Japon yapıştırıcısı güçlü yapışma ve çabuk kuruma özelliği ile iki materyali birbirine tutturmak için en çok kullanılan yapıştırıcı türüdür. Küçük miktarlarda Japon yapıştırıcısı kullanarak pek çok farklı nesneleri birbirleri ile kolayca yapıştırabiliriz. Bazen bu iş o kadar kolay olur ki ellerimize bulaşan yapıştırıcı nedeniyle parmaklarımız birbirine yapışabilmektedir. Oldukça güçlü bir yapışma özelliği bulunan Japon yapıştırıcısının ele bulaştıktan sonra güç kullanılarak parmakların ayrılmaya çalışması yapılacak en büyük hatalardandır. Japon yapıştırıcısını ne çözer sorusunun yanıtı yardımı ile hataya mahal vermeden parmaklarınızı birbirinizden ayırmak çok basittir. Bir yerinize zarar vermeden önce size sunduğumuz önerilere bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Japon Yapıştırıcısı Nasıl Çıkar ? Tıklayın !

İnsanlığın Büyük Buluşu

Her ne kadar kadınların tırnaklarının güzel görünmesi amacıyla kullanılsa da ojelerin mucizesi bununla sınırlı kalmamaktadır. Ojenin kullanım alanı oldukça geniştir. Üretim amacına uymayan kullanım alanları arasında yırtılan kadın çoraplarına sürülmesi, mobilyalarda oluşan çiziklerin giderilmesi gibi farklı uygulama alanlarını saymak ojenin insanlığın en büyük buluşu olduğunu ispatlaması açısından yeterli olacaktır. Ojeler içerdikleri aseton nedeniyle ele bulaşan Japon yapıştırıcısının çözülerek elden çıkarılmasında etkili olmaktadır. İçerisinde aseton olan ojeyi Japon yapıştırıcısının üzerine dökerek biraz bekledikten sonra bir nesne yardımı ile yapıştırıcıyı sıyırın ve sıcak su ile elinizi yıkayarak yapıştırıcıdan tamamen arının. Oje aynı zamanda Japon yapıştırıcısı mobilyadan nasıl çıkar sorusunun cevabında da kullanılan madde olarak yer almaktadır. Bir beze oje dökerek yapıştırıcının üzerinde 5 dakika bekletmeniz yapıştırıcının çözülmesi için yeterli olacaktır. Yapıştırıcı çözüldükten sonra mobilyaya zarar vermeyecek bir nesne ile yapıştırıcıyı mobilyadan sıyırabilirsiniz.

japon_yapistiricisi_elden_cikarma.jpg


Evinizde Oje Yoksa Ne Yapmak Gerekir?

Evinizde oje veya aseton bulunmadığı zaman asetonsuz Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar sorusunun cevabına ihtiyacınız olacaktır. Bu gibi durumlarda elinizi ılık bir suyun içerisinde yapıştırıcı yumuşayana kadar bekletmeniz gerekmektedir. yapıştırıcı yumuşadıktan sonra sert bir cisimle yapıştırıcıyı elinizden çıkartabilirsiniz.

Ceviz Lekesi Nasıl Çıkar? Tıklayın !

Ellerim ceviz lekesi oldu nasıl çıkarılır? Tıklayın !

Hangi leke nasıl çıkar? Tıklayın !

Ellere bulaşan saç boyası lekesi nasıl çıkar? Tıklayın !