Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama siz senelik vermişsiniz ben sene de 2 kez vermiş olacağım 5 ay ara ilee normal ama
bizim de geçen eylül 3750 idi
önümüzdeki eylül 7 bin bekliyorum.
yazın devam ediyor ama ücret senelik oluyor diyorlarsiz şimdi Mayıs-Haziran-Temmuz-Ağustos için 4 aylık ödemişsiniz.
okul yazın devam ediyorsa aylığı 750 ye geliyor.
yazın devam ediyor ama ücret senelik oluyor diyorlar
Evet bu şekilde belirtmisHayır 4500 gecen Eylül ayının fiyatı. Bu eylülde güncel fiyat neyse onu isteyeceklermis. Ben öyle anladım
işte ücret çok dönüş gelsin zaten 3000 tl için çocuğumu emanet ettiğim yerle kötü olmam sadece arkadaş kazıklıyor seni deyince moralim bozulduzaten senelik ödeseniz 4500 ödetirlerdi size 4 ay için 3000 ödetmişler
seneye eylülde kitaplar alınır, materyal alınır o fiyatı 1 senelik ödersiniz eylül 2023- eylül 2024 arası için.
şu an sizden talep ettikleri miktar fazla ama ara dönemde başladınız diye böyle yapmışlardır.
evet ücretler bile her şubede aynı dönüş yapsınlar ona göre konuşacağımYarısını alsalar neyse ama 1 ay sonra başlayacak yanlış anlamadıysam okul, 3 ay icin 3000 lira fazla. Aylık 1.000 lira oluyor. 4.500 lira tam dönem icin ödenmiş,sizden maximum 1.500 lira almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
Ama okullarin insafına bırakılıyor bunlar,denetleyen yok,haliyle istedikleri meblağlar ödeniyor maalesef.
Yerinizde olsam biraz indirim talep ederdim.
Birde butik bir okul değil,şubeleri var okul ücreti aynıyken,bir şubesi alıyor,digeri talep etmiyor bu pek uygun değil.
Yazın etkinlik yoksa ne yapıyorlarmis çocuklar.işte ücret çok dönüş gelsin zaten 3000 tl için çocuğumu emanet ettiğim yerle kötü olmam sadece arkadaş kazıklıyor seni deyince moralim bozuldu
Evet 4 ay için 3000 alıyor. Eylülde yeni fiyatlar guncellenecekmis sonra tekrar güncel fiyata kadar ödeme alacaklar. Bu adil degilki. Sizin dediğiniz gibi 1000 ,1500 civarı alinmaliydi en fazla su anlık. 2 yasinda bebek için 4 aylık kırtasiye masrafı. Denetleme lazım bunlaraYarısını alsalar neyse ama 1 ay sonra başlayacak yanlış anlamadıysam okul, 3 ay icin 3000 lira fazla. Aylık 1.000 lira oluyor. 4.500 lira tam dönem icin ödenmiş,sizden maximum 1.500 lira almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
Ama okullarin insafına bırakılıyor bunlar,denetleyen yok,haliyle istedikleri meblağlar ödeniyor maalesef.
Yerinizde olsam biraz indirim talep ederdim.
Birde butik bir okul değil,şubeleri var okul ücreti aynıyken,bir şubesi alıyor,digeri talep etmiyor bu pek uygun değil.
İyi de mayista 3000 almislar zaten. Onu 4 aylik sayip eylulde tekrardan yine yenidenin dedigi gibi 4500+zam tekrardan alacaklar.e normal ama
bizim de geçen eylül 3750 idi
önümüzdeki eylül 7 bin bekliyorum.
yüzme su sporları filan diyorlarYazın etkinlik yoksa ne yapıyorlarmis çocuklar.
nasıl denetleme olabilir ?Evet 4 ay için 3000 alıyor. Eylülde yeni fiyatlar guncellenecekmis sonra tekrar güncel fiyata kadar ödeme alacaklar. Bu adil degilki. Sizin dediğiniz gibi 1000 ,1500 civarı alinmaliydi en fazla su anlık. 2 yasinda bebek için 4 aylık kırtasiye masrafı. Denetleme lazım bunlara
kesinlikle gözüm arkada kalmıyor çok sevdim öğretmenleri özellikle anında dönüş sağlanıyor filan. bende para için insanlarla kötü olmak istemem ama iş yerindeki arkadaşlar kafamı karıştırdıEylüldeki sene başındaki kırtasiye malzemelerinin fiyatı ile suankiler maalesef aynı değil.Çocugunuzu bıraktığınızda gözünüz arkada kalmiyorsa para konusu icin arkadaşlarınızın lafını çok düşünmeyin.
Kizim yarım dönem başlamıştı ilk sene kreşe ki şubat ayıydı başladığında baya 2. Dönemin başıydı,butik bir yerdi. Benden almamışlardı mesela kirtasiye ücreti. Haftalık havlu peçete, tuvalet kagidi,ıslak havlu vb şeyler istiyorlardı 2şer,3er tane onları veriyordum. Sonraki sene tam ücret ödedim doğal olarak.Evet 4 ay için 3000 alıyor. Eylülde yeni fiyatlar guncellenecekmis sonra tekrar güncel fiyata kadar ödeme alacaklar. Bu adil degilki. Sizin dediğiniz gibi 1000 ,1500 civarı alinmaliydi en fazla su anlık. 2 yasinda bebek için 4 aylık kırtasiye masrafı. Denetleme lazım bunlara
Donem basi 6000 kirtasiye ucreti verdik yillik. Aylikta 3000 ucreti. Yazin da tabiki kullaniliyor kirtasiye bu cocuk hic resim yapmicakmi yazin boya kalem kullanmicakmi hamur falan. Ama donem basi aliniyor bu ucret diye sizden kesintili almislardir 3000. Yeni donem basladiginda bir miktar daha odeme isterler yada bu 3000 ile aldiklarini kullanir cocugunuz. Kurum ile konusun.onu sordum normalde ücret 4500 müş eylüle kadar diyor 3000 bin watsaptan yazılanları da atayım bir bakın
dönüş bekliyorum bakalımDonem basi 6000 kirtasiye ucreti verdik yillik. Aylikta 3000 ucreti. Yazin da tabiki kullaniliyor kirtasiye bu cocuk hic resim yapmicakmi yazin boya kalem kullanmicakmi hamur falan. Ama donem basi aliniyor bu ucret diye sizden kesintili almislardir 3000. Yeni donem basladiginda bir miktar daha odeme isterler yada bu 3000 ile aldiklarini kullanir cocugunuz. Kurum ile konusun.
E yok artıkfoto attım bakar mısınız yorumlarda