- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Nolursa olsun gelmeye hazırlanan kadına gelme denilmez. Kv’de de olsa denilmez. Yaşlı insan kalbi çok kırılır. Kendi aranızda halledin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygusal olarak da annenize ihtiyaciniz var oyle anladim ben. Esinizin bu kadar buyutmemesi lazim.Sonucta cagirmisiniz artik, arayip gelmemesini soylemenizi istemesi yanlis ayip olur artik .anneniz de devamli kalmayacak.Ona anlatin,ihtiyacim var askim annem gelirse daha iyi olur deyin .Hem anneniz yemek yapar,esinizin dersine niye engel olsun ki .Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. Zaten kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok
Şimdi biz burda ne dersek diyelim orda onunla yaşayan sizsiniz büyük bir sorun değil tabi boşanma sebebi hiç değil ama bunu neden böyle yaptığını anlatan bir cümlesi olabilir konuşmak bazı yolları açar üzülmeyin her zaman her şey dört dörtlük olmuyor maalesef konuşun tavrınızı koyun ama Asla kavga etmeyinKısasa kısas hiç yapmadım eve gelen basibi ile gelir ben sadece canı acısın diye söyledim. Çocuğunun suçunu zaten anne babasından çıkaramam yaşlı insanlar. Çok bayılmıyorum ama saygı gösteriyorum her zaman. Eşim böyle garip bi insan. Ben zaten çok sıkıldım aileme tek göndermiyor da sorsan okumuş insan. Kafa 1800lerde
Yerinde olsam annemi çağırır paşalar gibi ağırlardım. Rahatsız olan çıksın gitsin. Ohh adamdaki lükse bak . Kendi annesi gelse aynı tepkiyi vereceğini hiç sanmıyorumKesinlikle öyle zaten ben telefonda konuşurken evden kaçıyor ona bile tahammülü yok.
Sorma bende çok bozuldumCanım ya çok üzüldüm çokta sinir oldum
Yok sevgi filan değil zaten bıcsk kemiğe dayandı daha önce de konu açmıştım boşanmayı düşünüyorum sadece doğru zamanı bekliyorum. Kpssye hazırlanıyorum kasımda giricem ve Türkiyenin neresi olursa yazıp gidicem hemen. Ailem arkamda destekliyorlarAy allah aşkına bu adamı nasıl cekiyorsun yada neden cekiyor ve katlaniyorsun bana sevgi deme lütfen olurmu ve ne olur çocuk yoksa çocuk yapma bu düşüncesiz kaba ve hadsiz adamdan.
Aynen öyle annesi gelir bir çöpe dahi yardım etmez ama benim annem daha ben uyanmadan yemeği ocapın üstüne koyar kahvaltıyı hazırlar. Söyledim yemek önemli değil diyor ama hiç bişeye elini sürmüyor ya hiç bişey sorun değil ama benimle dişçiye gelmiyo yolda bayılıp kalsam kimsem yok burda mecburen annemi istedim. Bahane hep hazır ekmek param bu benim ders çalışmam lazım. Çok bunaldımŞimdi erkeğin annesi gelmesiyle kadının annesi gelmesi arasında fark var. Erkeğin annesi gelse yine kadına yük. Nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz bilmiyorum. Benim bildiğim karsilastirmalar aynı şartlar altında yapılır. Kadının annesi gelse büyük ihtimalle kadına yardım eder kadın çalışıyorsa yemeğini hazir eder vs. Erkekler her türlü yatıyor buradan gördüğüm kadarıyla. O eşinize diyin bence şunları şunları yapacaksan cagirmam canım ben de annemi yormaya meraklı değilim zaten.
Normal konuşmadan anlamıyor kavga zaten hiç olmuyor. Son sözü söylemesi ve benim bunu kabullenmek zorunda kalmam sinirlerimi bozuyor. İşlerine geldiği gibi davranıyor.Şimdi biz burda ne dersek diyelim orda onunla yaşayan sizsiniz büyük bir sorun değil tabi boşanma sebebi hiç değil ama bunu neden böyle yaptığını anlatan bir cümlesi olabilir konuşmak bazı yolları açar üzülmeyin her zaman her şey dört dörtlük olmuyor maalesef konuşun tavrınızı koyun ama Asla kavga etmeyin
Denedim olumsuz. Zaten bu dokunuyor banaNolursa olsun gelmeye hazırlanan kadına gelme denilmez. Kv’de de olsa denilmez. Yaşlı insan kalbi çok kırılır. Kendi aranızda halledin bence.
Bahane ders annemle hiç bi bağlantısı yok. Niye böyle yapıyor bilmiyorum aralarında bir sorun da olmadı. Konultum çözemiyorum. Son sözü söyledi.Duygusal olarak da annenize ihtiyaciniz var oyle anladim ben. Esinizin bu kadar buyutmemesi lazim.Sonucta cagirmisiniz artik, arayip gelmemesini soylemenizi istemesi yanlis ayip olur artik .anneniz de devamli kalmayacak.Ona anlatin,ihtiyacim var askim annem gelirse daha iyi olur deyin .Hem anneniz yemek yapar,esinizin dersine niye engel olsun ki .
Zaten derslerim var canım ben ilgilenemeyeceğim bu sürecde annen gelsin destek olsun sana diyeceğine kalkmış bide engel koyuyor. Ben bildiğimi yaparım yapmasına ama bu sefer anneme surat yapar diye korkuyorumGeçmiş olsun. Ben sizin isteğinizi gayet makul buldum açıkçası. Hiçbir şekilde yardımcı olmayan bencil bir eş var ve sağlık açısından zor bir dönemdesiniz, başka ne yapacaktınız ki? Hiç gelemiyorum böyle bencilliklere ya, insan biraz da hayatındaki insana değer verir onun rahatını da düşünür yahu. Lütfen siz de kendinizi düşünün ve sizin için en uygunu nasıl olacaksa onu yapın.
Eşimin eşekliği yüzünden kayınvalideme çok bayılmasam da saygısızlık yapmak istemiyorum ama canı acısın diye senin annenler de benim sınav zamanım gelmek isterler inşallah dedim. Bende zaten burnundan getirmeye karar verdim dursun sepette çamaşırlar küflensin dursun bulaşıklar tencereler küflensin 1 hafta aç kalsın ütüsüz dolaşsın pis tuvaleti kullansın belki aklı başına gelirAnnenize yapılan bir saygısızlık bu.
Sizin yerinizde olsam o koca denen hadsizin burnundan getiririm..
Siz de keşke o an çok büyük bir tepki verseydinizde haddini bilseydi.
Eğer anneniz o eve gelemeyecekse esinizinde annesini su saatten sonra kabul etmeyeceğinizi söyleyin..
Benim babam kalp hastası zaten 1 haftadan fazla kalamaz bebeğim bile olsa çünkü babam sefil oluyor. Ablam çalışıyor alt üst oturuyorlar onlara yemek filan yapıyor mecbur geri dönmek zorunda kalacak. Zaten duramaz annem banyo bile yapmıyor rahat edemiyor burda kendi evi gibi olmuyo diye. Ne güzel eşiniz size destek oluyor keşke benimde öyle olsaBenim annem de doğum için gelmişti 2 ay kaldı yanımızda. yemek temizlik ev işi ne varsa yapıyordu sağolsun üstelik benle bebeğe de bakıyordu. İki hafta oldu gideli eşim de ben de annemin yokluğuna alışamadık maalesef. keşke gitmeseydi diyoruz ama onunda kendi düzeni var
İhtiyacım var ama anneme surat yaparsa annem bi daha gelmez evime bundan korkuyorum. Aramızdaki sorunu anneme yansıtırsak daha annemlerin yüzüne bakamam. Dediğiniz gibi zamanında çalışmadı şimdi bahane yapıyor zaten annemin bi bağlantısı yok bu gelen benim annem değil kendi annesi olsaydı e donatırdı cerezinden etine kadarHer ne sebeple olursa olsun annemi istemicek adamın alnını karışlarım.
Nedemek istememek.
Zamanında çalışsaymış.
İhtiyacın varsa tabikide kendini düşün kocanı değil.
O da anasına gitsin çalışsın
Benim babam kalp hastası zaten 1 haftadan fazla kalamaz bebeğim bile olsa çünkü babam sefil oluyor. Ablam çalışıyor alt üst oturuyorlar onlara yemek filan yapıyor mecbur geri dönmek zorunda kalacak. Zaten duramaz annem banyo bile yapmıyor rahat edemiyor burda kendi evi gibi olmuyo diye. Ne güzel eşiniz size destek oluyor keşke benimde öyle olsa