- 20 Eylül 2009
- 224
- 3
- 46
- Konu Sahibi elifzeynep2008
ugurbocuğu ağustosta toplanıyor keciboynuzları ama ondan sonra piyasaya çıkma zamanı nasıl bilemiyorum istanbulda yaşıyoruz cunku, çıkmıstır diye dusunuyorum ama hiç gitmedim mısır carsısına son zamanlarda... bu arada kırılmamıs ve ezilmemisleri sececeksin canım ve koyu renkli olanları... keciboynuzunun ben ununu da aldım, kekin içine katıyorum, soguk süte de nefis oluyor ama cok fazla koymıcaksın, kakao yerine keklere kullanıyorum... az once yedirdim kocise cayla
karakovan balı da al ve zencefil, zerdeçal, tarçın karabiber kat içine, fazla diyil abarma ama, sabahları aç karna bi kaşık ver, hiç bisi yapmazsa grip olmaz oksuruk olmaz kış geliyo -ki ben faydalı olacağına inanıyorum.
bi de polen almıstım onu da veriyorum, tadına bisi demiyo, biseye katmadım onu canım :)
karakovan balı da al ve zencefil, zerdeçal, tarçın karabiber kat içine, fazla diyil abarma ama, sabahları aç karna bi kaşık ver, hiç bisi yapmazsa grip olmaz oksuruk olmaz kış geliyo -ki ben faydalı olacağına inanıyorum.
bi de polen almıstım onu da veriyorum, tadına bisi demiyo, biseye katmadım onu canım :)