Kış mevsiminde eşya yenilenir mi demeyin. Kışın alışveriş yapan kayanların sayısı göz ardı edilmeyecek kadar yüksek. Kayanların alışverişlerinde evleri için harcadıkları tutarlar oldukça yüksek. Ev işlerinde pratikliği seven kayanlar işlerini kolaylaştıracak, nerede sağlıklı bir çözüm varsa hemen onu araştırmaya başlıyorlar.

karaca

Bu ürünlerin başında Philips FC9912 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge geliyor. Kadınların bu ürünü en usta seçmesinin birçok sebebi var. 2400W motor gücü ve 450W emiş gücü halıdaki en küçük toz parçalarını bile çekiyor. TriActiveZ denilen başlık sayesinde büyük kırıntıları çekerken başlığı sökmenize gerek kalmıyor. Bayanların yüzünü güldüren bir başka özellik de NanoClean toz haznesi. Bu hazne ile tozlar etrafa saçılmadan tozu boşaltabiliyorsunuz.

Bu elektrikli süpürgede bizim en çok dikkatimizi çeken özellik ise ergonomik tutacak ve uzaktan kumanda sayesinde rahatlıkla eğilmeden makineyi dilediğiniz gibi çalıştırıyor olmanız güç ayarları dahil. Bu özgürlük hiçbir elektrikli süpürgede yok. Neredeyse sıfır sesle çalışmasını da unutmamak lazım. Bu ürün şu an Cookplus.com sitesinde %31 indirimde.

Kış mevsimi demişken kadınların yaza kadar formlarına kavuşma planlarına değinmeden olmaz. O an akıllarına gelen ilk ürün tabii ki  Tefal Actifry Plus 1.2 Lt Fritöz oluyor. Çıtır çıtır patates kızartması dahil yağ oranı düşük daha sağlıklı yemekler yapmanızı sağlar bu ürün. Tefal Actifry ile neler pişirebileceğinizi merak ediyorsanız ürünün hediyesi olan 50 tariflik kitabı işinizi kolaylaştıracak. Bu üründe de %24 indirim var.

Elektrikli süpürgeden sonra bayanların en çok yenilediği küçük ev aleti ütü. Her gün yeni bir teknoloji ile ütü yapmak daha da kolaylaşıyor. Bayanlara ütü konusunda kaçıramayacakları iki alternatif sunabiliriz. Biri kumaşın özelliğine göre ısısını kendisi ayarlayan Philips Azur Gc491980 Buharlı Ütü. Buhar kazanlı ütü arıyorsanız Philips Gc9545/02 Buhar Kazanlı Akıllı ütüyü önerebiliriz. Bu ütüler şu an %43’lere varan indirim avantajıyla Cookplus.com sitesinde satışta. Ütülerde indirim bekleyenlere duyurulur.

Peki küçük ev aletlerinden sonra evinize sihirli bir dokunuş yapabileceğiniz ne var derseniz en çok kullandığınız, yemek takımları ve nevresimleriniz değil mi? Onlardaki değişim size de enerji verir, hayatınıza konfor katar. 2014’te bayanların en çok tercih ettiği, 2015’te de etkisini artarak sürdüren country ve vintage trendini en çok vakit geçirdiğiniz mutlu mutfağınızda, evinizin en saklı yeri cennetiniz olan yatak odanızda görmek istemez misiniz? Cevabınız evet ise Karaca Love Story 39 Parça Yemek Takımına kargo masrafı ödemeden 110TL kazanç ile sahip olabilirsiniz. Nevresim takımı olarak hiç eskimeyecek bir tasarıma sahip Karaca Home Erguvan Çift Kişilik Nevresim Takımını hemen inceleyebilirsiniz. Kalitesi ve şıklığı ile bayanların her zaman favorisi olmuş bir ürün.

Evinizi yenilemekten bahsetmişken Cookplus.com’da 15 Şubat tarihine kadar geçerli olacak Sevgililer Günü’ne özel indirim çeki kampanyası bulunuyor. Elektrikli ürünlerde belirli bir limitin üzerinde yaptığınız alışverişlerden kazandığınız indirimleri Karaca, Karaca Home ve Emsan markalı ürünlerde kullanabiliyorsunuz. Detayları buradan inceleyebilirsiniz. Böylece evinizde yapacağınız değişiklikleri daha uyguna getirmeniz mümkün. Evinizin her köşesi için bu sitede sihirli bir dokunuş mevcut.

Şimdiden keyifli alışverişler…