28 Günde 15 kilo diyeti ile bu kadar kısa sürede istediğiniz fit ve ince bir fiziğe kavuşabilirsiniz.En kolay diyet listesi tarifimizin artıları; çok basit ve uygulaması kolay bir diyet olması, Herhangi bir yiyecek kısıtlaması olmaması.Yüksek protein alınımının kas kütlenizi koruması ve iştahınızı azaltan düşük kalori bir diyet olması. Diyet listesinde izin verilmiş yiyeceklerle kendi tercihlerinizin etkili olması.Sağlıklı ve dengeli beslenmenizi sağlaması.
Diyetimizde serbest olan yiyecekler; yağsız süt, lor peyniri, tavuk, sığır eti, hindi, biftek, ton balığı, kuzu, balık, yağsız peynir, yumurta, protein tozu, fasulye, fındık, tam tahıllı ekmek, pilav, meyve, tahıllar, makarna, patates, sebzeler, zeytinyağı ve avokadodur. Diyeti sporla ve günde 2-2,5 litre su içerek desteklemeniz daha çabuk kilo vermenizi sağlayacaktır.

En Kolay Diyet Listesi
Kahvaltı
tavada pişmiş 1 yumurta
1 bardak portakal suyu

Ara Öğün
kibrit kutusu süzme peynir
1 kase çilek çilek

Öğle yemeği
marullu tavuk sandviç

Öğleden sonra Ara öğün
1 Meyve ve 1 kase yoğurt

Akşam Yemeği
Izgara 100gram somon
Buharda pişirilmiş brokoli
1 kase salata

akşamdan sonra ara öğün
1bardak kakaolu yağsız süt

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.