Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

havalar ısındıkça içim bi tuhaf oluyor.kıyafetler incelecek.bizler inşallah zayıflamış olacağız.dilediğimiz kıyafeti giyeceğiz.ve heryerden yağlarımız pırtlamayacak.

cupcake günaydın.gördüm seniiiiiiii.sen okula gitmedin mi kı.ödevini de yapmamışın nolcak şimdi

kızlar diğer gruplara şöyle bi göz attımda en sağlıklı beslenen ve düzene uyan bence bizim grup gibi geldi.herkez neler neler yiyor öyle.tatlılar bizküviler kızartmalar,poğaçalar.var da var.porsiyonlar ve pilavlar gayet dolu.

bence bizim düzen oldukça iyi.hepinizi tebrik ediyorum canım arkadaşlarım.

sabah:ılık kimonlu su,bir dilim tah ekmek,peynir

ara:elma

öğlen:yarım kaseden az yoğurtlu soğuk çorba,bol salata,bir dilim tavada yapılmış ıspanaklı börek(bir dilim ekmek yerine kepekli undan yapılmış)

ara:kahve,yeşil çay

Akşam:karnabahar haşlama,bir kaşık yoğurt,salata,iki dilim kepekli undan ıspanaklı börek

su:1,5 lt

ısınma sayılabilir ancak canım:)

çok güzel tebrik ederim canım.doğru demiş diyetisyenin.ben de kendimde farkettim onun için bu hafa haşlama sebze ve daha küçük porsiyon ayarladım

güzel olmuş canım

menün güzel.salataya yağ dökmezsen salatanın vitaminleri açığa çıkmaz canımçaz yağ dök.işkence yapma kendine:)emziriyotmuşsun.ben de emziriyorum.açıkçası ben diyete başladıktan sonra sütüm çok azaldı.şuanda yok denecek kadar az.seninki memeye düşkünmüş.sıkıntı olmasın sana sonra.kaç aylıktı bebğin.benimki 14. ayda

öğlenin salatayla geçiştirilmiş canım.az olmuş.aşamalı olarak porsiyonları küçültürsen daha faydalı olur hem de vücut yoksunluk yaşamaz.vücudun buna alışıp kilo alman durduğunda daha da azaltamazsın meünün çünkü zaten çok az.en azından öğlene de bir et haşlama ve sebze haşlama ekle istersen.

hadi artık gel lütfen.ne bitmez bi düzen kurmaymış:)

özledik zaten canım

güzel canım.iki günde hızlı başladın olaya.gerisi gelir.

ben yemekten 10 -15 dk sopnra içiyordum.zaten dolapta muhafaza edileceği için.çıktığında soğuk oluyıor.ılımasını bekleyene kadar yemek yiyorum.15 dk sonra da içiyorum.
Benim cayin tadi resmen sirkeye benziyorrrr
Sizinkide oylemi
havalar ısındıkça içim bi tuhaf oluyor.kıyafetler incelecek.bizler inşallah zayıflamış olacağız.dilediğimiz kıyafeti giyeceğiz.ve heryerden yağlarımız pırtlamayacak.
Insallah yaaa

kızlar diğer gruplara şöyle bi göz attımda en sağlıklı beslenen ve düzene uyan bence bizim grup gibi geldi.herkez neler neler yiyor öyle.tatlılar bizküviler kızartmalar,poğaçalar.var da var.porsiyonlar ve pilavlar gayet dolu.

Haftaya süper olacak bu hafta spora bir adapte olayim

öğlen:yarım kaseden az yoğurtlu soğuk çorba,bol salata,bir dilim tavada yapılmış ıspanaklı börek(bir dilim ekmek yerine kepekli undan yapılmış)

Akşam:karnabahar haşlama,bir kaşık yoğurt,salata,iki dilim kepekli undan ıspanaklı börek

Kepek boregi masum yapmiyor
Ayrica uzmanlar kepegi tercih ettirmiyor demir emilimine engel oluyor diye
Tam tahil
Unsa saf Kara bugday unu olmali

Dogru diyorsun hafta ici olmus gibi yeyip persembe detoks yapip mushil Alan bile var

Günaydın ffıstıklar nobetten çıktım bi bankaya uğrayıp eve gitcem geçmişe bakarım eve gidince.

Bu cay midemi kotu etti sanki yedeiklerim Kilic Kalkan oynuyor
Sirke eksisi geliyor agzimdan
Aslinda 15 dakika kisim ateste yaptim

gittim canim dün gittim bugunde gidiyorum yaptim ya butun gece oturdum tabi uykusuzda kaldim bide telefondan yapmak zorunda kaldim gozlerim mahfoldu cift goruyorum artik :D

canım benim eve gidince dinlenirsin artık

Benim cayin tadi resmen sirkeye benziyorrrr
Sizinkide oylemi

Insallah yaaa

Haftaya süper olacak bu hafta spora bir adapte olayim

Kepek boregi masum yapmiyor
Ayrica uzmanlar kepegi tercih ettirmiyor demir emilimine engel oluyor diye
Tam tahil
Unsa saf Kara bugday unu olmali

Dogru diyorsun hafta ici olmus gibi yeyip persembe detoks yapip mushil Alan bile var

canım ben tadından çok kokusundan hoşlanmıyorum.tarçın ve maydonozun kokusu birleşince mide bulandırıcı oluyor.burnumu kapatıp hemencik içiyorum.
kepekli un değil aslında kayınvalidem çektirdi değirmenden buğdayı olduğu gibi aslında tam tahıl gibi oluyor.
evet onu okudum hatta burada da bahsetmiştim.saçmalık bu şekilde diyet yapmak.

canım benim eve gidince dinlenirsin artık

canım ben tadından çok kokusundan hoşlanmıyorum.tarçın ve maydonozun kokusu birleşince mide bulandırıcı oluyor.burnumu kapatıp hemencik içiyorum.
kepekli un değil aslında kayınvalidem çektirdi değirmenden buğdayı olduğu gibi aslında tam tahıl gibi oluyor.
evet onu okudum hatta burada da bahsetmiştim.saçmalık bu şekilde diyet yapmak.

Yok tatlim ya resmen sirke bu acaba karabiberle karanfili cokmu koydum ama Yok kararin dedigi olcude yaptim
Puste bir Huyum var cöpe atamam cecerim ya

Gogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu

Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa
Ben aç içtim daha önceden yapıyodum zencefil ve maydanoz yoktu ama

Güzel aynen devam öyleyse

Böreği öğlen yemen iyi olmuş
Iyi dinlenmeler canimm
Dinlenmemi o ne kii
Bu cay midemi kotu etti sanki yedeiklerim Kilic Kalkan oynuyor
Sirke eksisi geliyor agzimdan
Aslinda 15 dakika kisim ateste yaptim
Zencefil sanırım banada dokandi accik

Dun Siteye ben giremedim siz nasil girdinizki
Neyse gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Gogom 76 kiloyum listeye zararliyim ister al ister alma sana Ve takima birakiyorum karari

Kizlar ben gec kaldim bugun Oyun grubuna gorusuruz sonra

ben bu hafta oldukça dikkatli davrandım yemek konusunda .porsiyonlar yemek çeşitleri ekmeh vs.ama gr ilerleme yok tartıda.sanırım vücut durdu.nasıl çalıştırmam gerekiyor acaba.daha da küçültemem porsiyonlarımı çünkü oldukça azlar zaten.bir öneriniz varmı

Dun Siteye ben giremedim siz nasil girdinizki
Neyse gunaydinnnn
Hayirli cumalar
Gogom 76 kiloyum listeye zararliyim ister al ister alma sana Ve takima birakiyorum karari

Yavrum perşembe bugün listeye alcam seni sorun yok hatta ellanazz ida alalim diyorum ne dersiniz..

Back
X