Bambu ağacından neler yapılır, hangi aksesuarlar imal edilir ve ev dekorunda bambu kullanışlı mıdır? Son yılların en çok tercih edilen ham maddesi bambu, özellikle zemin döşemelerinde şahane bir şıklık verir. Geçmeli ve cilasız kullanılabilen özelliği ile berrak, temiz, kaliteli ve sof bir şıklık sunar. Ev dekorunda kullanılan bambu ürünler ve aksesuarları kullanarak, doğal, sade ve şık dizaynlar gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin?

bambu_banyonu_dekorasyon_onerisi.jpg


  • Banyoda Bambu Dizaynı
Duvar dekorasyonu nasıl yapılır konusunda bambu döşemelerin şıklığından bahsedebiliriz. Saman kahve rengi, ince çizgileri ve naif dokusuyla bambu mobilyalar, özellikle banyo dolaplarında oldukça şıktır. Beyaz lake ile kombinasyonu yapılarak, havlu dolapları, lavabo çekmecelerinde ve evye masalarında kullanabilirsiniz.

Sudan etkilenmeyen malzemeleri seçerek duş teknesi içesinde de kullanılabilir. Duvar rafı modelleri seçeneklerinde sunulan bambu ürünler ile hem kullanım alanı hem de şıklık sağlayabilirsiniz.

bambu_raf_modelleri-600x400.jpg


  • Mutfak Çizgilerinde Bambu Detaylar
Mutfak dolapları, masa ve zemin kaplamalarında kullanılan bambu ağacı, yüksek dayanıklılık faktörü ve rahat kullanımı ile tercih ediliyor. Lake boyanmış bambular, boyasız ve cilasız mobilyaya dönüştürülen naturel bambu mobilyalar, ev dekoruna göre seçilebilir ve her bir uygulamasında şahane bir şıklık sunar. Demir raf modelleri ile kullanılarak otantik bir görünüm sağlanabilir. Beyaz ve maun renkleriyle ekstra şıktır.

bambu_tv_unitesi_sehpasi-600x336.jpg


  • Salon Dekorunda Bambu Aksesuarlar
Parkelerde kullanılan bambu zemin kaplamaları ile uyum sağlayacak şekilde bambu tv sehpası veya masa takımları kullanılabilir. Konfor, rahatlık ve göz yormayan kaliteli ambiyanslar oluşmasına katkı sağlar.

Bambu orta sehpa, akvaryum masaları, konsol veya zigon sehpalarda bambu mobilyalar tercih edilerek bütünsellik ve şıklık bir arada sağlanabilir.

bambu_ev_dekorasyonu_aydinlatma.jpg


Duvar Süsleme Sanatı için Tıklayın !

Raflarla Pratik Kullanım Alanları Yaratın Tıklayın !

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Bahçe ve Balkon Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !

Boraks Nedir? Nerelerde Nasıl Kullanılır? Faydaları Zararları Nelerdir? Tıklayın !