- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.995
- Konu Sahibi Buffalosos
- #54.041
Aaa anladım çok mantıklı canımCanım molfıx 4 9 kg ped gıbı camasırın üstüne köy sonra camasırı çek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa anladım çok mantıklı canımCanım molfıx 4 9 kg ped gıbı camasırın üstüne köy sonra camasırı çek
Ben çare olarak onu koydım gerçekten rahat ettım yarım saate gece bezı doluyordu o kadar yogunduAaa anladım çok mantıklı canım
Aynen öyle benim doldu baştan sona ped taştı eşofmanım batmış ofBen çare olarak onu koydım gerçekten rahat ettım yarım saate gece bezı doluyordu o kadar yogundu
Canım galıba ilk regl ıcımızdskı pıslıkler akıyor kalan gıden bu kanamadan sonra işte benım idrar yollarımı yanmaya başladı bu yüzden endeksıyon oldum yolda baskanbısey öı bılemedımAynen öyle benim doldu baştan sona ped taştı eşofmanım batmış of
TasmıstırrrAynen öyle benim doldu baştan sona ped taştı eşofmanım batmış of
Şimdi taktım bebek bezini dediğin gibi koydum bakalım çok rahat değil kaymaz inşallah kavuşmadı bende çünküCanım galıba ilk regl ıcımızdskı pıslıkler akıyor kalan gıden bu kanamadan sonra işte benım idrar yollarımı yanmaya başladı bu yüzden endeksıyon oldum yolda baskanbısey öı bılemedım
Kız kavuşmaz öyle uzunlamasına camasıra koy yanlarını da kanat gıbınasagıya ındır ped sen daha iyi koruyorŞimdi taktım bebek bezini dediğin gibi koydum bakalım çok rahat değil kaymaz inşallah kavuşmadı bende çünkü
dogum sonrasında kullandığımız külot bezler de kalındı iş görmez mi ki acabaBenimki 3 no sleepy kullanıyor acaba bana olur mu bir tane deneyeyim
Bizimkide 79 günlük. 27 ocakta doğmuştu.. Aynen benimkide 2900 doğdu teyzesi..Bıde ufak tefek doğdu 2950 doğdu 2650 düştü 51 cm doktor fazla uzamıs boyu defı guldu
Söyle yapıyorum.. Emiyor iki meme yi. 1 ya da. 1.5 ölçek veriyorum.Azaltabıldınız mı mamayı
Kaç öğün veriyorsun günlük oekiSöyle yapıyorum.. Emiyor iki meme yi. 1 ya da. 1.5 ölçek veriyorum.
Gunde 2.dedi.ama yetmiyor bazen 3.4 veriyorum napiyim durmuyor agliyor..
Ama Kusması baya azaldı. Kilo. Alımı. Normalse böyle devam etcem..
Çünkü emdikten sonra, 60.90 vercem. Aşırı kusuyordu yaa
Mesela memeyi 2.saatte bir,bazen saatte bir veriyorum..Kaç öğün veriyorsun günlük oeki
Bizim de perşembeye randevu verdiler doğduğu gün 18 şubat. Sizinki geçe kalmış neden öyle oldu acaba numara varsa siz mi arasanız?Kızlar 2. Ay aşısını geç olan oldu mu biz yarın 2 buçuk aylık olacağız hala çağırmadılar bizi aşıya. Normalde telefonla arayıp çağırıyor 2. Ay aşısınada aynı zamanda doğan bebekler aynı günde olacak arayacağım demişti.
Biz de öyleyiz, 2 ay 10 günlük şu an haftaya Çarşamba olacak aşısını normal mi dedim evet dediler kendi doktoruma sordum o da normal dediKızlar 2. Ay aşısını geç olan oldu mu biz yarın 2 buçuk aylık olacağız hala çağırmadılar bizi aşıya. Normalde telefonla arayıp çağırıyor 2. Ay aşısınada aynı zamanda doğan bebekler aynı günde olacak arayacağım demişti.
Çok şükür idare ediyorum ya bugünümüze şükür bebiş de fena değil teyzesi gaz ve ishal sorunumuz devam ama probiyotiğinkesmeyi deniyorum 2 gündür bakalım siz nasılsınız bebişiniz nasıl
Bayram tatili olduğu için o yüzden gecikti sandım. Bugünde aramayınca geç yapılıyor mu sorayım dedim.Bizim de perşembeye randevu verdiler doğduğu gün 18 şubat. Sizinki geçe kalmış neden öyle oldu acaba numara varsa siz mi arasanız?
Gecikebiliyor o zaman endişe etmeyeyim.Biz de öyleyiz, 2 ay 10 günlük şu an haftaya Çarşamba olacak aşısını normal mi dedim evet dediler kendi doktoruma sordum o da normal dedi
Bence yine arayın sorun bilemem benBayram tatili olduğu için o yüzden gecikti sandım. Bugünde aramayınca geç yapılıyor mu sorayım dedim.
Gecikebiliyor o zaman endişe etmeyeyim.