- 25 Haziran 2009
- 943
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardımcı olacak kimse yok mu?
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??
merhaba sevgili kk hatunları..
Ümranıye merkezde bildiğiniz gidipte memnun kaldıgınız diyetisyen varmı?? varsa paylaşabilirmisiniz lütfen.. Kafama göre bi çok diyet uyguladım hap kullandım ama işe yaramıyor verdıgım kıloları fazlasıyla geri alıyorum her defasında...Hal böyle olunca vucutta catlaklar meydana gelıo..eee bu duruma bi dur demek profesyonel yadım almak lazım gerek dimi... yerimseniben
Evet arkadaslar varsa bildiğiniz diyetisyenler paylaşmanızı beklıyorum..Şimdiden tesekkur ederım... vereliniortak
selam canım ben z.burnunda ermeni hastanesinde burcu cömerte gidiorum çok memnunum çok genç çokşeker bir doktor motive edici ve sana özel liste yapıor başka bilgiler öğrenmek istersen yardımcı olurum
kızlar randevu aldım,cuöartesi nurcan bıçakçıya gidiyorum,ben ümraniyede çalışıyorum bana çok yakın,gelen varsa beklerim..
ya bende o diyetisyene gitmek istiyorum banada yakın ama fiyat konusunda biraz bilgilendirir misin? şimdiden teşekkürlerrrr... a.s.
Adana da diyetisyen arıyorum. Bıktım kilolardan tamam şimdi gene veririm ama yok illa geri alacam verdiğim kiloları artık bıktım. Bildiginiz tavsiye edebileceginiz birisi varsa lütfen. Adana'da.