2023 Kasım Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.819
2.659

KASIM (1).jpg

Koç Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için, çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızdan kaynaklanan pratik gerçekleri hayata geçirebileceksiniz. Kasımda, henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz.

Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki, vizyonunuzun değişmesine neden olacak. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir. Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. Aşk yaşantınız daha önemli olacak. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

Kendinizi denetleme gereği duyacak ve evlilikle ilgili ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınızla ve disiplinli yapınızla göz dolduracaksınız. Çabalarınız başarıyı size geç fakat kalıcı bir şekilde verecektir. Mars, 25 Kasım'a kadar Akrep'te, daha sonra Yay burcunda ilerlemeye başlayacak. Yakıcı ve kesici aletlerden uzak kalın. Sağlık gezegeniniz Merkür, 11 Kasım'a kadar Akrep'te, daha sonra Yay burcuna geçecek. Böbreklerinizi korumaya özen gösterin.


Boğa Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda, ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız.

Üzerinde çalıştığınız bir teziniz varsa, bu dönemde daha çok yoğunlaşacak ve vakit ayıracaksınız. Bu ay geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz. Sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda farklı detaylar üzerinde durmanız, hiç de hoş değil.

Kasım ayında sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat, uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve duygusal yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu dönem sağlığınızı da yanlış etkilerden korumuş olursunuz.


İkizler Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda uyumlu düşüncelerinizle ortaklıklar konusunda ılımlı bir hava estireceksiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir. Bu tür sohbetlerde karşınızdakini dinlemeye gayret edin. Bırakın, kendilerini ifade etsinler.

Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Partnerinizle olabilecek karşılıklı isteklerinizde fazla ısrarcı olmayın. Aynı şekilde onu da kırmadan ikna etmeye çalışın. Çok hızlı kararlar vermeyin. Yalnız yaşayan İkizler, cazip hediyeler alabilirler ve bu nedenle etkilenebilirler. Bazılarınız uzun süredir adını koyamadığı bu duygulardan yola çıkarak, yeni ve akıllı maceralara çıkacaktır.

Kasımda uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı ele alabilirsiniz. Ayrıca sekizinci sağlık evinizdeki Satürn sayesinde kararlı ve yardımsever duygularınız, sizi çevrenizde sevilen bir kişi yapacaktır. 13 Kasım'da Yeni Ay size yeni duygular verecektir. Yeni Ay'la birlikte bedensel ve zihinsel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.


Yengeç Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda bakışlar üzerinizde olacak. Ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Fakat isteklerinizi gizli tutuyorsunuz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız.

Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken; iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Bu ay, yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep'te. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Jüpiter, retroya devam ediyor. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekler, cildiniz ve baldırlarınıza özen göstermelisiniz. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz.


Aslan Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda gözünüzü korkutmak istemiyoruz fakat ani değişimlere hazır olun. Karşılaştığınız kişilerin sözlerinden ve beden dilinden çok etkileneceksiniz. Yine dostluklarınızda spekülatif olaylara karşı temkinli olmalısınız. Hayallerinizin peşinde koşmanız gerekecek. Aileniz bu konuda size destek vermek yerine, zorlayıcı kurallarla karşınıza çıkacak.

Kişiliğinizde değişen duygu dalgalanmaları yüzünden aşkta hep hatalar yapıyor ve karşınızdaki kişiye olduğundan fazla değer veriyorsunuz. Bu nedenle, uzun süredir birlikte olduğunuz kişilerin farklı yüzleri sizi hayal kırıklığına uğratmasın. Çünkü siz, karşınızdaki kişiye iyimser yaklaşan ve güvenen bir çocuksu kişiliğe sahipsiniz. Oysa, ilişkilerde kaçınılmaz olan karşılıklı sürtüşmelerin, uzun vadede sağlam mantık süzgeçlerinden geçmesi gerekmektedir. Bu tür akılcı değerlendirmeleri, aşk sürecinizin her anında uygulamaya çalışın.

5 Kasım'da Satürn, ileri hareketine başlıyor. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. 25 Kasım'da Mars, Yay burcunda ilerliyor. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız.


Başak Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

14 Kasım'da finans evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. 28 Kasım'da seyahatler evinizde bir Ay tutulması oluşuyor. Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat edeceksiniz. Bu ay sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Para evinizde ilerlemeye başlayacak olan Güneş size güç ve sabır verecek. Para kazanacak ve bol bol harcayacaksınız.

Birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Bu dönem özellikle dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olacaksınız. Şartlar yatırımlarınızı olumlu bir şekilde etkileyecek ve sizi en iyi finans kaynaklarını sunacaktır. Kendi işinizi kurabilirsiniz. Kasımda enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz.

Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Yakın dostluklar arasında duygusal yakınlaşmalar veya uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz bir kişiyle aranızda farklı bir çekim oluşabilir. Çevrenizde oldukça cazibeli bir hava estireceksiniz. Akıcı konuşmalarınızla, bulunacağınız ortamlarda sözcülük yapabilir ve hakkınızı aramanız gereken konularda ağırlığınızı koyabilirsiniz.


Terazi Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda ikna yeteneğinin yüksek olduğu bir önem. Çevrenizle iş birliği içinde olacaksınız. Bazı paslaşmalar sonucunda istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz. Enerjimizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarımız da güçlenecek.

Kasım, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Aykırı düşünce içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Geçmişte tanıdığınız bir kişi yepyeni şartlarla yeniden karşınıza çıkabilir. Çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi, çevreniz gönülden destekliyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız.

25 Kasım'a kadar Mars, Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Daha sonra Yay burcuna geçiyor. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. 5 Kasım'da Satürn, ileri hareketine başlıyor. Kendinizi ifade etmekte hızlanacaksınız. Küçük sakarlıklar söz konusu. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız.


Akrep Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. İçinde bulunduğunuz ve ilgilenmek zorunda olduğunuz her konuyu, kendi özel şartlarınıza göre değerlendirerek bir zemine oturtacaksınız. Politik davranmalı ve zıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmelisiniz. Sosyalliği ve yalnızlığı bir arada yaşamak istiyorsunuz. Bu iki duyguyu aynı anda yaşamanız sizi gergin yapabilir.

Özel yaşadığınız duygular da bu ayı, sizin için önemli kılacak. Sezgisel yeteneğiniz güçlenecek ve olaylara farklı bir boyuttan bakacaksınız. Yine gizli yeteneklerinizi kullanabilme özelliğiniz belirginleşecek. Fakat siz mistik yönlerinizden çok, idealizm konusunda kendinizi sorgulayacak, yaşamla ilgili pratik düşünceler içinde olacaksınız.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. 25 Kasım'a kadar Mars, Akrep burcunda ilerleyecek; daha sonra 25 Kasım'da Yay burcuna geçiyor. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda gerçekleşiyor. Tüm bu hareketler, sinirli ve asabi olmanıza neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz.


Yay Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu, yanı sıra problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve birçok dostluk kuracaksınız.

Kasımda kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacak, çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Fantezi haline getirdiğiniz konuların gerçeğe dönüşümü için çaba içinde olacaksınız.

Venüs, 6 Kasım'a kadar Başak'ta, daha sonra Terazi burcunda ilerliyor. Bu dönemde kozmik güçler sizi desteklemeye devam edecek ve zorluklar karşısında güçlenmenizi sağlayacak. Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. 13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Bu dönemde, olumlu işlerle hobi olarak ilgilenebilir; zihninizi dinlendirebilirsiniz. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.


Oğlak Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda ortaklıklar, evlilik ve finans konularında çevresel faktörlerin büyük rol oynayacağı bir tablo ortaya çıkıyor. Parasal konularda dikkatli olacağınız bir aydasınız. Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız.

Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız; yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara sürüklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor.

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracaktır. Konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan nedense taviz vermek istemiyor olmanız şaşırtıcı...


Kova Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda çevresel koşullar sizi desteklerken, bilinçaltınızda şekillendirdiğiniz konular ön plana çıkacak. Bilinçaltı değerlerinizin aktif olmasına rağmen, içinize kapanarak, olayların yorumlarını iç dünyanızda yapacaksınız. Yaşama karşı çekimser olabilirsiniz. Fakat bu dönemde yardım etme duygularınız çok yoğun. Yardım etme konusunda kurumsal yardım almanız mümkün. Sivil toplum örgütlerine destek vermeniz, çevreniz tarafından takdirle izlenmenize neden olacak.

Kasımda uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşecektir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sadakat konusunda beklentileriniz gerçekleşmeyebilir. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmelisiniz. Düşündüğünüz şeyleri yaşama geçirme planları içinde hareket ederken, ne düşündüğünüzü hiç kimse anlamayacak. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Ay boyunca duygusal yönleriniz ortaya çıkacak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Bu ay, sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. 25 Kasım'a kadar Mars, Akrep'te kalacak; daha sonra Yay burcuna geçecektir. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir.


Balık Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu

Kasımda yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Aileniz sizi destekliyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor. Duygusal ilişkinize gerekli disiplini getirmeli ve bazı olayları yeniden temize çekmelisiniz. Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve sonra çok yoruluyorsunuz. İş birliği içinde olacağınız kişilerin, üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu.

Eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Kasımda duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz. Değişik duygularla hareket edeceksiniz. Hırslı ve atak davranarak düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız. Bu dönem duygusal karışıklığa neden olmak istemiyorsanız, partnerinizle çekişmek yerine onun duygularını anlamaya çalışmalısınız. Yabancı ülkelerle ilgili konuların gündeme gelmesiyle aklınız karışabilir. Sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep burcunda doğuyor. Sağlık konusunda hassas bir bünyeniz var. Fazla yoğunluktan halsiz düşebilirsiniz. Güneş, 23 Kasım'a kadar Akrep burcunda ilerleyecek. Daha sonra Yay burcuna geçiyor. Sağlığınızla ilgili küçük ayrıntılar dışında önemli bir şey olmayacak. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. Sağlık gezegeniniz Güneş, ruhsal evinizde. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız. Kemiklerini korumalı ve diş kontrollerini yaptırmalısınız. Neptün burcunuzda geri konumda; eski hayallerinizi yenilemek için çok önemli bir dönemdesiniz. Aklınızdan geçen her şeyi kafanızda şekillendirin ve evrene yollayın. Düşüncelerinizi söylerken aykırı düşebilirsiniz




Filiz Özkol
 
KASIM (4).jpg


Koç & Yükselen Koç: Koçlar için Kasım ayında Parasal konularda gelişmeler, ilişkilerde güzel durumlar mümkün! Seyahati yoğun bir ay olabilir, özellikle yükselen Koçlar için…

Kasım ayına Boğa tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan Boğa etkisi sizin para ve gelir kaynakları alanınızda olacağından beklediğiniz parasal gelişmeler ve sonuçlanmalar da olabilir…

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu tam sizin karşıt alanınızda olacağından ilişkiler konularında güzel gelişmeler kapınızda olacak! Bir evlilik kararı veya eşinizle, birlikte olduğunuz kişi ile ilgili güzel gelişmeler ve zamanlar mümkün olabilir…

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Sizin uzaklar, hukuksal konular, yayıncılık alanınıza olacak bu geçiş ile yurtdışı ile yapılacak ticaret, eğitimler ve başvurularla ilgili konular alanında odağınız daha yoğun olacak!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak.

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde daha hareket halinde olacağınız bir dönem olurken asıl hareket finans, yatırımlar, bankalar ve hatta miraslarla ilgili konular alanında olacak! Güzel gelişmeler içeren bir ay olması dileği ile




Boğa & Yükselen Boğa! Kendinizle ilgili kararlar ve parasal konularda gelişmeler mümkün bu ay!

Kasım ayına burcunuzda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin burcunuzda olduğundan sizi daha geniş bir alanda etkileyecek! Bu hayatınız ile ilgili önemli kararlar almanız, beklenen haberlerin gelmesi, bazı kişiler veya durumlarla kapanışlar yapılmasının gerekliliği ön planda olacak!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin iş alanınıza olacak ve çalışma, üretme ve iş yerindeki gelişmeler açısından iyi bir etki olacak. Venüs sizin burç yöneticiniz de olduğundan bu geçiş ile kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz ve daha elinizin kuvvetli olacağı bir dönem olacak!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Merkür Yay geçişi sizin parasal alanınıza olacağından bu konularda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, odağınız ve konuşmalarınız daha çok bu konularda olacak…

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin karşıt alanınızda olacak bu yeni ay yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlama getirebilir. Yine bir evlilik kararı veya yeni birileri ile çalışmaya başlama etkisi de içinde olacak bu geçişin!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde ortak para, finans ve yatırımlar konularında bir hareket getirecek bu geçiş! Güzel gelişmeler içeren bir ay olması dileği ile…




İkizler & Yükselen İkizler: İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konuları ön planda olacak Kasım ayında!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizden bir önceki burçta olduğundan sizin – özellikle yükselen İkizler ’in – belirsizlikler, gizli – saklı konular ve sağlık alanı etkiliyor ve bu konularda bazı gelişmeler de gündemde olabilir! Bazı beklenmedik haberler ve gelişmeler de dolunay etkisi ile mümkün!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin aşk, aile, çocuklarla ilgili konular alanınızda olacak ve bu konular açısından iyi bir etki olacak. Venüs girdiği alana güzellik getirir o yüzden hem hayatınıza güzel bir aşk gelebilir veya çocuklarınız ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yine severek yaptığınız bir şeyi, hobinizi işe dönüştürebilirsiniz bu dönemde…

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler, ortak iş yaptığınız kişilerle bol konuşmalı ve görüşmeli bir dönem olacak!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu yeni ay ile yeni bir işe başlamak, iş yerinde yoğun ve tempolu bir dönemin başlaması söz konusu olabilir…

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok ikili ilişkiler konularında olacağı bir dönem olacak! Ortak bir iş veya yeni bir ilişki hayatınıza hareket getirebilir! Güzel gelişmeler içeren bir ay olması dileği ile…




Yengeç & Yükselen Yengeç! Çalışma, üretme modu yüksek bir ay olacak! Çocuklarla ilgili konularda yeni bir düzen veya yeni bir aşk başlangıcı mümkün!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin hayaller, umutlar, sosyal çevre, dernekler – kulüpler gibi konuları anlatan alanınızda olacağından bu etki ile bu konularda gelişmeler, bir projenin bitişi, bazı arkadaş çevrelerinden uzaklaşmanız söz konusu olabilir…

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin ev, aile, alım – satım ile ilgili konular alanınızda olacak ve bu konular açısından iyi bir etki olacak. Venüs girdiği alana güzellik getirir o yüzden hem ailenizle keyifli, sevgi dolu vakitler olabilir, hem de evinizin içini güzelleştirmek için iyi bir etkidir. Yine bir taşınma planınız varsa bu dönemde daha istediğiniz gibi güzel bir ev bulabilirsiniz!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin iş alanınızda olacağından hem iş yerinizde hem de iş ile ilgili konularda iletişiminiz ve odağınız daha yoğun olacak…

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler, proje bazında yapılan işler alanınızda olacağından bu konularda başlangıç ve girişim etkisi yüksek olacak…

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok iş, çalışma, üretme konularında olacağı bir dönem olacak! Güzel gelişmeler içeren bir ay olması dileği ile…




Aslan & Yükselen Aslan! Projeler, kariyeriniz ile ilgili konular ön planda, bir şeyleri oturtmak için mücadele edeceksiniz!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yol, görünür olduğunuz alan ile ilgili olduğundan hayatınızın gidişatını etkileyecek önemli gelişmeler olabilir bu dönemde! Yine kariyer veya evlilik konusu ile ilgili bir gelişme ve karar da bu dönemde olabilecek konular arasında!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin iletişim, haberleşme, seyahatler, kardeşlerle ilgili konular alanınızda olacak ve bu konular açısından iyi bir etki olacak. Venüs girdiği alana güzellik getirir o yüzden hem akrabalarınız ile keyifli, sevgi dolu vakitler olabilir, hem de güzel bir seyahat, eğitim veya aktiviteye katılmanız mümkün olabilir. Yine yeni bir çevreye girmeniz ve güzel karşılaşmalar yaşamanız bu dönemde mümkün olabilir!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin aşk, hobiler, proje bazında yapılan işler ve çocuklarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda iletişimi bol bir dönem olacak…

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından hem hayatınız ile ilgili önemli ve köklü bir adım atabilirsiniz hem de yeni bir işe veya bir alıma adım atmanız da söz konusu olabilir!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok aşk, çocuklar, sanatsal konular, hobiler alanında olacağı bir dönem olacak! Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…




Başak & Yükselen Başak! Ev, aile, alım – satım konuları ön planda olacak!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin uzaklar, seyahatler, hukuksal konular, eğitimler ve görüşmeler alanınızda olacak. Bu tutulma ile kaldığınız yerden uzaklaşma kararı veya bir yer değiştirme kararı gelebilir!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin parasal konuları alanınızda olacak ve bu konular açısından iyi bir etki olacak. Venüs girdiği alana güzellik getirir o yüzden bu dönemde hem güzel kazançlar elde edebilirsiniz hem de güzellikler uğruna para harcayabilirsiniz!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin yine ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda iletişimi bol bir dönem olacak… Bazı önemli görüşmeler ve pazarlıklar bu dönemde yapılabilir!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin iletişim, kardeşler, seyahatler alanınızda olacak bu etki aynı zamanda yeni bir sözleşme imzalama, anlaşma yapma gibi etkileri de beraberinde getirecek! Yine yeni bir eğitime veya işe başlamak içinde iyi bir zaman dilimi olacak!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok ev, aile, alım – satım konularında olacağı bir dönem olacak! Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…




Terazi & Yükselen Terazi! Sizin için iletişimi yoğun & güzel bir ay olacak!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin ortak para, finans, yatırımlar, bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler elde etme ve sonuç alma etkisi yüksek olacak.

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs burcunuza geçecek bu geçiş sizi son derece güzel etkileyecek çünkü Venüs sizin burç yöneticiniz olduğundan en yüksek ve güzel etkiyi siz alacaksınız! Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi size güzellikler, para, şans ve aşk getirebilecek ve kendinizi kesinlikle daha iyi hissedeceksiniz!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin iletişim, sözleşmeler, anlaşmalar, işbirlikleri alanınızda olacağından önemli görüşmeler, anlaşmalar yapılabilir. İletişimi yoğun bir dönem başlayacak sizin için!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin parasal alanınızda olacak bu etki ile yeni bir işe başlamak, parasal konularda yeni bir girişim yapmak ve sonuçlar elde etmek mümkün olacak!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok iletişim, işbirlikleri, eğitimler, görüşmeler, seyahatler ve kardeşler – kuzenler gibi yakın akrabalarla ilgili konularda olacağı bir dönem olacak! Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…




Akrep & Yükselen Akrep! Hızlı ve iddialı bir ay olacak, parasal konular yoğun olarak gündeminizde!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklı konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler elde etme ve sonuç alma etkisi yüksek olacak. Bir ilişkinin bitişi veya gidişatının belli olması bu dönemde gündemde olabilir, yine bir evlilik veya ayrılık kararı da bu tutulma ve takip eden süreçte gündeme gelebilir! (Tutulma etkisi takip eden 3 aylık süreçte de devam eder)

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin için bir önceki burca olduğundan biraz daha kapalı bir alanınızda kalacak. Yani kapalı kapılar ardında bir aşk, daha dışarıya açıklamaya hazır olmadığınız bazı konular olabilir. Sağlık alanında sorunlar varsa iyileşme dönemi de bu etki ile birlikte gelebilir!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin yine parasal alanınızda olacağından odağınız parasal konularda olacak daha çok düşünecek, görüşmeler yapacak ve bir şeyleri çözmeye çalışacaksınız!

13 Kasımda burcunuzda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin burcunuzda olduğundan ve tutulma etkilerini de tekrar tetikleyeceğinden hayatınız ile ilgili önemli bir karar alabilirsiniz! Bu karar ile yepyeni başlangıçlar ve kararlar olabilir!


22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve benim hep kış güneşi dediğim tabir olacak! Daha umutlu, mutlu ve iyimser olacağımız, en azından umutlanmak için bahanelerimizin olacağı bir dönem olacak…

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve resmi olarak Yay dönemi başlayacak, sizin içinde odağınızın ve mücadelenizin daha çok parasal konularda olacağı bir dönem olacak! Parasal konularda girişimler yapmak, yeni kararlar almak ve daha iddialı olmak mümkün!




Yay & Yükselen Yay! Sizin döneminiz başlıyor, keyifli ve güzel bir ay olmaya aday!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin iş, çalışma – üretme ve sağlık alanınızda olacak! Bu konularda gelişmeler ve bazı önemli kararlar – haberler gündemde olabilecek!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin hayaller, umutlar – sosyal çevre alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler ve görüşmeler olabilecek! Hep hayal ettiğiniz birşeyi yapmak, arkadaşlarınızdan gelecek güzel destekler veya gruplar içinde keyifli vakit geçirmek için harika bir etki! Yine sosyal çevreden bir aşkın gündeme gelmesi de mümkün olabilir. Şimdi bu etki gelmeden sorun kendinize, benim gerçekleşmesini isteyeceğim hayalim nedir?

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin burcunuza olacağından hayatınızda iletişim son derece hızlanacak, hareketli etkiler devreye girecek. Bol konuşmalı, iletişimli ve görüşmeli bir dönemi getirecek!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizden bir önceki burçta olacak bu etki ile daha içsel kararlar almak için iyi bir etki iken bu kararları uygulamaya henüz hazır olmayacaksınız. Mars’ın burcunuza geçeceği 24 Kasım sonrası uygulamaya başlamak ve girişimler yapmak için daha iyi olacak. (özellikle yükselen Yaylar için)

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş burcunuza geçecek ve enerjiniz yükselecek sizin döneminiz olacak. Yayların doğum günlerini şimdiden kutlarım! İşte şimdi sizin, kendinize ve hayatınıza odaklanmanızın zamanı başlıyor!

24 Kasım öğlen Mars’ta burcunuza geçecek ve hayatınız iyice hareketlenecek. Odağınızın kendinizde olacak ve kafanızdaki işlere girişmek, adım atmak ve birşeyler için mücadele etmek bu dönemde mümkün olacak… Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…





Oğlak & Yükselen Oğlak! Hızlı başlayan ayın ikinci yarısında yavaş ilerlemek gerekecek. Kariyer konularında güzel gelişmeler mümkün!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin aşk, çocuklar, hobiler, işler ve projeler alanınızda olacak. Bu konularda gelişmeler ve bazı önemli kararlar – haberler gündemde olabilecek!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin kariyer, evlilik ve görünür olduğunuz alanda olacağından bu konularda güzel gelişmeler ve görüşmeler olabilecek! Haritanızın tepe noktasına olacak bu geçiş sizi ve enerjinizi parlatabilecek, yaptığınız işlerle göz önünde olabilirsiniz, hayatınıza yeni bir aşk girebilir ve hatta bireysel haritanıza bağlı olarak evlilik konuları da gündemde olabilir!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizden bir önceki burca olacağından özellikle yükseleni Oğlak olanlar için düşüncelerini ve planlarını kendilerine saklama dönemi olacak!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacak bu etki ile bu alanlarda yeni başlangıçlar mümkün olacak. Yeni bir çevreye girmek, derneğe – birliğe üye olmak, yine hayalleriniz yolunda adım atmak mümkün olacak bu dönemde!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve bu etki sizin için biraz yavaşlama dönemini getirecek. Güneş burcunuza geçene kadar biraz daha düşük etkiler devrede olacağından hayatınızdaki önemli olayları zorlama zamanı olmayacak!

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve bu etki yine mücadelenizin kapalı kapılar ardında olacağını, bir şeyleri daha dışarıya açıklamaya hazır olmadığınızı gösterecek! Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…




Kova & Yükselen Kova! Ev, aile konularında gelişmeler yaşanabilecek, sosyalliği yoğun bir ay olacak!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacak. Bu konularda gelişmeler ve bazı önemli kararlar – haberler gündemde olabilecek! Bir ev alımı satımı veya taşınma konusu bu tutulma ve takip eden 6 aylık süreçte gündemde olabilir!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin seyahatler, hukuksal konular, yurtdışı, uzaklar ve yabancılarla ilgili konular alanda olacağından bu konularda güzel gelişmeler ve görüşmeler olabilecek! Haritanızın hukuksal konuları anlatan alanını da etkileyecek bu geçiş ile beklediğiniz bir dava sonucu varsa pozitif gelişme olabilir. Yine gideceğiniz bir seyahat veya katılacağınız etkinlik size güzel gelişmeler hatta aşk getirebilir!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin sosyal çevre, dernekler, kulüpler ve etkinlikler alanınızda olacağından size hızlı, iletişimi bol bir dönemi getirecek. Arkadaş çevreniz ile sohbeti bol bir dönem olabilir yine katılacağınız etkinliklerde güzel bağlantılar kurabilirsiniz!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin kariyer, iş ve hayatınızın yönünü anlatan alanınızda olacak bu yeni ay ile biten birşeylerin yerine yenisi başlayabilecek! Kariyerde yeni bir başlangıç, hayatınız ile ilgili önemli bir karar ve yepyeni birşeye adım atmak bu dönemde mümkün! Sizin ve hayatınız açısından önemli kararlar bu dönemde gündeme gelecek!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve bu etki sizin yine sosyal çevre, hayaller alanınızı aktive edecek! Bu konularda güzel gelişmeler ve girdiğiniz çevrelerde parlayacağınız bir dönem olacak!

24 Kasım öğlen Mars’ta Yay burcuna geçecek ve bu etki sizi hayalleriniz yolunda adım atmanız için destekleyecek! Sosyal çevrede hız ve hareket getirecek bu etki yine üye olduğunuz dernekler veya gruplar içinde çalışmanızı getirebilecek!





Balık & Yükselen Balık! Hayatınız açısından önemli gelişmeler olabilecek bir ay, kariyer ve parasal konularda gelişmeler mümkün!

Kasım ayına boğa burcunda yaşanan ay tutulması etkisinde başlıyoruz, bu birde dolunay olduğundan, ortaya çıkışlar, beklenen haberlerin gelmesi için iyi bir etki olacak! Doğası gereği para ve finans piyasaları ile ilgili olan bu tutulma sizin iletişim, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda olacağından bu konularda beklediğiniz haberlerin gelmesi ve sonuç alma etkisi yüksek olacak! Bir başvuru sonucunu almak veya bir işin sonucunu görmek mümkün!

8 Kasımda güzelliğin, paranın ve aşkın gezegeni Venüs Terazi burcuna geçecek bu geçiş sizin ortak para, finans ve yatırımlar alanınızda olacağı için bu konularda güzel gelişmeler mümkün! Bu geçiş aynı zamanda aile veya birileri için para harcamayı getirebilse de genel olarak iyi yatırımlar yapılabilecek bir zamandır!

10 Kasımda iletişimin gezegeni Merkür Yay burcuna geçecek ve Akrep etkisinden sonra Merkür Yay geçişi hepimize daha iyi gelecek! Merkür iletişimi, ticareti ve zihnimizi anlatır, Akrep burcundaki vesveseli hali sonrası Yay burcundaki pozitif hali hepimize iyi gelecek! Bu geçiş sizin kariyer, mevki ve görünür olduğunuz alanda olacağından iletişimi ve görüşmeleri bol bir dönemi getirebilir. Genel olarak bu ay zaten sizi ön plana çıkaracak etkiler içerecek!

13 Kasımda Akrep burcunda Mars katkılı bir yeni ay yaşayacağız, bu yeni ay büyük değişim ve gelişmeler sonrasında verilecek kararları anlatıyor olacak. Sizin uzaklar, seyahatler, eğitimler ve yurtdışı ile ilgili konular alanınızda olacak bu yeni ay ile yepyeni başlangıçlar mümkün! Bir taşınma kararı, bir iş başlangıcı veya bir başvuru yapmak için iyi bir zaman dilimi!

22 Kasım akşamüzeri saatlerinde Güneş Yay burcuna geçecek ve bu etki sizin yine kariyer, mevki alanınızı aktive edecek! Bu konularda güzel gelişmeler ve girdiğiniz çevrelerde ve işinizde parlayacağınız bir dönem olacak!

24 Kasım öğlen saatlerinde Mars’ta Yay burcuna geçecek ve bu etki sizin kariyer alanınızı iyice hızlandıracak! Önemli görüşmeler, girişimler ve birşeyler uğrunda harekete geçmek için iyi bir dönem! Güzel gelişmeler getiren bir ay olması dileği ile…




Güliz Kına
 

KASIM 2023 AYLIK ASTROLOJİ YORUMU

Sağ salim tutulma sezonunu da geride bıraktığımıza göre Kasım ayı, baş öğretmen olarak tabir ettiğimiz Satürn’ün harekete geçme çağrısı ile başlıyor, bizi sorumluluk almak ve dış etkilere nasıl uyum sağlayabileceğimizi düşünmeye yönlendiren enerjisi ile başlıyor olacak.

4 Kasım itibari ile Satürn retrospektifi sona eriyor ve bir süredir devam eden diş, kemik, diz problemleri bu ay itibari ile rahatlamaya başlıyor. Satürn’ün düz seyrine geçmesi ile, bizlerde yaz aylarının hayalperest ve rehavetli havasından çıkacağız. Satürn, hayatın gerçeklerini adeta bir tokat gibi yüzümüze çarpmakla kalmayıp, aynı zamanda daha sağlam ve kalıcı atılımlarda bulunmamız adına da bizleri teşvik ediyor. Bu süreçte tabii ki çok çalışmış olanlar ve gayret gösterenler artık ödüllerini almaya başlarken, Satürn retro zamanları karma yaratmış olanların ise vay haline.

8 Kasım tarihi itibariyle Venüs kendini son derece rahat hissettiği Terazi burcuna geçiş yapıyor. Venüs’ün Terazi burcunda yaptığı transit, zarafet ve denge arayışının ön plana çıktığı bir dönemi işaret ediyor. Bu dönemde ilişkilerimiz önem kazanırken; açık iletişim, işbirliği ve adalet arayışı büyük bir önem taşıyacak. Aynı zamanda estetik ve güzellik unsurları bizler için önem kazanacak; kişisel stilimize ve çevremize daha fazla özen göstereceğiz. Bu dönem, ilişkilerde denge ve uyum arayışımızı ön plana çıkarırken, toplumsal adalet meselelerine de daha fazla duyarlı olabiliriz.

10 Kasım tarihinde ise Merkür burç değiştirerek Yay burcuna geçiş yapacak.Merkür Yay transiti boyunca iletişimde lafımızı esirgemeyeceğimizi bize gösteriyor. Merkür’ün Yay burcuna geçişi, düşünce ve iletişimin özgürlüğü ve keşfe doğru bir yolculuğun habercisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu dönemde, insanlar daha cesur, açık fikirli ve bilgiye aç bir zihinle dünyayı görmeye istekli oluyorlar. İletişim daha açık ve dürüst olurken, seyahat, farklı kültürlerle etkileşim ve yeni fikirlerin keşfi de ön plana çıkıyor. İş dünyasında ise büyüme ve projelerin genişlemesi için de uygun bir zaman olacak. Ancak aşırı iyimserlik ve acelecilikten kaçınılmalı, düşünce ve planlama süreçlerine özen gösterilmelidir. Bu ikilinin dansı, Kasım ayı boyunca ilişkilerimizin yönünü belirleyecek. Açıklık ve dürüstlüğün bir araya geldiği bu enerji, bizlere bağlantılarımızı derinleştirme şansı sunuyor.

13 KASIM AKREP BURCUNDA YENİ AY

13 Kasım tarihinde Türkiye saatiyle saat 12:27’de 20° akrep burcunda son derece Marsiyen bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni ay bizi eskiyi geride bırakıp yeni başlangıçları kucaklamaya teşvik eden nitelikte olacak.Yoğun ve duygusal dalgalanmalar ile tutkularımızın peşinden gideceğimiz bir yeni ay bizleri bekliyor. Akrep burcu su elementinin sabit burcu olduğundan, bu yeni ay ile birlikte, içerisinden çıkamadığımız ve hatta belkide takıntı haline getirdiğimiz konularda eyleme geçeceğiz. Bir çoğumuz için kararlı olduğumuz konular test edilecek, uzun soluklu ve aslında istikrarlı ve sadakatli olduğuna inandığımız ilişkiler tutku sınavlardan geçecektir. Korkularımızı fazlasıyla tetikleyecek olan bu yeni ay enerjisi ile belki de bir çoğumuz olmadık kuşkular sebebiyle ilişkilerimizi kendi kendimize manupile edebiliriz. Kısacası son derece hassas bir yeni ay ile karşı karşıyayız özellikle de kişisel olarak. Uranüs ile olan gergin açısı sebebiyle ani gelişen olaylar, ani başlayan ve ani biten ilişkilere tanıklık edeceğiz.

Öte yandan uzun vadede bizi dönüştürecek son derece hayrımıza tecelli edecek olayları beraberinde getirecek. Bugün bizlere şer görünen konuların aslında hayrımıza olduğunu ilerleyen günlerde anlayacağımız bir yeni ay bizleri bekliyor. Kolektif alanda ise ne yazık ki bireysel hayatlarımızdaki kadar olumlu sonuçları olmayacak diyebilirim. Uranüs ve Mars’ın bu denli merkezde olduğu yeni ay ile birlikte deprem riski ne yazık ki tekrar gündeme gelebilir. Harita Uranyen açıdan incelendiğinde ise Uranüs Mars yeniay Child asteroidi ve Venüs kardinal eksen oluşturmaktadır bu da çocuklara yönelik olumsuz haberleri, belki bir eğitim kurumuna ya da çocukların konakladığı yerlere yönelik oluşabilecek saldırıları gündeme getirebilir. Halkın sevdiği sanatçılara veya kadınlara yönelik saldırılar da söz konusu olabilir. Özellikle finansal açıdan son derece dikkat edilmesi gereken bir yeniay olacaktır. Kripto para piyasasında yatırımı olanlar ekstra dikkat etmelerini şiddetle tavsiye ederim. Bu yeni ay ile birlikte belki kripto para piyasasına, belki de bankalara yönelik siber saldırılar ve bunların halk üzerinde yaratacağı hayal kırıklığı gündeme gelebilir.

MACERA RUHU ATEŞLENİYOR

Ayın sonuna doğru hem Mars hem de güneş Yay burcuna geçiş yapacak ve macera ruhunu ateşleyecek, sizi keşfe ve günlük hayatınıza heyecan katmaya teşvik edecek. Sorunlara daha pozitif bakış açısı ile yaklaşacak ve kendimizi şanslı hissedeceğiz. Bu enerji eğlenceyi teşvik eder, ancak acelecilikten kaçınmak önemli olacaktır. Yay bazen sizi aşırılığa sürükleyebilir, bu yüzden dikkatli olun.

27 KASIM İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY

Ayın 27’sinde 4° ikizler burcunda gerçekleşecek olan dolunay, daha geniş bir bakış açısı ile sorunları ele almamız gerektiğini hatırlatan nitelikte olacaktır. Daha geniş bir perspektife açılma ve entelektüel merakınızı harekete geçirme zamanı. Türkiye saatiyle saat 12:16’da gerçekleşecek olan dolunay mars ile karşıtlık enerjisinde ve Satürn ile kare açı yapmaktadır. Bu dolunay ile birlikte, aile ve kariyer arasındaki dengeyi oturtamamaktan kaynaklı bir takım problemler yaşanabilir. Kadersel dönüm noktaları ve bitişler bu dolunay ile gündeme gelebilir. Harita özellikle Uranyen prensipte incelendiğinde kardinal oluşturan ay düğümleri ve dolunay bizleri zorlayan, baskılayan ve her türlü karmik ilişkinin bitebileceğini vurguluyor. Özellikle evliliklerde yol ayrımları gündeme gelebilir ya da evliliğe gideceğine inandığınız ilişkilerde aslında büyük resimin görünenden farklı olabileceğini görebiliriz. Günün sonunda olan olması gerekendir sözünü bizlere bir kez daha hatırlatacak bu dolunay bizlere. Yay burcundaki Stelyum ile birlikte ağzımızdan çıkacak sözlere dikkat etmek, düşünerek konuşmak ve son söylenecek sözü ilk söylememeye özen göstermek bu dolunayı nispeten daha kolay atlatmamıza vesile olacaktır. Bütünün en yüksek hayrına tecelli etmesi dileğiyle.





Funda Koç
Formsante
 
KASIM (9).jpg

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Kasım ayında Koç burçları, finansal meselelere odaklanacak. Daha fazla gelir elde etmek ve birikim yapmak için stratejiler geliştirmeye çalışacaklar. Ancak, aceleci davranma eğiliminde olabilirsiniz, bu yüzden güvendiğiniz birinden finansal tavsiyeler almak iyi bir fikir olabilir. Aynı zamanda sonbaharın getirdiği mevsimsel değişikliklere dikkat etmek önemlidir. Sağlık, bu dönemde özellikle dikkat edilmesi gereken bir konu olacak. Vücudunuz mevsim geçişine alışırken, sağlığınıza daha fazla özen göstermek önemlidir. Kendinize iyi bakın ve aşırı çaba harcamaktan kaçının, çünkü bu, kasım ayının ortalarında migren veya diş ağrısı gibi rahatsızlıkları artırabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Kasım ayı, Boğa burçlarını sorumluluklarını gözden geçirmeye ve yaşam tarzlarını değiştirmeye yöneltme eğiliminde olacak. Bu değişikliklerin olumlu ya da olumsuz olup olmadığını değerlendirmeniz gerekecek; bununla birlikte, bu değişikliklerin çevrenizdeki insanları nasıl etkileyebileceğini düşünmek de kritik olacak. Zorluklarla karşılaştığınızda, bu sorunları sadece ertelemek yerine gerçekten çözüp çözmediğinizi düşünmeye zaman ayırın. Ayrıca, yaklaşan dolunayın etkilerine özel bir önem vermeniz gerekecek; çünkü bu dolunay Boğa burcunda gerçekleşecek. Sağlığınıza dikkat etmek ve gereksiz cerrahi müdahalelerden veya aşırı fiziksel zorlamalardan kaçınmak önemlidir. Bu dönemde dinlenmeye ve kendinize iyi bakmaya odaklanmalısınız. Sağlığınızı bu dönemde öncelikli tutmalısınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Kasım ayı, İkizler için neredeyse ufak bir tatil zamanı gibidir. Son dakika telaşından kaçınmak, ilerleyen haftalarda zihinsel refahınızı korumanıza yardımcı olabilir. Harcamalarınızı dikkatli bir şekilde denetlemek, finansal denge ve istikrar konusunda önemli bir rol oynayabilir. Ancak tatil öncesi dönemde, bedeninizin ihtiyaç duyduğu besinlere ve zihinsel gelişim fırsatlarına odaklanmaktan geri adım atmayın. Örneğin, zihinsel gelişime katkı sağlayan eğitim kursları gibi fırsatları değerlendirerek bu dönemi daha anlamlı ve verimli hale getirebilirsiniz. Fiziksel sağlık açısından, oldukça enerjik bir döneme giriş yapacaksınız. Cesaretinizi toplayarak daha zorlu spor aktivitelerine yönelebilirsiniz. Ancak, kasvetli hava koşulları nedeniyle bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekiyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Kasım ayı, Yengeç burcu için unutulmaz bir dönemin başlangıcı olacak. Duygusal derinliğiniz ve içsel motivasyonunuz, sizi olağanüstü bir sabırla hareket ettirecek, bu da size hedeflerinizi cesaretle kovalama gücü verecek. Enerjiniz sonsuz gibi görünse de, uykusuzluk gibi sağlık risklerine karşı dikkatli olmanız önemlidir. İş ve sanat arasında mükemmel bir denge kurarken, evde ve ilişkilerde de denge sağlamak hayati bir öneme sahip olacak. Kıskançlık ve sahiplenme eğilimlerine karşı duyarlılık göstermek, anlamsız anlaşmazlıkları önlemek için kritik bir adım olacak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Kasım ayı, Aslan burcu için içsel bir mücadeleyi işaret ediyor. Bu dönemde, duygusal zorluklarla karşı karşıya kalmış gibi hissedebilirsiniz, ve içe kapanma eğilimi gösterebilirsiniz. Aynı zamanda, sağlık risklerine karşı dikkatli olmalı ve vücudunuzu korumalısınız. Zihinsel yükler nedeniyle, rahatlamak ve kendinize zaman ayırmak önemli olacak. Kasım ayı, Aslanlar için dinlenmenin ve kendinizi yenilemenin önemli olduğu bir dönem olacak. İşte bu ayı biraz daha hafif tempo ve kendinize zaman ayırarak geçirmek, daha iyi bir denge sağlamanıza yardımcı olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Kasım ayı, Başak burcuna iletişimde ustalıkla parlamak için büyük bir fırsat sunuyor. Arkadaşlarınızla daha yakın bir bağ kuracak, dürüst ve açık iletişimle etkileyici izlenimler bırakacaksınız. İş yerinde de meslektaşlarınız ve üstleriniz tarafından takdir edilecek ve yüksek başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca, düşünceleriniz geniş bir etki yaratma potansiyeli taşıyacak, yaratıcılığınız parlayacak ve akıl hocası rolünde parlayacaksınız. Gözlem yetenekleriniz keskinleşecek, sevdiklerinizi sakinleştirme beceriniz ise hayranlık uyandıracak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Kasım ayı, Terazi burcunu adalet, ilişkiler ve etki alanı konularında zirvede bulacağı bir dönem olarak bekliyor. Soğukkanlılığınız ve mantıklı yaklaşımınız, karmaşık durumları netleştirmede ustaca kullanılarak hem iş hem de kişisel yaşamınıza olumlu yansıyacak. Aşk hayatında dürüstlük ve açıklık, ilişkilerin temelini güçlendirecek ve duygusal bağları derinleştirecektir. Merkür’ün sakin etkisi, size iletişimde ustalaşma ve insanlar arasında takdir kazanma fırsatı sunuyor. Sabırla beklemeniz, otoritenizi artırmanız ve fikirlerinizin değerini tüm çevrenize kanıtlamanız için kritik bir dönemde olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Kasım ayı, Akrepler için zihinsel bir şöleni işaret ediyor. Entelektüel açlığınızı giderme fırsatı sunacak olan bu dönemde, retorik yeteneklerinizle parlayacak ve keskin zihninizi kullanarak karmaşık bilgileri özümsemek konusunda ustalaşacaksınız. Ancak, aşırı yeme eğilimi konusunda kendinizi kontrol etmeniz gereken bir dönemde olabilirsiniz. Aynı zamanda mizah anlayışınızın parlak olduğu bir dönem olacak ve etkili iletişim kurma yeteneğiniz öne çıkacak. Merkür’ün etkisi, çalışmak ve bilgi edinmek için mükemmel bir dönemi simgeliyor. Yoğun bir konsantrasyonla zihinsel aktivitelere odaklanacak ve çeşitli konuları araştırmak isteyeceksiniz, bu da sizin gözlemci savaşçı doğanızı tatmin edecek.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Kasım ayının başında, Yay burçları baş ağrıları ve yorgunluk hissi yaşayabilir, bu da ruh hallerini ve zihinsel durumlarını etkileyebilir. Anlayış ve destek arayışı içinde olabilirler, dinlenmeye ve kendilerine zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaklar. İş yerinde daha sakin bir tempo ve dijital cihazların sınırlı kullanımı için çözüm arayışı içinde olabilirler. Kendi ihtiyaçlarını unutmamak ve kendilerini şımartmak, ruh hallerini yükseltmelerine yardımcı olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Kasım ayında, Oğlak burçları zihinsel olarak yaratıcı ve enerjik hissedecekler. Bu enerjiyi, özellikle evdeki değişiklikler gibi uzun vadeli planları gerçekleştirmek için kullanabilirler. Aynı zamanda spor yapmak için motivasyonları yüksek olacak. Oğlaklar için, bu ay olumlu bir ruh halini beraberinde getirecek, küçük mutluluk kaynaklarına odaklanacaklar ve denge arayışında olacaklar. Venüs’ün etkisiyle, kendilerini şımartma isteği artabilir, ancak harcamaları iyi bir şekilde değerlendirmeye dikkat etmeleri önemlidir. Bu dönemde, keyifli anların tadını çıkarmaları teşvik ediliyor ve hayatlarının farklı alanlarında yaratıcılıklarını serbest bırakmaları için büyük bir fırsat sunuluyor.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Kasım ayı, Kova burçları için yoğun bir düşünce dönemini işaret ediyor. Düşünce ve refleksif olacaklar, ancak bu sırada dengeyi korumak ve farklı ilgi alanlarına yönelmek önemli. Arkadaşlarla paylaşmak da iyi gelebilir, ancak kendi yaşamlarına dalmadan dikkatli olmalılar. Kendi hedeflerine odaklandıkları için başkalarının sorunlarına daha az ilgi gösterebilirler. Harcamalara dikkat etmek ve bilinçli seçimler yapmak bu dönemde önemli. Bu ayı içsel dengeyi yeniden bulma ve kendilerini daha iyi anlama fırsatı olarak görmeliler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Kasım ayı, Balık burçları için rahatlamayı vurgulayan bir dönemi işaret ediyor. Bu ay, sevdiklerine odaklanarak empati ve naziklikleriyle çevresine yardım etme fırsatı sunacak. Aileleriyle daha fazla zaman geçirme, akrabaları ziyaret etme ve ilişkileri yeniden inşa etme şansları olacak. Ayın ortasında Ay’ın konumu, ayak ve bacaklarda yaralanma riskini artırabileceğinden, aşırı sporlardan kaçınmaları önemlidir. Bu ay onları rahatlamanın ve sevdikleriyle anıların tadını çıkarmanın keyfini sürmeye teşvik edecek.


Funda Koç
Formsante
 
KASIM (6).jpg

Koç (21 Mart - 19 Nisan): Kasım ayı, Koç burçları için iş ve kariyerle ilgili önemli bir dönem getiriyor. Satürn, 12 Kasım'da direkt hareketine başlayarak kariyer alanında yeni fırsatlar sunacak. Bu, uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmeniz ve daha fazla sorumluluk üstlenmeniz gereken bir dönem olabilir. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, kariyerinizde önemli değişikliklere işaret ediyor. Terfi, iş değişikliği veya yeni iş fırsatları bu dönemde gündeme gelebilir. Aynı zamanda 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, enerjinizi iş projelerine yönlendirmenize yardımcı olacak.


Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs): Kasım ayı, Boğa burçları için finansal konular ve ilişkiler açısından önemli etkiler taşıyor. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, finansal dönüşüm ve ortaklıkların güçlenmesi için bir fırsat sunuyor. Bu dönemde yeni yatırım fırsatları, kredi, borç veya miras konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda romantik ilişkilerde daha derin bağlar kurma ve ilişkilerinizi güçlendirme isteği de artabilir. Venüs'ün 10 Kasım'da Terazi burcuna geçişi, ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkileyebilir.


İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): Kasım ayı, İkizler burçları için iş, sağlık ve günlük rutinlere odaklanma dönemidir. 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, iş hayatınıza ve günlük yaşamınıza daha fazla enerji getirebilir. Bu dönemde iş projelerinizi hızlandırabilir, daha fazla sorumluluk alabilir ve hedeflerinize odaklanabilirsiniz. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, iş veya sağlık konularında önemli değişikliklere işaret edebilir. Yeni iş fırsatları veya sağlık rejimlerine başlama fikri bu dönemde daha cazip hale gelebilir.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Kasım ayı, Yengeç burçları için yaratıcılık, aşk ve eğlence odaklı bir dönemi temsil ediyor. Mars'ın 24 Kasım'da Yay burcuna geçişi, romantizm, yaratıcılık ve eğlence konularında daha aktif olmanıza yardımcı olacak. Romantik ilişkilerde tutkulu bir dönem yaşayabilirsiniz ve yaratıcı projeler üzerinde çalışma isteği artabilir. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, aşk hayatınızda veya yaratıcı projelerde dönüşüm getirebilir. Yeni ilişkiler veya hobiler bu dönemde önem kazanabilir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Kasım ayı, Aslan burçları için ev ve aile konularına vurgu yapar. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, evdeki değişiklikleri veya aile ilişkilerini ön plana çıkarır. Ev iyileştirmeleri, taşınma veya aile üyeleriyle daha derin bağlar kurma fırsatları bu dönemde gündeme gelebilir. Aynı zamanda iş ve kariyerle ev yaşamını dengeleme konusunda yeni stratejiler geliştirmeniz gerekebilir. 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, aile işlerine daha fazla enerji ve hırs getirebilir.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Kasım ayı, Başak burçları için iletişim, eğitim ve zihinsel aktiviteleri öne çıkarır. Merkür'ün 24 Kasım'da Terazi burcuna geçişi, iletişim becerilerinizi ve sosyal ilişkilerinizi geliştirme fırsatı sunar. Bu dönemde daha fazla öğrenme, öğretme ve kendinizi daha etkili bir şekilde ifade etme isteği artabilir. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, yeni öğrenme fırsatları ve zihinsel dönüşüm için idealdir. Seyahat planları yapma veya yazılı projeleri hayata geçirme isteği de bu dönemde önem kazanabilir.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): Kasım ayı, Terazi burçları için finans ve kişisel değerlerle ilgili konulara odaklanma dönemidir. Venüs'ün 10 Kasım'da Terazi burcuna geçişi, finansal konuları ve kişisel değerleri iyileştirme fırsatı sunar. Kendi değerinizi daha fazla takdir etmek, bütçe planlaması yapmak veya finansal denge sağlamak isteyebilirsiniz. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, finansal konularda büyüme ve değişiklik getirebilir. Yatırım fırsatları, bütçe revizyonları veya borç ödeme planları bu dönemde gündeminize gelebilir.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Kasım ayı, Akrep burçları için kişisel gelişim, kendini ifade etme ve ilişkilerle ilgili önemli bir dönemi işaret eder. 13 Kasım'daki Yeni Ay, Akrep burcunda gerçekleşir ve kişisel dönüşümünüzü destekler. İçsel güçlenme, özsaygıyı artırma ve yeni hedefler belirleme isteği bu dönemde yükselir. Ayrıca ilişkilerde de önemli değişiklikler yaşanabilir. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, ilişkilerde dönüşüm getirebilir. Yeni ilişkilere başlama, mevcut ilişkileri güçlendirme veya ilişki dinamiklerinde değişiklik yapma fikri bu dönemde daha belirgin hale gelebilir.

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Kasım ayı, Yay burçları için iş ve kariyerle ilgili büyüme ve dönüşüm fırsatları sunar. 24 Kasım'da Mars, Yay burcuna geçiş yapar ve iş projelerine odaklanma isteğinizi artırır. Kariyer hedeflerinizi gerçekleştirme ve daha fazla sorumluluk alma fırsatları bu dönemde ön planda olabilir. Aynı zamanda 19 Kasım'daki Ay Tutulması, iş hayatınızda veya günlük rutinlerinizde önemli değişikliklere işaret edebilir. Yeni iş fırsatları veya sağlık rejimlerine başlama düşüncesi bu dönemde daha cazip hale gelebilir.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Kasım ayı, Oğlak burçları için seyahat, eğitim ve kişisel gelişim konularını öne çıkarır. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, seyahat fırsatları, eğitim programları veya kişisel gelişim projeleri için idealdir. Bu dönemde yeni şeyler öğrenme ve kendinizi daha fazla geliştirme isteği artabilir. 24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçişi, seyahat planları yapma veya uzak yerlere gitme arzusunu artırabilir. Ayrıca bu dönemde sosyal çevrenizdeki ilişkilerde büyüme ve dönüşüm de söz konusu olabilir.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Kasım ayı, Kova burçları için derin duygusal dönüşüm ve kaynakların paylaşımı konularına odaklanma dönemidir. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, finansal konularda dönüşüm ve içsel güçlenme için bir fırsat sunar. Kredi, borç, miras veya ortaklık konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. Aynı zamanda 19 Kasım'daki Ay Tutulması, aileyle ilgili konularda veya evdeki değişikliklerde dönüşüm getirebilir. Bu dönemde kendi kaynaklarınızı daha etkili bir şekilde yönetmeye odaklanabilirsiniz.

Balık (19 Şubat - 20 Mart): Kasım ayı, Balık burçları için ilişkiler, ortaklıklar ve açık düşünme konularına vurgu yapar. 13 Kasım'daki Akrep burcundaki Yeni Ay, ilişkilerde dönüşüm ve derinleşme fırsatı sunar. Mevcut ilişkileri güçlendirmek veya yeni ilişkilere kapı açmak isteyebilirsiniz. Venüs'ün 10 Kasım'da Terazi burcuna geçişi, romantik ilişkileri olumlu bir şekilde etkileyebilir. 19 Kasım'daki Ay Tutulması, iletişim ve öğrenme konularında önemli değişiklikler getirebilir. Bu dönemde yeni öğrenme fırsatları veya iletişim becerilerini geliştirme şansı bulabilirsiniz.



vatandanhaber
 
X