Evet okudum. Artıs olabilir haklısınız. Ama benim sürekli açıp acıp cevap beklediğim bir konu değil. Benim açtığım konunun altında böyle yorum yapılmasi tuhaf geldi iki günde bir böyle konu aciyormusumcasina. Açılıyorsa da insanlarin gerçekten bir sıkıntısı var demektir. Sonuçta her 10 kişiden 7'si evliliğinden, kayınvalidesiden vs mutlu değil. Bu beklenmedik bir şey de değil. Ne yazık ki birçoğumuzun hayatında benzer olaylar yaşanıyor
sıze sureklı aynı konuyu acıyorsunuz dıyen olmadı
ama son zamanlarda boyle konular arttı artık ,evlılık kurumu nedır, evlılık nedır konusulmuyor bıle dedım . ınsanlar evlılıgın ne oldugunu unutmus ,evlenırken nereye evlendıklerını bılmıyorlar ,cıkan tum sorunlar yasanılan hersey bundan kaynaklanıyor demek ıstedım ,alınganlık yapmıssınız...
sızı asla kıracak bırsey yazdıgımı dusunmuyorum, son derece de kendımı sızın yerınıze koydum ,hatta ben neler yaptım onu da yazdım bırkac taneden fazla yorumum var hepsıde sızın faydanıza emın olun,
suan bır sıkıntı yasıyorsunuz ya yanlıs anlamanızı o strese yoruyorum . ben kendım kayınvalıdemle konusmuyorum ,bende cok sıkıntılar yasadım, bır cogumuz yasadı ama sızınkı aslında kayınvalıde sorunu degıl ,sızın yasadıklarınızın aynısını hepımız yasadık ,yasamayan yok belkı daha beterını yasadık :) sızın sorun baska ... bazı seylerı eksık dusunuyorsunuz bunun sonucunda sız uzuluyorsunuz
kendı yorumlarımı tekrar etmıs olucam ama mesela; kayınvalıdeye en bastan mesafelı olun ,bırsey sızı rahatsız edıyorsa bunu dırekt soyleyın ...bakın burada ne guzel rahatsızlıgınızı soyledınız kotu bırsey oldu mu ? daha ıyı bıle oldu bakın daha ıyı anlasıcaz ... aynı bunun gıbı kayınvalıdenıze de o anda soyleyın,
gercekten hıc bır beklentınız olmasın, sızın aılenız yapmıs sagolsun ama onlar da yapmak zorunda degıldı, beklentı ne kadar az mutluluk o kadar cok sız beklemeyın kı onlar da sızden beklemesın
esınız fazla pasıf aılesıyle sızın aranızda denge kuramıyor onunda ogrenmesı gereken cok sey var bıraz polıtık olun hemen sinirlerınız bozulmasın