Merhabalar, kadınlar kulubunu bayadır takip ediyorum. Bir şey danışmak istiyorum. Ben Ağustos ayının 20sinde nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadım. Sürtünme ve azcık içeri girme oldu ilk defa.Ama hemen kendimi çektim. Hani 2-3 dk anca sürmüştür.Sonra altımı giydim. Korktum çünkü. Boşalma olmadı. Hatta nişanlım 40-45 dk sonra banyoda kendi boşalmak zorunda kaldı. Çünkü moralim bozuldu. Ben bu internette hemen aratmaya başladım. Zevk suyu denilen bir şey duydum.Açıkçası kafam çok karıştırdı bu olay. Ben nişanlımda böyle bir sıvı hiç görmedim. Bu arada adet tarihim 10 ağustostu. O zevk suyundan hamile kalmaktan korkuyordum. Neyse, sonra geçtiğimiz 5 eylülde hastalandım. Normalde 9unda gelmesi gerekiyordu. Erken gelsede hamile olmadığımı anlasam diye dua ettim, Şükür ki geldi. Benim öyle aşırı düzenli bir adet döngüm yok. Ama 3 aydır 31.günde hastalanıyordum. Adetim normal başladı.İkinci gün baya büyük pıhtılı ve yoğun devam etti. Ama ikinci günü akşamına başım ağrıdığı için dicloflam diye ağrı kesici içtim. Bir arkadaşım ağrı kesici azaltır içme dedi ama ben daha öncede majezik içtiğim de bir şey olmuyor diye içtim. Ama gerçekten gecesine azaldı.Hala kan rengindeydi.3.günde öyle.Yavaş yavaş azaldı ve tekrar kahverengileşti. Daha önceki adetlerimde öyle azaldıkça kahveleşiyordu. En son 6. gün uyandığımda bir şey yoktu. Tam sevindim mutluyum. Bu sefer de üstüne görme diye bir şey duydm. O canımı sıkıyor günlerdir. O kadar kötü durumdayım ki, ellerim titriyor sinirimden.Sol gözüm seğiriyor. Göğüslerimde acı, mide bulantısı ya da göğüs uçlarımda koyulaşma filn yok.Ve ben normalinde sinirlendiğimde, üzüldüğümde kasıklarıma ağrı girer yürüyemem bile. Bu sefer de çok takmaktan kasığım ağrıyor, sol kasığım. Sol kasığımda 4,5 cm kistim var zaten. Doktoraa gidip ultrasona giricem bir hafta sonra. Ama korkuyorum lütfen yardım edin. Hamile olma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Yarın kan testi yaptırıcam o derece takmış durumdayım.