cok iyi olmus bu topik. ortak dertler, bitmiyor anacim
neyse cok sukur diyelim...
onceden belirlemek iyi oluyor gercekten ona gore malzemeni hazir ediyorsun..yoksa ben eve gidince yaparsam ancak elimden makarna ve sehriye corbasi geliyor...nedense skstigim anda yaptigim ikili bunlar
oyle 3-4 cesit yapayim dersen gece yatmadan once herhalde mutfaktan cikarsin...buarada ben uyuyakaliyorum bebegimi uyuturken mesela mutfak oylece duruyordu..yemegimizi yedik ortalik perisan vaziyette...bir onceki gun temizlemis esim mutfagi ama dun yapmayacagi tutmus...gece saat 2-3 gibi kalktim bulasiklari yerlestirdim makinayi calistirdim...o sirada 1 litre sutum vardi onu kaynattim peynir yaptim suyunu cekmesi icin astim
bugun giyeceklerimi hazirladim utuledim...
is biter mi anacimm???
sabah kalktim makinayi bosalttim
p.tesi gunu yayla corbasi ve iskender yapmistim...dun kalan yayla corbasini yedik yanina bi gun aksamdan patates haslamistim...patates salatasi esliginde...bugun birsey yok evde bakalim ne yiyecez..sanirim pirasa kavurmasi yaparim yaninada mercimek corbasi belki...benim huyum varki illa aksam yemeginde corba istiyorum...soyle sicak sicak..yaz aylarinda ise soguk corbalar yapiyorum...soyle koca bi kase icmem lazim
canim pirinc pilavida cekiyor ama yanina et lazim sanki
bu yuzden o kalsin en iyisi...salatada yaparim..kismet Allah afiyetle yedirsin