Balkon dekorasyonu 2019 fikirler... Balkonda çay keyfi yapmak, kahvenizi yudumlamak veya hoş vakit geçirmek için, tarzınıza uygun dekorasyonuygulayabilirsiniz. Sandalye, koltuk, salıncak, tabure veya puflar gibi oturma gereçlerini, balkonun kullanım alanına göre seçebilirsiniz.

Balkon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
kucuk_balkon_dekorasyonu_2019-600x400.jpg


Küçük Balkonlarda Dekorasyon
Köşeli oturma grupları seçmek veya yapmak, kullanım alanında avantaj sağlar. Şark köşesi niteliğinde sedirler kullanarak, balkonunuzda konfor alanı oluşturabilirsiniz. Aydınlatma ürünü, seçtiğiniz mobilya ile uyumlu olmalıdır. Masa takımı veya sehpa seçimi, minimal boyutlarda olmalı ve fazla yer kaplamamalıdır.

Saksı ve çiçeklik gibi ürünleri, balkonun iç kısımlarına değil dış kısımlarına gelecek şekilde asarak, alandan tasarruf edebilirsiniz.

genis_balkon_dekorasyon_fikirleri-600x398.jpg


Geniş Balkonlarda Tasarım
Kapalı cam balkon ise dilediğiniz şekilde dizayn edebilir, çocuk oyun alanı, kış bahçesi veya dinlenme alanı gibi farklı konseptlerde dizayn edebilirsiniz. Bambu oturma grupları, balkona uygun salıncak modelleri veya hasır koltuklar, balkon mobilyalarıkategorisinin en yaygın kullanılanlarıdır.

Koyu renkler seçerek, fazla geniş alanın daha orantılı görünmesini sağlayabilir, orta kısımda halı, paspas ya da post türü kullanarak şıklık yaratabilirsiniz.

kis_balkon_dekorasyon_fikirleri-600x300.jpg


Bahçe ve Balkon Dekorasyonu Tıklayın !
Bahçe ve Balkon Mobilyaları Tıklayın !
Bahçe mobilyaları için fikirler Tıklayın !
Dekorasyon Trendleri 2019 Tıklayın !