Mutfak tezgahı, mutfağın önemli bir bileşenidir. Tüm eylemin gerçekleştiği yer burasıdır. Mutfak dekorunda tezgahınız için hangi malzemeyi ve tasarımı seçtiğiniz çok önemlidir. Kendi mutfağınız için size fikir verecek 2022'nin en güzel tezgah trendlerini bir araya getirdik . Beklediğiniz gibi, bu trendler ağırlıklı olarak renk ve malzeme seçimlerine odaklanıyor. Spoiler uyarısı: kuvars hala mutfak tezgahlarının kralıdır.

Kuvars, granite üst düzey bir alternatif olarak tanıtıldı. Doğal bir kaya olan granit, özellikle güçlü, dayanıklı ve iyi görünümlü bir şey isteyen ev sahipleri için yıllardır tezgah sahnesine hakim olmuştur. Ama bir dezavantajı var - gözenekli. Bu, su ve yağlar gibi sıvıların yüzeyden sızarak lekelenmeye neden olabileceği anlamına gelir. Daha da kötüsü, tezgahınızı sağlıksız bırakabilecek tehlikeli bakterilerin üremesini teşvik eder.

Gözenek sorununu, dolgu macunu ile kapatılarak çözülebilir. Ancak dolgu macunu zamanla aşınır, bu nedenle tezgahın kullanım ömrü boyunca yeniden kapatılması gerekir. Kuvars ise gözeneksizdir ve düzenli olarak yeniden tamir gerektirmez. Bu, lekelenmeye karşı oldukça dayanıklı olduğu ve ev sahipleri için en hijyenik tezgah seçeneklerinden biri olduğu anlamına gelir.

Kuvars tezgahlar dünyadaki en sert minerallerden biri olan doğal kuvars kullanılarak üretilir. Kuvarsın en önemli avantajlarından biri gözeneksiz bir yapıya sahip olmasıdır. Bu sayede üzerinde bakterilerin çoğalmasına izin vermez ve lekelere karşı dirençlidir.

Şu anda en güncel ve trend olan yüzeylerden biri mat görünüm...


Mutfak Tezgahı 2022 Trendleri​


1​

2022_mutfak_tezgah_modelleri.png

2​

acik_alan_bahce_mutfaklari_tezgah_modelleri.png

3​

damarli_desenli_mutfak_tezgahlari.png

4​

dogal_tas_mutfak_tezgah_modelleri_2022_trendleri.png

5​

en_iyi_mutfak_tezgah_modelleri.png

6​

kuvars_mutfak_tezgah_modelleri_2022.png

7​

mutfak_tezgah_trendleri_2022_modelleri.png

8​

mutfak_tezgahi_2022_modelleri_trendleri.png

9​

parlak_mutfak_tezgahlari_2022.png