Rüya Yorumları Evlenmeden önce evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

Hıc hatırlamıyorum kı 2 rekat bır amazdı ısmı dılımın uvunda namazın haaa googleden baktım sımde teheccuh namazıymıs ısme caım:KK52:

Memleketteyken akrabamızda bu sebepten ötürü kalmıştım
Odanın kapısını kitleyip anahtarı yastığımın altına koydum, dua edip uyudum.
Gerçi 2 saat uyudum sadece ama çok az hatırlabildiğim bir rüya görmüştüm.
Siyah t-shirtlü, uzun boylu, esmer, kirli sakallı birisiydi rüyamdaki.
Yüzünü tam net göremedim amaa kim acaba bu :KK31:

ben zaten anca rüyamda görürüm:KK14: şaka maka gördümde. ama inanmıyorum

bi defasında 15-16 yaşlarımdaydım sanırım rüyamda bir fırına girdim orda hocamıydı bak orasını tam hatırlamıyorum biri bana bir çocuğu göstererek bak bu senin evleneceğin kişi dedi
uyandığımda o kişiyi hatırlamıyordum tabi sadece gözleri aklımdaydı yeşil gözlüydü bakalım nasip:KK53:

...........................................

Son düzenleme:
gözlerimi yeni kaybettiğim dönemdi.çok sıkıntım vardı evden uzaklaşmak için bir kaç gün izin alıp başka şehirdeki teyzemlere gitmiştim.ilk defa kalacağım için teyzem anahtarı verdi uyurken yastığımın altına koyayım diye.eşimi aynen görmüştüm sabah teyzem sorduğundada görmedim bişey dedim.aradan 3 yıl geçti ve rüyam çıktı.bakalım çocuk sayısınıda o gün görmüştüm oda çıkacakmı dersiniz:)

gözlerimi yeni kaybettiğim dönemdi.çok sıkıntım vardı evden uzaklaşmak için bir kaç gün izin alıp başka şehirdeki teyzemlere gitmiştim.ilk defa kalacağım için teyzem anahtarı verdi uyurken yastığımın altına koyayım diye.eşimi aynen görmüştüm sabah teyzem sorduğundada görmedim bişey dedim.aradan 3 yıl geçti ve rüyam çıktı.bakalım çocuk sayısınıda o gün görmüştüm oda çıkacakmı dersiniz:)

:KK53:
ay ne güzel:KK52: umarim cocuk sayisida okadar yüksek bisey degildir :KK53:
hayirlisi tabii ki, de merak ettim birtek yastigin altina anahtari koymanla mi gördün yoksa nasil bir dua okudun merak ettim

Bi iş arkadaşım şirkete yeni giren kızdan için demiştiki,hemde kız işe başlayalı 2 hafta bile olmamaıştı...ben bu kızla evleneceğim....şimdi 1 yaşında kızları var:):):):)

:KK53:
ay ne güzel:KK52: umarim cocuk sayisida okadar yüksek bisey degildir :KK53:
hayirlisi tabii ki, de merak ettim birtek yastigin altina anahtari koymanla mi gördün yoksa nasil bir dua okudun merak ettim
evet sadece anahtarı koydum hani halk arasında bir inanç vardır ya ilk defa kaldığın evde anahtarı başının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün diye sadece öyle yaptım ve gördüm hemdeee 3 yıl önce

yıllar önce ilk kaldığım evde gördüğüm bir rüya vardı.. (annem benden habersiz yastığımın altına anahtar koymuş... bana söylemiyor.. söylerse biliyor ki ben hemen hayaller kuracağım )

bir anne ve oğul... oğlana dair tek hatırladığım şey üzerinde gri bir tişört vardı... ama anneyi gayet rahat hatırlıyordum...

gel zaman git zaman bir gün sevgilimin annesiyle tanıştım... evet resmen gördüğüm anne :KK53: oldum...
hatta bir de sevgilim o gün üzerine gri tişört giymişti :KK1: :KK52:

bir gün bu anı yaşayacağım için mi gördüm yoksa evleneceğim için mi bilemem :)

artık evlenirsem rüyasında görenler kervanına katılabilirim :KK1:

(Allahım ne olursun evlenelim.. amin )

evet sadece anahtarı koydum hani halk arasında bir inanç vardır ya ilk defa kaldığın evde anahtarı başının altına koyarsan evleneceğin kişiyi görürsün diye sadece öyle yaptım ve gördüm hemdeee 3 yıl önce

tüüüh ya ben kacirmisim.. nasil olurda bilmemmm :KK52: gecenlerde ilk defa abimlerde kaldiydim ozaman denerdim..
kismet degilmis:KK31:

bende birsey ogrendim bugun
yatmadan once 7 defa Nisa suresinin 23.ayetini okuyup oyle yatarsan evlenecegin kisiyi gorursun diye.. bu bazi insanlarda etkili olmus bazi insanlarda olmamis bilemiyorum nekadar dogru
herseyi Allah bilir tabiki diledigi kulunada ruyasinda gosterir, yani denemekte yarar var
ben bu gece denemeyi dusunuyorum bakalim ruyamda gorebilecekmiyim

bende birsey ogrendim bugun
yatmadan once 7 defa Nisa suresinin 23.ayetini okuyup oyle yatarsan evlenecegin kisiyi gorursun diye.. bu bazi insanlarda etkili olmus bazi insanlarda olmamis bilemiyorum nekadar dogru
herseyi Allah bilir tabiki diledigi kulunada ruyasinda gosterir, yani denemekte yarar var
ben bu gece denemeyi dusunuyorum bakalim ruyamda gorebilecekmiyim

ilk duydum bu süreyi bende deneyim bu gece ....

ilk duydum bu süreyi bende deneyim bu gece ....

evet canim bende ilk duydum daha oncede hic bu tarz birsey denemedim bakalim :)
bu gece(tesaduf mu bilmem Ramazan ayinin mubarek son cuma gunu gecesi) niyet edip ikimizde deneyelim yarinda sonuclarini soyleriz birbirimize artik bisey olursa :KK70:

Son düzenleme:
evet canim bende ilk duydum daha oncede hic bu tarz birsey denemedim bakalim :)
bu gece(tesaduf mu bilmem Ramazan ayinin mubarek son cuma gunu gecesi) niyet edip ikimizde deneyelim yarinda sonuclarini soyleriz birbirimize artik bisey olursa :KK70:

ben daha önce denemiştim ,yasin kitaplarında olan istihare usulu yapmıştım,bu gece ay aslan burcunda ,ay aslan burcunda dilekler kabul olurmuş,hemde senin dediğin gibi Ramazan ayinin mubarek son cuma gunu gecesi hakkımızda hayırlı olanı mevlam rüyamızda görmeyi nasip eylesin inşallah....

ben dun aksam 7 kere okuyupta yattim ama bende ise yaramadi .. hic ruya gormedim diyebilerim yada unuttum bilmyorum :

X