Evinizde şık ve modern bir banyo dekore edebilmeniz için fikirlerimiz var. 2018 modern banyo dekorasyon örnekleri ile kullanışlı tasarımlar yapabilirsiniz. Modern fayans modelleri ile banyonuzda istediğiniz konsepti yaratabilirsiniz.

Banyo dekorasyonlardaki en önemli alanlardan biridir. Kullanılan malzemelerin dayanıklılığı, bakteri ve su birikmesi oluşumunun engellemesi amaçlanarak dekorasyon yapılması gerekir.

Banyo Dekorasyonunda Dikkat Etmeniz Gerekenler


Banyo dekorasyonlarına başlamadan önce su tesisatını kontrol ettirmeyi unutmayın. Su sızıntılarının oluşmaması için kaliteli fayanslar kullanmalısınız.

Banyonuzda değişiklikler yapmadan önce kullanışlı ve su sızıntısı oluşturmayacak fayans seçimleri yapmalısınız. Küf oluşumunu engelleyen boyalar banyolar için uygun olacaktır. Banyonuz geniş değilse duvar kağıdı kullanmamanız gerekir. Buhar kısa sürede duvar kağıtlarının yıpranmasına ve yırtılmasına neden olabilir.

Bu yılın fayans renklerinde küçük figürler daha fazla kullanılıyor. Modern bir banyo dekore etmek istiyorsanız krem rengi ve açık renklerden oluşan fayansları tercih edebilirsiniz.

modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (1).jpg
modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (1).png
modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (2).jpg
modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (3).jpg
modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (4).jpg
modern_banyo_dekorasyon_ornekleri_2018 (5).jpg