Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanimizi isteriz diye isyan cikariyorlar bilesin
Goncacim Gel takimiyin basina anacim ya .......
Herkez Gogo diye agliyor zor susturuyorum yaaaa
Geldim kuzum.okuyordum...öğle mutluyum ki burda bulunduğum için...
Gogocuğu ayrı severiz tabiki biran önce gelsin ama sende atma yani senide gayet çok seviyoruz acayip baskıcı olsan da bizi bir arada tutan gaza getiren sensin :)
Gogocuğu ayrı severiz tabiki biran önce gelsin ama sende atma yani senide gayet çok seviyoruz acayip baskıcı olsan da bizi bir arada tutan gaza getiren sensin :)
Evacim insallah bu hafta sonu evdedindir.gecen hafta sen olmasan takim nice olurdu acep .
Alışırlar kuzum benimkilerde ilk kavga ettiler 4 gunde falan alistilar :) dikkat et de kucuk olanin kaşı gözü dagilmasin :)/QUOTE]
Alıştılar sayılır canım arada hırlasalarda artık biraz kavgamsı oyunumsu bişiler yapıolar :))
Selam herkese ben geldim burda daha çok yeniyim birileri bana neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Tabi onun öncesinde ben kendim hakkında biraz bilgi vereyim. 1.66 cm boyum.26 yaşındayım. 96 KG ile diyete başladım daha dogrusu 15 ocakta diyetisyene gittim ve tartıda 96 kg geldim çok tatlı bir diyetisyenim var:) onu çok sevdim verdiği diyet listesini de neyse lafı çok uzattım ilk günden:) amacım gayem sağlıklı bir şekilde bu kilolardan kurtulmak artıkgeçen haftadan bu yana diyete uyabildim ancak dün tartıldım 92.9 kg gösterdi tartı. 15 şubatta diyetisyene kontrolüm var artık hiç bozmadan diyetime devam etmek istiyorum:))))
Gelllllll gellllll öpücemmmmm ya
Sen disardamiydin Canim
Alistim tek kolla yasamaya.sisi indi.agrida Pek Yok.amaaaaa hasani gorunce ne hikmetse Yan yatip agriyor diyorummmm ufluxom pofluxommm bu sayede elifi bile bezlemiyommmm.yasasin kötülükkkkkkCanım evdeydim de biraz dolapiçi düzenlemesi yaptım full gün bi girdim dolap içine çıkamadım :)) Daha da hala bitmedi valla napcam bilmiyorum pert oldumAma bu hafta sonu bana gerek kalmamış maşallah geçmiş 12 sayfa olmuş oku oku bitiremedim
Bu arada kolun nasıl ?
Kiz bu seferde ayrilmazlarsa ne edecenAlışırlar kuzum benimkilerde ilk kavga ettiler 4 gunde falan alistilar :) dikkat et de kucuk olanin kaşı gözü dagilmasin :)/QUOTE]
Alıştılar sayılır canım arada hırlasalarda artık biraz kavgamsı oyunumsu bişiler yapıolar :))
Vayyyy anam tecrübe konusuyor deseneHoşgeldin aramıza canım önemli olan tek şey inanmak gerisi gelicek emin ol :)
Sali gunu esim gidiyor buyuk ihtimal gideriz sikintidanYok canım dolapların içindeydim bugündolap içi düzenlemesi yaptım bütün gün akşamda eşimle sinemaya gittik karlar ülkesi 3D çocuklarla kesin git tavsiye ederim bayılıcaksınızzz :)
Ayrilikkkkk ayrilikkkkk yaman. Ayrilikkkkk
Alistim tek kolla yasamaya.sisi indi.agrida Pek Yok.amaaaaa hasani gorunce ne hikmetse Yan yatip agriyor diyorummmm ufluxom pofluxommm bu sayede elifi bile bezlemiyommmm.yasasin kötülükkkkkk
Kiz bu seferde ayrilmazlarsa ne edecen
Vayyyy anam tecrübe konusuyor desene
Sali gunu esim gidiyor buyuk ihtimal gideriz sikintidan
Ayrilikkkkk ayrilikkkkk yaman. Ayrilikkkkk
Hosbulduk cnm inş bende inanıyorum:) Hepbirlikte başarıcaz inş:)Hoşgeldin aramıza canım önemli olan tek şey inanmak gerisi gelicek emin ol :)
sen benden güzel idare ediyon yahu kilo aldım hem dönene kadar az veriyimGoncacim Gel takimiyin basina anacim ya .......
Herkez Gogo diye agliyor zor susturuyorum yaaaa
bende öpücemmmmGelllllll gellllll öpücemmmmm ya
Gogommmm Canim ikizlerde elifte iyi Canim
Anne yemeklerinin yaninda kilonun lafimi olur.
Damlammmmm tek kelime SU?...................
Eeee mmis konusunda süphelerim var iki yildir tanirim o konuda Gogo verecegim karar net degil.
Adigupseyle katilim daha bir. Guzellesti.ara sira beni cirlatiyor yawww
sen benden güzel idare ediyon yahu kilo aldım hem dönene kadar az veriyim
bende öpücemmmm
sen bilirsin ama sağlıksız diyetlere uyarı veriyoruz biliyosun ama karatay hakkında yazdığına katılıyom dukan sağlıksız bence ama karatay yapılabilir sağlıksız değil diye düşünüyorum.
Yok yok Sebep baska sana özelden yazarim
Valla la hamileykende pek cakaldim aksama kadar sürter o gelmeye yakin kaynanaya iner yatardim yemekten yirtmak icin
ya kızlar diyorum da bir tablo yapalım,qrup üyelerimiz,yaşları,ilk baştakı kiloları,hedef kiloları,şişmanlık nedeni,zayıflama nedeni diye.ilk sayfaya koyalım.her gelen yeni üye diğerleri hakta fikir edinmiş olur.mesela ben yeni geldim ve kimse hakkında fikrim yok.bir kaç kişiyi tanıyorum.nasıl olurdu kızlar?iyi olmazmı?gogocum ve berilcim siz ne diyorsunuz?eğerki zamanınız yoksa ben üslene bilirim tablo işini...sadece onay gerek...
Kizlar ocakbasindayim
Ayyyy nasil ozlemusim ankarayi ve surtmeyiiiii
Gogommmm Canim ikizlerde elifte iyi Canim
Anne yemeklerinin yaninda kilonun lafimi olur.
Damlammmmm tek kelime SU?...................
Eeee mmis konusunda süphelerim var iki yildir tanirim o konuda Gogo verecegim karar net degil.
Adigupseyle katilim daha bir. Guzellesti.ara sira beni cirlatiyor yawww