İstanbul'da ki barınaklar

kimbudeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
3
25
1
26
Merhaba kk.
Cumartesı günü ilk işimde ilk maaşımı aldım :) ve hayalim ilk maaşım ile Sokak Hayvanlarına destekde bulunmaktı. İnternetten barınak araştırıp gittim ama kapatılmıştı. O yuzden size sormak için yeni üyelik açtım.
İstanbul Avrupa'da bildiginiz barınak varsa söyler mısınız? Ozellikle hayvanlara iyi bakılmayan yer olursa sevınırım birde avrupa cıvarlarında sokak hayvanlarının bol olduğu bi yer varsa onlarıda yazın beslemede yapmak istiyorum. Avrupanın neresı olursa fark etmez erkek arkadaşımda araba var. Simdiden teşekkür ederim...

Yalnış saat tercihi yaptım galiba :KK16:

günaydın :) yedikule hayvan barınağı var.ilgili olsalar bile bir süreden sonra yetişemiyorlar.Meral hanım var orda sürekli yardım paylaşımları yapıyor battaniye,makarna, süt, mama vs. oraya pazar günü giderseniz destek için kermes yapılıyor kermese de destek olabilirsiniz.ben bazen cebeci hayvan barınağına gidiyorum orda da hem kedilere hem köpeklere bakım yapılıyor elbet htiyaçları vardır.anadoludaysanız tuzla aydınlı tarafında barınak vardı orası hatta daha kötü durumda yardım sürekli ihtiyaçları oluyo.şimdilik bunlar geldi aklıma :)

Ataköyde caminin orada bir park varmış kedileri genelde oraya bırakıyorlarmış tam yeri bende bilmiyorum çok kedi varmış

Burada Fatih camiine kediler köpekler bırakılırdı. Hala öyle mi bilmiyorum ama geçtiğimiz seneye kadar öyleydi. Oraya bolca mama ile giderseniz çok iyi olacaktır. Epeyce hayvan var orası hayvan atma yeri gibi olmuş. :(

Cebeci / Sultangazi iyi durumda görünüyor. Ama yetişemiyor olabilirler.

Bayrampaşa pek iyi durumda değil gibi. :(

Ben bilhassa köpekler için kiloluk makarna götürürdüm. ☺ Mamadan hariç. Hem uygun hem de görevliler haşlayıp veriyorlardı.
Bir önerim daha olacak. Götürdüğünüz mamaları hazır aldığınız paketiyle açılmamış şekilde götürmeyin. Yırtın, paketini kesin, poşete falan dökün ama kapalı açılmamış şekilde götürmeyin. Oradaki görevliler satıyor. :( Kimsenin günahını almak istemem ama böyle bişey var. :(

Aklıma geldikçe yazıyorum maslakta bir sürü kedi köpek var durumum el verdikçe mama göndermeye çalışıyorum iki kişi bakmaya çalışıyor yetişemiyolar ve ciddi anlamda mama desteğine ihtiyaçları var düşünürseniz iletişim için yardımcı olurum

Öncelikle çok güzel bir amacınız var tebrik ederim. Barınağa gidip canlarla vakit geçirmek isterseniz her hangi bir belediyenin barınağına gidebilirsiniz. Yedikule Barınağı, Beylikdüzü Hayvan Barınağı... Zaten sevgiye açlar çok mutlu olurlar. Uzaktan yardım yapmak isterseniz patifood da mama kumbarası var. Orada sokak beslemesi yapanlardan barınaklara kadar onlarca ihtiyaç sahibi var. Oradan 1 kg mama bile bağışlayabilirsiniz.

Tebrikler.

Migrosta mamalar yarı yarıya indirimde sanırım şuan. ordan alıp hem barınağa hem sokak hayvanlarina yardım yapabilirsiniz . Sokak hayvanlarınında çok ihtiycı var kıyamam :( harikasiniz:KK200:

harikasınız. işiniz hayırlı uğurlu olsun, size bol kazançlar getirsin.
ne güzel bir sorumluluk üstlenmişsiniz. yedikule iyi durumda diye biliyorum, tuzla tarafında olan daha zor durumda. bir de madem araba ormanlık bölgelere gitmenizi öneririm. genelde oraya köpekleri bırakıyorlar ve hayvanlar açlıktan yavruları ve birbirini öldürüyor.
sokaklarda da çok aç kedi ve köpekler var. bir avuç hayvansever beslemeye çalışıyor ama yeterli değil. ben mamalarımı internet üzerinden 15 kg.luklardan alıyorum. özellikle kışın karınları tok olursa yaşama şansları oluyor. şu anda etrafta bir dolu hamile kedi var. off gördükçe içim sızlıyor.
amacınız çok güzel, sabah sabah çok duygulandım, Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
hep diyorum sokaktaki canlar için cebindeki parasını düşünmeden harcayanlar, onca insana direnerek besleme yapanlar bu dünyadan değiller, Türkiye'den hiç değiller.
bilinçli insanları gördükçe içime umut doğuyor, umarım biran önce çoğalırız.
şuan migros ve kipa yarı yarıya indirim uyguluyor.

Migrosta mamalar yarı yarıya indirimde sanırım şuan. ordan alıp hem barınağa hem sokak hayvanlarina yardım yapabilirsiniz . Sokak hayvanlarınında çok ihtiycı var kıyamam :KK43: harikasiniz:KK200:
Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.

Merhaba kk.
Cumartesı günü ilk işimde ilk maaşımı aldım :) ve hayalim ilk maaşım ile Sokak Hayvanlarına destekde bulunmaktı. İnternetten barınak araştırıp gittim ama kapatılmıştı. O yuzden size sormak için yeni üyelik açtım.
İstanbul Avrupa'da bildiginiz barınak varsa söyler mısınız? Ozellikle hayvanlara iyi bakılmayan yer olursa sevınırım birde avrupa cıvarlarında sokak hayvanlarının bol olduğu bi yer varsa onlarıda yazın beslemede yapmak istiyorum. Avrupanın neresı olursa fark etmez erkek arkadaşımda araba var. Simdiden teşekkür ederim...
Mama alacaksanız temiz mama yı öneririm. Hem fiyatı uygun hem kediler severek yiyor. Bonissa (migrosta neden hala satılıyor bilmem) marka mamayı yemiyorlar aklınızda olsun.

Migrosta satılan bir mamayışey sokak kedileri bile yemiyor. Hatırlayamadım adını. En iyisi. Ve uygunesasında, temiz mamadan alabilir. Micho mesela çok seviyorlar.

ben temizmamadan micho değilde mito adult diye bir mama alıyorum 15 kg. onu çok seviyorlar.
o dostluk mamalarını yemiyorlar gerçekten ama diğer mamalar şu an alınabilir fiyatta onları kastetmiştim.

Bonnie olabilir mi?
Carrefour da %50 indirim vardı. Goody aldım. Onu yediler.
Migrostakini gördüm ama almamıştım iyi oldu mesajınızı okuduğum. :68:

Goddy gibi bir şeydi evet yemiyor yavrucaklar artık ne kadar kötüyse :(

Öncelikle harikasın :KK68:
Bu yardımı barınaklara değilde etrafındaki canlara yapsan daha güzel olmaz mı ?
Ben mesela her ay 20 kg mama alırım hem kedı hem köpek için .
Oturdugum yer yenı yerleşm birimi olduğu için etrafı hep ormalık ve inanılmaz çok can var .
Her sabah işe gitmeden önce ve akşam işten gelince eşimle muhakkak besleriz.
Aylık 300 Tl gibi bir masraf ama onların her sabah akşam doydugunu görmek paha biçilemez.
Rabbım bu yaptıgınız iyiliği karşılıksız bırakmasın inşallah :dua:

Back
X