Kol, bacak, basen ya da kalça kısımlarında bölgesel yağlanma problemi olanların kilo vermeleri daha zordur. Bu nedenle bölgesel yağlarından kurtulmak isteyenlerin, etkili bir diyet listesi tercih etmeleri faydalarına olacaktır. Kolay diyet yöntemlerinde, öğün sıklığı az olduğundan dolayı kısa sürede kilo vermek mümkündür. Ancak biriken yağlardan kurtulabilmek adına yiyecek ve içecek seçimleri son derece önemlidir. Yağ yakıcı diyet sayesinde hem kadınlar hem de erkekler hayal ettikleri görünüme kavuşabilirler.

yag_yakici_yiyecek-600x400.jpg


Yağ Yakıcı Yiyecekler
Doğru ve sağlıklı bir beslenme programı oluştururken, yağ yakıcı yiyecekleri listeye dahil etmek gerekir. Chia tohumu, Hindistan cevizi yağı, tavuk, turp, kefir ve mısır püskülü suyu, yağ yakımını arttıran alternatiflerden bazılarıdır.

  • Bu tür diyeti destekleyen yiyecekler sayesinde kilo vermek daha kolay bir hale gelir.
  • Aynı zamanda metabolizma hızlanacağı için kısa sürede ödem ve şişlikten kurtulmak mümkündür.
  • Gaz ya da kabızlık sorunu olanlarda yağ yakıcı gıdalar sayesinde sindirim sistemlerini düzenleyebilirler.
Diyeti devam ettiremiyorum diye sorun yaşayanların bu tür gıdaları tercih etmeleri, kısa süre içerisinde sonuç almalarına yardımcı olur.

yag_yakici_icecek-600x400.jpg


Yağ Yakıcı İçecekler
Yiyecek kadar diyet sürecinde içecek kullanımı da son derece önemlidir. Greyfurt ve kefir ise sindirim sistemini düzenleyen en iyi alternatifler arasındadır. Diyeti hemen bozuyorum diye problem yaşayanların bu tür yiyecek ve içeceklerden yardım almalarında fayda vardır. Gün içerisinde sık öğün yapmak ve açlık hissini azaltmakta vücuttaki yağların erimesini destekler.

Düzenli egzersiz yapmak: Yukarıda belirtilenlerin dışında, verilen kiloların kalıcı olması ve yağ yakımının hızlanması adına düzenli egzersiz yapmak temel unsurlar arasındadır.

Yağ Yakıcı Diyet Programları ile Bölgesel Zayıflayın ! Tıklayın !

Kesin Kilo Verdiren Diyet Listesi Tıklayın !

Yağ Yakıcı Tüyolar için Tıklayın !

Diyetisyenden Süper Yağ Yakıcı Çay Tıklayın !

Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme Tıklayın !