanlar aralık ayı ile birlikte başlıyor.



Funda Koç
 
X