CremeNirvanesqueNuxe’ün “İlk Mimik Kırışıklıkları Serisi”ne eklenen bitkisel formüllü yeni göz kremi Nirvanesque® Contour des Yeux, genç yaşta oluşan kırışıklıkları azaltırken, düzenli kullanıldığında da yeni oluşumların önüne geçiyor.

Doğal cilt bakımının öncüsü NUXE, ilk mimik çizgileri ve kırışıklıkları için geliştirdiği “Nirvanesque” serisine yeni bir ürün daha ekledi. “Nirvanesque® Contour des Yeux”, formülündeki Ebegümeci Kökü, Mavi Lotus Çiçeği ve Haşhaş Tohumu ile göz çevresinde genç yaşta oluşan kırışıklık görünümünü azaltırken, düzenli kullanımında yeni oluşumların da önüne geçiyor.

25 yaş altı için uygun olan Nirvanesque® etkisini üç aşamada gösteriyor. Krem uygulandıktan sonra göz çevresini anında yumuşatırken, gözün etrafında bulunan koyu halkalar görünürlük etkisini kaybediyor ve kazayağı çizgilerinin boyu kısalıyor.

%100 bitkisel üçlüyle mimikler rahatlıyor

Nirvanesque®, “Çiçek Özleriyle Nöro-Kozmetik” olarak adlandırılan doğal içeriği; Ebegümeci Kökü, Mavi Lotus Çiçeği ve Haşhaş Tohumu bileşeniyle stresin göz çevresi üzerindeki etkisini minimuma indiriyor ve kasılmaları azaltıyor. %100 bitkisel üçlü, asetilkolin isimli temel kasılma habercisinin salgısını azaltarak cilt dokusundaki mikro gerilmeleri hafifletiyor ve kırışıklık oluşumunu yavaşlatıyor.

Kırışıklıkları ve çizgileri şeker bazlı Hyaluronik Asitle azaltan, Horozibiği Çiçeği ile göz çevresindeki deriyi yumuşatıp rahatlatan Nirvanesque’in etkisi objektif etkinlik testleriyle de kanıtlandı.

Dermatolojik kontroller altında 33 kişi ile yürütülen testlerde Crème Nirvanesque® kullanımı sonucunda göz çevresi %79 oranında daha pürüzsüz hale gelirken, koyu halkalar %67 oranında azaldı. Krem uygulandıktan iki saat sonra kırışıklıklarda %18,85, toplam kırışıklık boyunda %30, genel kırışıklık oranında ise %32 azalma gözlemlendi.

Nirvanesque® Contour des Yeux Göz Kremi

Sabah ve akşam temizlenmiş göz çevresine uygulanır. Paraben ve fenoksietanol içermez.
Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 45 TL – 15ml