Eşim annemi istemedi

Böyle konuların karşılıklı alınması taraftarıyım bende yüksek lisans yaptım biliyorum ama o zaman bekardım ki doktora çok ciddi bir konu sunumu ıvırı zıvırı hocaları.. strsli bir süreç ve ben bu süreçte gerçekten rahat olmak isterim eşiniz o konuda haklı.. sormalıydınız size de geçmiş olsun hastalığınız geçene kadar eşiniz dışarıdan söylerdi siz de bi çorba kaynatırdınız kendinize atlatırdınız.

Not: tabii normal eş kişisine göre yazdım sizin konu başkaymış

Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. Zaten kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok
Annemi göremiyorum uzun zamandır oda görmek istiyordu zaten. Şeker ve kalp rahatsızlıklarım var. Yaralarım geç iyileşiyor. Sürekli sıvı bulunması gerek evin pis kalması dert değil ama eşim kendine yemek yapıp beni pek takmıyor bu konularda. Sabahtan akşama kadar çorba yapmasını beklediğim olmuştu. O yüzden annemi istedim. Eşime söylemiştim zaten önceden bişey dememişti sonradan böyle tepki verdi. Zaten kayınvalidemler geliyoruz dedikleri zaman gelirler onların eviymiş gibi beni pek takan yok
Ya bisi dicem gerkmcekten hastaliklariniz hepsi icin cok gecmis olsun diyorum oncelikle. Ama sizin seker ve kalp hastaliklariniz var ayrica disleriniz mahvolmus durumda. Esiniz annenizin yardima gelmesini istemiyor paşa hazretlerinin rahati bozulmasin diye. (Zaten ben boyle bir koca icin annemin varya kılını kıpırdatmam birak yardima gelmesini haketmiyor cunku. ) sizi takmayan bir es ve annesigil. Bu nasil is yabi hayat müşterek hastalikta saglikta deniyir.
Siz hastaliklarla boğuşurken beyfendi makam mevki yukseltme peşinde

Sakin anneni çağırıp ta o hayirsiz damada hizmet ettirtme degmez.
Bi zahmet kendi annesi gelsin yapsın temizlik yemek. Madem kendi evi gibi goruyor orayi

Ay sinirlendim valla. Senin anneni istememe gibi bir hakki varmi ki onda orasi sadece onun evi mi senin de evin. Annenlerde oekala gelebilirler. Seni niye kimse takmiyor

Annenizin yanına İstanbul'a gidin, dişlerinizi orada yaptırın. Refakatçi istemeniz gayet normal. Eşiniz de evde ne halt yerse yesin.:KK12:

Onceki konunuzu biliyorum

Dis sorununuz siradan bir dis sorunu
degil..
Bayagi bayagi sorunlu dis problemleriniz var

Surekli ugrasiyorsunuz anladigim kadari ile
Ve psikolojinizi de bozmus bu durum

Normal bir surec olmadigina gore yaninizda annenizi istemeniz normal bana gore.

Esiniz sacmaliyor
Anneniz size yardima geliyor ve sayili gun kalacak sonucta

Ikna etmeye calisin
Ihtiyacim var anneme.deyin.

Baska caresi yok

Sen de annenlere git. Çalışmıyorsan. Dişlerini orda iyi Bı doktora yaptır. O da evinde kös kös otursun. Yokluğunu anladın biraz. Siz ağaç konuğundan mi çıktınız. Hiç kimseyi yok sayamaz
Bu da iyi fikir.

Annemi istemiyorsan ben gidiyorum orda yaptiricam yardima ihtiyacim var sen de rahatca tel basina calis..deyin

Ben burda çok değişik konular okuyorum kimisi kayınvalidesi bi çay koy da içelim dediği için rahatsız oluyor neymiş emrivaki yapılmışmış.kimisinin kayınvalidesi de ben geliyorum diyip direk geliyor ama kadın annesini çağırdığı zaman yok olmaz.bana göre ayıp ha aynısını kadın yapsa yine çok ayıp olur kendi annemizi ne kadar önemsiyorsak eşimizin annesini de o kadar önemsememiz saymamız gerekiyor ha kimse kimseyi sevmek zorunda değil o ayrı konu.eşinizi bir şekilde ikna edin derim ya da eve bu diş tedavisi döneminde yardımcı alacağınızı hatta araştırdığınızı falan söyleyin fikri değişecektir eminim

Sonradan fikri değiştiyse biri akıl vermiş olmasın

Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim doktora yapıyor iki ay sonra jüride geldiği aşamayı anlatacak gözleme süreci işte. Evde yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Annem istanbuldan gelecekti. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam neden çağırıyorsun dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Daha jüriye 2 ay var bütün yaz yattı şimdi sıkışınca saldırıyor üstelik annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işlerini bahane ediyo tramvayda bayılıp kalmaktan korkuyorum. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor bencillikte üstüne tanımıyorum. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...
Altı üstü dış muayenesine gidip geleceksiniz bir çorba ne kadar vaktini alır akşam dan yapar öğle ye de kalıp ısıtılır evde bakıma muhtaç bebek çocuk yok annenizi sinav ortasi cagirmissiniz hemde esinizden habersiz son derece yanlis

Ev ikimizin de eviyse kimse anasini babasini cagirmak icin musade istemez bizde. Sadece haber verir. Esimin de annesi geldi benim de. Ikimiz de sadece su tarihte annem gelecek canim ona gore planlarimizi duzenleyelim dedik o kadar. Ne munasebet yani. Anne baba bu siradan bir akraba degil ki yani. Amca teyze hala falan degil. Bizi doguran kadinlardan bahsediyoruz. Hem esimin annesi hem de kendi annem icin bircok planimizi ertelemisligimiz vardir. Ki kv ile cogu konuda anlasamam tam bir gelin kaynanayiz bile diyebilirim :) Ama bence dogru olan bu.

Benim babam kalp hastası zaten 1 haftadan fazla kalamaz bebeğim bile olsa çünkü babam sefil oluyor. Ablam çalışıyor alt üst oturuyorlar onlara yemek filan yapıyor mecbur geri dönmek zorunda kalacak. Zaten duramaz annem banyo bile yapmıyor rahat edemiyor burda kendi evi gibi olmuyo diye. Ne güzel eşiniz size destek oluyor keşke benimde öyle olsa

Bu şartlarda neden çağırdınız ki

Verin sipariş gelsin yemek

Olmadı lokantaya gidip yiyin

Eşinizin tepkisi abartılı ama siz de yetişkinsiniz hastanede yatmalı ameliyatlık bir durumunuz yok ki

Kendi kendinize yetmelisiniz bence

Selam hanımlar dün telafisiz doktor hatası diye bi konu açnmıştım okumayanlar için özetle diş doktorum dişlerimi katletti ve yeni doktora gittim. Bu hafta içinde 6 tane dişim çekilecek.
Neyse sorun şurada eşim doktora yapıyor iki ay sonra jüride geldiği aşamayı anlatacak gözleme süreci işte. Evde yoğun çalışıyor. Ama benim dişler de çekileceği için üst üste yemek yapmak bulaşık çamaşır idare etmek zor olacak eşim zaten yardım eden biri değil bende mecburen annemi çağırdım. Annem istanbuldan gelecekti. Eşime söylediğimde gelemez ben ders çalışıcam neden çağırıyorsun dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Daha jüriye 2 ay var bütün yaz yattı şimdi sıkışınca saldırıyor üstelik annem tek gelecek babamda yok bir zararı yok yanında sürekli durmak zorunda değil zaten bize yardım için gelecekti. Bana bakmıyor dişçiye kendim gidip gelicem işlerini bahane ediyo tramvayda bayılıp kalmaktan korkuyorum. Evde bi tabak çorba vermeyecek üstüne benden yemek bekleyecek. Bana hiç acımıyor bencillikte üstüne tanımıyorum. Çok bozuldum hala aradın mı anneni gelmemesini söyledin mi diyor. Bende umarım senin annenler benim sınav zamanım gelmek isterler dedim. Sıkıldım anlatmak istedim...

Aramadim o anne bu eve gelecek. Iste o kadar diyin. Neden sessiz kaliyosunuz

Back
X