bugün gittim doktora kızlar kese karından görünmedi,zorunlu olarak alttan baktık kese göründü şükür 5 haftalıkmış ALLAH IMA BİNLERCE ŞÜKÜRR.ama ben doktora hala inanamıyorum diyince tekrar kan testide yapalım dedi neyse o da 6000 lerde çıktı yükselmiş çok şükürrrrr.
ama sormayın başıma neler geldi kızlar gülün biraz ben bebeği görecekmiyim korkusu ile dünya panik yaptım kalbimmm güm güm korkudan benim tansiyon oldumu sana 10 a 7.5 tu küçüğün 8 ve üstü tehlikeli imiş hamilelikte artık heyecan herhaldeeeeeee.neyse öğleden sonra kan testi sonucunu almaya giderken dişlerim sızladı ben bi baktım dişetlerim kanlanmış resmennnnnn mor gibi YARABBİ bir korktum kızlar sormayım ömrümden ömür gittiiii.indim arabadan hastaneye geçemiyorum bayılacam eşim az kalısn bebni kucaklayacak elim ayağım titiryorrrrr heryeri bulanık görünüyorum o kadar korkmuşumki tansiyon olmuş 9 a 6 düşünün bikaç saat sonra düştü yaniiiii.sonra doktora anlattım korkma bebek sendeki kalsiyumu alıyordur ondan dediiiii.ama benim yaşadığım o korkuyu siz sormayın.şimdide kasıklarım ağrıyor korkudan oldu herhalde.....yani var ya bebişim o kadar uzun sürede geldiki en ufak bişeyde ben korkudan ölüyorum yaaaaaaa Allahım içime biraz sakinlik yollasın inşallahhhhhhhh
evet gelelim sizlere ben çok şükür iyi haberi aldım 2 hafta sonra da Allahın izni ile kalp atışını duyarım inşallah bunun için dularınıza ihtiyacım var kızlar.
Allahıma dua ediyorum hamileyken dualar kabul olunurmuş demiştiniz yaaaa.Allahım bana bu güzel duyguyu nasip ettin YARABBİM İNŞALLAH tez zamandaaa
biçim ,tuncs,gyaman,filiz,fpgz,bubenimiste,dicle,ecrin unuttuğum kimse varsa bu topikte bu duaya amin diyen herkese tez zamanda bebişlerini yollla yarabbimmmmmm.onlarda bunun için hergün sana dua ediyorlar dualarını kabul et Allah ımmm.
ben ,.cvr ,busmai,bngl33,birickinde bebişlerini KORU YARABBİM sağlıkla kucağımıza alamayı nasip et ALLAH ım....