bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ben hayatımda Kocaeli Üni. Eğitim Araştırma kadar pis, görev sorumluluğu olmayan, lakayt, iş yapmamak için kırk dereden su getiren başka bir kurum görmedim.

Numune almamak için ellerinden geleni yaptılar, belirtiler yeterli değil dediler. Yahu dedim Coronalı gelin damadı elledim daha ne istiyorsunuz? Zorla ikna ettim teste.

Eğer corona değilsem o test alımından sonra 100% corona olurum diyebilirim. Bir personel bu kadar mı pis olur.....

Paranız yoksa hastalığınızın pisliğinde ölün Türkiye'de..... Bu kadar net söylüyorum

Sağlık çalışanları da hiç kusura bakmasın tamam göreviniz zor, çok büyük risk altındasınız da bu kadar da gevşeklik bu kadar da lakaytlık olmaz. Tek gördüğüm 5 olsun gidelim ....
Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.

Bu arada covid enfektesi yaşayanlara veya şüphesi olanlara neden uzaylı muamalesi yapılıyor bunu da çözemedim...

Sağlik bakanlığını ve saglikcozumu etiketlereyek twitterda yazın dönüş oluyor.

Eğitim Araştırma hastanesi asla sonuç alınmaz. Asla, kimi kime şikayet edeceğiz beni saat 12:05 öğle tatili diye azarlayan sağlık memuru öğleden sonra 13:20 da iş başı yaptı. Ben 12:05 de sıra alırken omzumdan itip yeter bu sabahlık deme terbiyesizliğinde bulundu. Ulan gevşek o ellerinle bana nasıl dokunursun sen ...

Dileyen beni sağlık personeline nefret kusuyor diye şikayet edebilir. Ben asla çalışana değil, düzene, çarka sövüp sayıyorum. Personeller geçicidir kurumlar baki

Beni muayene ederken uzaylı gibi odanın diğer ucunda oturup soru soracaksın, öğle tatili geldi diye gelip beni iterek bankonun camını örteceksin. Israrcı olmasam test yapmayacaklardı.

hadi oradan .....

Bu arada ufak bir araştırma yaptım, test yapmamak isteme sebepleri ; Universitenin günlük test kapasitesi üzerine çıkılırsa numuneler özele gidiyor ve buna kurum para ödüyormuş bunun önüne geçmek adına para gitmesin diye günlük belli sayıda test yapmak isteniyormuş....

Sağlık Bakanı duy bunları ...

Bir de 18 i cuma ya daha önce hep öyle yazdığım için direkt telefon öyle yazıyor. Kusura bakmayın 😔

estağfurullah ne demek 😊
kolaylıklar diliyorum

Ben yine her gün gibi ise geldim. Odadan biri korona şüphesiyle karantinaya alındı ama test yapılmamış. Dün akşam çok halsizdim yemek bile yapamadım eşim sağolsun yumurta kırdı da yedi. Çok korkuyorum aileme, annem babama bulastiracagim diye. Bana bulasirsa zaten kolay atlatamam biliyorum. Hele ki toplu taşıma araçları (metro, otobüs,dolmuş) Allah'a emanet ! Olmayan mesafeyi nasıl koruyacağız bilmiyorum

Allah korusun hepimizi

Eğitim Araştırma hastanesi asla sonuç alınmaz. Asla, kimi kime şikayet edeceğiz beni saat 12:05 öğle tatili diye azarlayan sağlık memuru öğleden sonra 13:20 da iş başı yaptı. Ben 12:05 de sıra alırken omzumdan itip yeter bu sabahlık deme terbiyesizliğinde bulundu. Ulan gevşek o ellerinle bana nasıl dokunursun sen ...
Malesef haklisiniz . Bir umut diyorum biz nasil yeneceğiz bu salgını böyle hic bilmiyorum. Test yaptirmak icin rica minnet edilmesi cok üzücü.

Biz hastanede bulaştığını düşünüyoruz
Çünkü dışarıya Nadire'n çıkıyoruz ben çok dikkatliyiz
Ama hastanede kalmak zorunda kaldık
Orada evdeki gibi çok dikkat edemiyorsun
Heryere temizleme şansın vs yok
Şuan iyiyiz
Hafif atlatıyoruz
Kuşburnu çayı
Böğürtlen
Zerdeçal
Karamürver gibi bağışıklığı destekleyecek ürünler tüketiyoruz
Sıvı tüketimine dikkat ediyoruz
Yakalanmadan önleminizi alın
İyi beslenin
Kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun. Aldığınız bir vitamin var mı başından beri?

Kronik hastalığı olup devletten yardım alacak olanlarla ilgili bilginiz var mi? Pandemiyle mi ilgili? Sartlar nedir? Basvuru nasil, nereden yapılır?

Konya da 50 test sınırı olduğunu duydum.Kardeşimin iş yerinde giden oldu.Geri döndüler test kontenjanı dolu diye.Mide bulantısı ile giden 2 kişi de geri döndü:Gidin birşey yok.Bunlar çalışmaya devam ettiler ve bugün bir koronalı daha çıktı
Ben de duydum Konya'da bunu.

Back
X