Taslamalara vede olumsuz yersiz şeylere simdiden söyleyeyim kapaliyim ki zaten boşanma aşamasındayim aylar önceki agresif halime bakıp bu ben miyim diyorum kendime
artık boşanmayi kurtulmayı dört gözle bekliyordum kariyer hedeflerim nefes alircasina özgür olmayı beklediğim bu planları yaparken hiçte hesapta olmayan şeyler oldu...
Bu süreçte bi ilişki yaşamayı düşünmedim hem.kendimi hem düşüncelerimi ve özellikle kalbimi Nadasa birakircasina rahat etmek istiyorum.. Bi birliktetlik flort amacli yakalasimlarada hep kapaliyim yasadiklarimdan oturu ve kendimi rahat hissetmem adina ...
tam boyle hayat hedeflerimin icinde istiyordum ki ..
Evet Artık kendime yeni bir hayat kurmanın planlarını yaparken hiçte planlarım arasında olmayan birsey oldu..
Sanırım hoşlanıyorum hemde bayaa bi hoşlanıyorum :)
Şimdi diyeceksiniz boşanda öyle bunları düşün bazılarınız artık yasalar bile boşanma sürecinde yaşanılan ilişkilere o kadarda katı bakmıyor ki... Ben bunu doğru bulmuyorum hala sadece bir hoşlanti benim durumum...
Sorun surdaki bu kişi benim psikologum.. Bu kisiden daha önce pskolog vede ilişki terapistligi adına iki farklı kişiden yine danışmanlık hizmeti almıştım
Neden hoslandigimi sorguladigimda
bir kere ortak arkadaşlarımız çıktı onlar hakkında onun okuduğu okuldaki tanıdıkları hocalar hakkında konusmamiz terapi dışında konuştuğumuzda sonra bir danışan olarak değilde normal iki insan gibi konuştuğumuzda fikirlerimizin çok uyuştugunü sonra ne bileyim birden fazla benzer ozelligimizi eğitim kariyer açısından benzer şeyler yapmamızdan dolayi bayaa birçok konuda konusabildigimi farkettim bu kişiyle
Tırnak içinde belirtiyorum" terapi dışında iki insan olarak konusabildigimiz zamanlarda"
Yaşadığım evlilik sürecini zaten danismanim olarak gayet iyi biliyor ve zaten en doğrusu olarakta ilk terapileri bu yana kararlarımin benim en dogal hakkım olduğunu ama kendimi nasıl mutlu hissedeceksem doğru doğrultuda yapmam gerektiğini savunan bi uzman birileri gibi yipraniyorsan birak uzatma demiyor zaten bu şekilde akılcı düşünmesi beni hayran bırakıyor
eşimle konusamadigimiz birçok yönden konuyu sohbet olarakta konusabiliyoruz
Ama işte sorun şu ki... Ben ondan destek alan bir insanım ve buda etik değil böyle birşey hissettiğini söylemem hem belki hayranlik belkide geçici şu an bilmiyorum ama gorusecegimiz zamanlari iple çekiyorum heyecanlaniyorum uzun zamandır hissetmedigim birçok şeyi yeniden yaşıyorum bu hisler hosuma gidiyor aslında hele bide ortak benzer şeyler konsurken ortaya çıkınca o zaman etkilenmemem elimde olmuyor.
Ama dedigim gibi geçici olabilir belkide işte ben bu danışan danışman ilişkisine zarar gelsin istemiyorum
Bu hafta için bi terapi görüşmesi olması i gerektiği konusunda bi öneri sundu
Ama durumunun gayet iyi olduğunu ciddi anlamda hayatımda
beni etkileyecek değişiklik olmadığı müddetçe görüşmek isteyip istememi bana bıraktı
haftayada ikinci durusma var o eski esimin ailesi konusacaklar :/ onlarin tutumunu bildiginden mahkeme oncesinin gorusmemizin iyi oldugunu soyledi ki ama bu jaftaki terapide zaten bircok seyi gorustuk ne yaomaliyim nasil hissetmeliyim adina ... bende biraz benim kendisine karşı durumum birazda lüzum gormedigim için kabul etmedim mahkemeden sonra onların tutumu beni alakadar edeceğine etkilenir etkilenmwyecegimi ancak o zaman anlayacağın diyerek kabul etmedim
Hastanin doktoruna aşık olma gibisinden bişey diye algilamayin dışarda da tanisaydim bu insanı emin olun yine aynı sekilde hissederdim ona karşı... O kadar ortak tanıdığımız rağmen nasıl bu zamana kadar bir araya gelememişiz diye üzülüyorum sadece
Ama bu şekilde olduğumuz için terapi adına alanında da iyi bir uzman olduğundan devam etmek istiyorum ondan önce iki danışmana gittim birincisi çok iyiydi ama şehir dışına gitti ikinciside basit sıradan sırf para almak için 3 4 seans alıp daha sonra papağan gibi aynı şeyler söyleyip durdu
Bunu epey bi tavsiyeden sonra buldum ikincisi gibi olmasin diye gayet iyi bi danışman yani
Size soruyorum sizce ne yapayım?
Yeni bir doktor arayışına mi gireyim yoksa devam ederken terapiyet nasıl davranmam gerekir?
Not: onceki konulardan etkilenip taslamalara hazır kesime hitaben
"Çok şükür son B İ R A Y D I R !!! olan maddi zorluğum için gecen hafta bi çözüm buldum , ha yani pskolog umre gibi şeylere parayi nasıl dokuyorsun gibi seylerinize şimdiden cevap vereyim" dilimizi bosuna yormadan efenim