Merhaba bende 4 yıllık evliyim bizimde buna benzer bir sorunumuz var şuan, eşim türlü türlü tedaviler ilaçlar kullanıyor sperm kalitesini arttırmak için ama bunun etki etmesi içinde düzenli ilişki şart doktorlarda 2 günde bir gün aşırı dedi ama biz de asla uyamıyoruz gün aşırı ilişkiye çünkü eşim çok yoğun çalışıyor bende yoruluyorum bazen zaman zaman kızıyorum bak tedavi görüyoruz elimizden geleni yapıp allaha bırakalım diye ama bazen olmuyor daha çok yumurtlama zamanlarına denk getiriyorum öyle de çocuk odaklı sıkioluyor ve keyif alamıyoruz saçma sapan bir hal alıyor bazen ayda 3-4 kez oluyor bizim de ama bu başlı başına bir boşanma sebebi olmamalıdır diye düşünüyorum, iyi insanlar herzaman karşımıza çıkmıyor ve şunu bilmelisin ki kadınlar için tedavi imkanları çokken erkekler için çok az seçenek var onlar için piskolojik açısından çok daha zor. Ve onu bu yüzden Terk etmen çok üzücü olurdu farz etki çok kötü amansız bir hastalığa kapıldı yine mı terk edecektin? Böyle şeyler düzelebilir çift terapistine hiç gitmemişsiniz ve kendi aranızda sürekli aynı döngüyü yaşıyorsunuz .. herşeyi geçtim hayatta herşey çocuk değil gerçekten zamanla anladım 2 kişi de olunca Aile oluyorsunuz şuan da siz 2 kişi Ailesiniz zaten. Sizin duygularınızı da anlıyorum yanlış anlamayın.. düşünsenize sizin bir probleminiz olsa ve eşiniz bu yüzden sizi terk etse boşansa nasıl hissederdiniz ? Kolay değil asla ama bi anda yapılabilecek şey de değil