Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bende bu ay yasmin kullanmaya başlıycam adetimin ilk günü içersem hemen koruyacağını ve ara verdiğim 7 gündede ek korumaya gerek olmadığını söylediler.
slm ben 11 gün oldu başlayalı ve reglin 1. gününde başladım fakat ben 11 gündür hala regl oluyorum hiç aralıksız devam edior ayrıca ben 4, 5 sene öncede başka bir hapa başlamıştım sanırım gineraydı ve o zamnda aynı olayı yaşamıştım ve bırakmıştım ne zaman bitecek bu kanama sıkıldım artık niçin böle oluyor anlamadım bana mı yaramıor acaba dr yasmini rahatlıkla kullanabileceğimi söledi ama öle oolmadı sanırım böle giderse bırakmak zorunda kalıcam aynı sorunu yaşayan varmı
ya bi kutuyu bitirdikten sonra 2. kutuya tam ne zaman başlanıyo adet gününe göre mi ayarlanıyo yoksa ilaç sayısına göre mi bi türlü anlayamadım helppp
ya bi kutuyu bitirdikten sonra 2. kutuya tam ne zaman başlanıyo adet gününe göre mi ayarlanıyo yoksa ilaç sayısına göre mi bi türlü anlayamadım helppp
teşekkür ederım düzenli kullanıcam :)
şimi kanamam falan oldu bu adetımın ilk gunu kullanmaya başlasam sorun cıkmaz dımı ?
doktorum bana şöyle anlattı 7 gün ara veriyorsun. yani pazartesi son hapı aldıysan diğer pazartesi ilk hapı alacaksın
kızlar bende 17 gün önce adetimin 1. günü itibariyle kullanmaya başladım ve o günden beri kanamam devam ediyor ve temizliğime çok dikkat etmeme rağmen kaşıntı başladı ve resmen psikolojim bozuldu bugün dr gittim kanamamın dr kist var bende dr hem kist için hemde korunma için vermişti ve dr kistten dolayı olabileceğini söyledi vede kaşıntını haptan kaynaklandığını ilk aylarda mantara yol açabileceğini söyledi haftaya kontrolüm var verdiği ilaçlar inş fayda eder yani bu ilaç bende hem mantar hemde kanama yaptı ve bir türlü bitmek bilmior tabiki herkes için aynı etkiyi yapmaz dr genelde adetin kestiğini ama çok nadir olarak bazı kişilerde kanama yapabileceğini söylüor ve ben şuan bırakıp bırakmayacağımı düşünüyorum ne yapmam gerek bilmiorum sanırım bu ilaç bana yaramadı