2019 dekoratif ayna oldukça farklı tasarım ve dizaynlarla, evlerin tüm havasını değiştirmektedir. Geçen sene aynalar için 70’ler modasına bir dönüş olsa da 2019 senesinde minimalizimden de uzaklaşılarak, daha farklı ve özgün tatlar yakalanmaya çalışılmaktadır. 2017 senesinde aynı modası tamamen çerçevesiz, sade ve gösterişsiz aynalardan oluşurken 2019 senesinde tüm evin dekorunu oluşturan en önemli detay dekoratif aynalar olarak kabul edilmiştir. 2019 senenin dekorasyon trendleri arasında yalnızca aynalar değil, halılar ve diğer tüm ev eşyalarında da minimalizim yavaş yavaş terk edilmeye ve gösteriş yeniden gelmeye başlamaktadır. Yakın zamanda tüm ev dekorasyonu modasının 80’lerde olduğu gibi gösterişli ve kalabalık olması beklenmektedir. Dekoratif aynalar eski zamanlardan beri evin gösterişi sağlayan ve tüm evin temasını belirleyen en önemli unsurlardır. Aynalar, birçok farklı zevke ve stile hitap eden, dekorasyon parçalarıdır.

dekoratif_ayna_modelleri_duvar_susleme-600x600.jpg


2019 Dekoratif Ayna Modelleri Nelerdir?
2019 dekoratif aynalar için öncelikli olarak gösterişli aynalar, farklı ve özgün tasarımların ön planda olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Tahtalardan çerçeve yapılmış ayna modellerinin yanı sıra, farklı malzemelerden imal edilmiş ve ortasına ayna yerleştirilmiş dekoratif ürünler de yaygın olarak tercih edilmektedir. Özellikle ahşap kenarlı aynalar 2019 senesine en çok damgasına vuran modellerden biridir. Son beş senedir ahşap hayatımızın neredeyse tamamına girmiş durumda. Aynalar da 2019 senesinde bundan nasibini aldı. Bunun yanı sıra parlak metallerin kullanıldığı ve 60’ların çizgisini 2019’a taşıyan ayna modelleri de sıkça tercih edilmektedir.

2019_dekoratif_ayna_modelleri-600x600.jpg


2019 Dekoratif Ayna Çeşitleri
2019 dekoratif ayna çeşidi arasında en çok tercih edilen modellerin başında oldukça geniş ve ince çerçeveli modeller gelmektedir. Özellikle sarı ve beyaz çerçevelerden üretilmiş olan aynalar, tüm eve farklı bir hava katmaktadır. Bunun dışında 2019 senesinde çok sayıda, küçük aynanın dünya haritası ya da farklı bir desen oluşturmak üzere kullanılması da oldukça popülerdir. Retro aynalar da 2019 senesinde en vazgeçilmez çeşitlerden biridir. Eski zamanlardan gelmiş gibi gözüken ayna modelleri bu senenin en trend parçaları arasında. Özellikle yuvarlak ve dikdörtgen ayna modelleri oldukça tercih edilir.

dekoratif_ayna_tasarimlari-600x600.jpg


2019 Dekorasyon Trendleri Tıklayın !

Duvar Süslemeleri Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Duvar Raf Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !