Kendi tarzınızı yansıtacağınız, kişiye özel moda ve dekorasyon sezonundayız. Özellikle banyo ve mutfak dekorasyonu seçimlerinde alabildiğine özgür tasarımlar seçebilirsiniz. Tüketim sektörünün hızla gelişmesi ve modanın hızla değişim göstermesiyle hemen her tonda moda konseptleri geliştiriliyor.

2019 mobilya tasarımları ve banyo dekorasyonlarında, parlak ve koyu renk temalar ön planda olsa da kişisel tasarımlarla, özgün dizaynlar yapılıyor.

banyo_modelleri_2019_kuvet_tasarimlari-600x441.jpg


Banyoda Duvar ve Zemin Seçimi
Koyu renklerden kahve, bordo ve lacivert tonları, banyo tasarımların en şık duran zemin kaplama modelleridir. Aralarında kullanılan gold veya bakır rengi parlak çizgilerle, ihtişamlı 2019 kreasyonlarını uygulayabilirsiniz.

Zeminlerde düz renk kullanmak yerine bu sezon desen oluşturma ve sembolik fayans kullanımları ön planda. Özellikle şeker tonlarında renkler kullanmak, ıslak zemin görünümü veren parlak zemin kaplamaları kullanmak çok moda.

en-yeni-banyo-modelleri-2019-dekorasyon-600x398.jpg


Duşa Kabin Hala Kullanılıyor mu?
2019 banyo dekorasyonu örneklerinde geniş banyolar için tasarlanan çok şık küvetler ön planda. Özellikle bronz, pirinç ve silver metallerden yapılan, 50’lerin banyo anlayışına modern yaşam formüllerinin katıldığı dekorasyon örnekleri görülüyor. Gömmeli küvet kullanımı ve bambu zemin kaplamaları 2019 sezonunda yerini ana tema küvetlere bırakıyor.

Banyonun tam ortasında tüm heybetiyle duran şık, parlak küvet modelleri, parlak zemin kaplamaları ve gümüşi armatürler ile altın rengi ve çapa modelinde musluk başları ile beğeni kazanıyor. Teknolojik ve fotoselli tarzlar yerine, kullanışlı ve manuel musluklar şıklıklarıyla kullanıma sunuluyor.

2018 -2019 Dünya Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Renkli Küvet Tasarımları Tıklayın !

Banyo için dekorasyon önerileri Tıklayın !

Banyo Temizliği Kolaylaştıracak Yollar Tıklayın !

Duşakabin Temizliği Püf Noktaları Tıklayın !