Vajina daraltmak, zamanla deforme olan ya da genişleyen genital organın medikal yöntemlerle ya da estetik operasyonlarla sıkıştırılması yani tabiri caiz ise gençleştirilmesi için yapılmaktadır. Günümüzde doğal birçok yöntem ile vajina daraltma yapılabilmekte ve estetik ya da medikal yöntemlere gerek kalmadan istenen sonuca ulaşılabilmektedir.

Vajinanın Genişlemesine Neden Olan Etkenler
  • Kürtaj olunması
  • Çok sık cinsel ilişkiye girme
  • Kalıtsal ve genetik faktörler
  • Biyolojik sorunlar
  • Çok sayıda doğum yapılması
  • Cinsel ilişki şekli
  • Yaşlanma
  • Jinekolojik bazı tedavilerin yan etkisi
Vajina Daraltma İçin Egzersizler
Vajina daraltma egzersizleri arasında bulunan kegel egzersizleri, Pelvik taban kaslarının çalıştırılması ve güçlendirilmesi için yapılmaktadır. Bu egzersiz aslında idrarın tutulabilmesi için yapılan kasları kasma hareketidir. Bu egzersiz düzenli şekilde tekrarlandığında vajina daraltmak mümkün olabilmektedir. Yere uzanıp ayakları havaya kaldırmak ve indirmekte işe yarayan egzersizlerdendir. Bu egzersizin günde en az 10 kez yapılması faydalı olacaktır.

dogal_vajina_daraltma_yontemleri_egzersizleri-600x401.jpg


Vajina Daraltan Bitkisel Yöntemler
Vajina daraltan bitkiler ve bu bitkilere uygulanan yöntemlerle vajina daraltmak doğal yollarla yapılabilmektedir. Uygulanabilecek bazı yöntemler şu şekildedir;

  1. Güvercin Ağacı Bitkisi
Vajina kaslarını sıkılaştırma konusunda doğal bir mucize olan güvercin ağacı bitkisi, toz haline getirilerek uygulanabilmektedir. Bitkiyi öğüterek toz haline getirdikten sonra genital bölgeye uygulanmalıdır. Bu bitkisel çözüm haftada bir kez uygulandığında etkili sonuçlar göstermektedir.

  1. Bektaşi Üzümü
Bektaşi üzümü vajina daraltması için en çok tercih edilen bitkisel yöntemlerden biridir. Bektaşi üzümü suya konulmalı ve kaynatılmalıdır. Kaynatılan su süzüldükten sonra bir şişeye konmalıdır. Her gün duş yapılmadan önce vajina bölgesine uygulandığında etkili sonuçlar göstermektedir. Bunun sebebi ise Bektaşi üzümünün vajinadaki duyarlılığı arttırmasıdır. Bu sayede vajina elastikiyetini tekrar kazanır.

Vajina Daraltıcı Doğal Yollar Tıklayın !

Kegel Egzersizleri için Tıklayın !

Doğum sonrası estetik önemli Tıklayın !

Vajinal Kurulukla Savaşan Doğal Ürünler Tıklayın !


Vajina Kararmasına Bitkisel Çözümler Tıklayın !