Huzur, dinlence, şahane manzara ve iç sevgisi veren akvaryumlar, kullanıldıkları mekana daima enerji ve motivasyon katar. Duvara akvaryum nasıl yapılır, bakımı kolay mıdır, hangi balık çeşitleri daha uzun yaşar? Gibi konularda biraz bilgi ve araştırma ile şık, rengarenk akvaryumlar inşa edebilirsiniz.

  • Masa Üstü Akvaryumları
    masa_ustu_akvaryum_modelleri_2019.jpg
Fanus veya devasa akvaryumlar. Japon balıklarından deniz atı sempatisine kadar dilediğiniz canlılarla süsleyebilir, istediğiniz büyüklükte akvaryumlar dizayn edebilirsiniz. Akvaryum masa modelleri, hafif, fonksiyonel ve uygun yüksekliği sağlayacak şekillerde dizayn ediliyor.

Hava motorundan, aydınlatma aparatlarına dek iç haznesinde dekor şıklığı sunan masalar, 2018 güncelliğiyle sunuluyor. Evin dekorasyonuna göre metal, ahşap veya cam seçebilir, silikon veya kumaş kaplama modellerini tercih edebilirsiniz.

vazo_akvaryum-600x600.jpg


  • Vazo Akvaryumlar İle Capcanlı
Hem taze mevsim çiçeklerini hem de rengarenk akvaryum balıklarını bir arada görebilir, şahane enerji alabilirsiniz. Vazo akvaryum modelleri, masa, sepha, raflar gibi alanlarda aksesuar olarak kullanılabilir, kolay kullanımları sayesinde fanus rahatlığıyla akvaryum balıklarını beslemenizi sağlayabilir. Canlı çiçekler ve rengarenk balıklarla, enerjinizi artırın.

aynali_akvaryum_modelleri-600x450.jpg




  • Aynalı Akvaryum Modelleri
Dekoratif ayna çeşitleri kullanarak, akvaryumların iç kısımlarına yapıştırabilirsiniz. Bu akvaryuma derinlik kazandırırken, dekorasyona da şıklık katar. Yahut akvaryum masasının dış kısmını ayna ile kaplayarak muazzam bir parlaklık katabilirsiniz.

akvaryum_led_aydinlatma_modelleri-600x350.jpg


  • Akvaryum Aydınlatma
Yeterli ısı ve ışık kaynağı için her akvaryuma uygun aydınlatma gereci kullanılmalıdır. Lakin biraz şıklık biraz albeni katmak için özellikle gece kullanımına uygun renkli ışıkları tercih edebilirsiniz. Ev dekorasyonunda lambader modelleri masa akvaryumlarının yanlarında veya üstten ışık verecek şekilde kullanıldığında kaliteli şıklık sunar.

Büyük akvaryum yapımı uygulamalarını inceleyerek, kendi akvaryumunuzu oluşturabilir, deniz kabukları şahane deniz bitkileri ile ideal habitat oluşumu sağlayabilirsiniz.

Akvaryum Ev Dekorasyon Önerileri Tıklayın !

Akvaryum Nasıl Temizlenir? Tıklayın !

Akvaryum Dekorasyonları Tıklayın !

Akvaryum Isıtıcıları Tıklayın !