Boyun inceltici maske tarifleri boyun ve çevresindeki yağlanmanın ve sarkmaların etkilerini azaltarak hem erkeklerin hem de kadınların kabusu haline gelerek operasyon geçirmelerine neden olan bir sorunu ortadan kaldırmaktadır. Düzenli egzersiz ve bitkisel malzemelerle hazırlanan doğal maskeler birlikte uygulandığında kısa süre içerisinde erkek veya kadınları olduğundan daha yaşlı gösteren boyun çevresindeki yağlanmadan ve sarkmalardan kurtulabilirsiniz.

Boyun İnceltici Egzersiz ve Beslenme Önerileri
Düzenli egzersiz yapmayı ve beslenmeyi kontrol etmeyi öğrenmeden boyun inceltmek için uygulanacak maskeler tek başına yetersiz gelecektir. Doğru besinlerin tüketilmesi ve boyun bölgesine odaklanılarak hazırlanmış boyun estetiği hareketleri uygulanarak boyun bölgesindeki sarkma ve yağlanma problemi ile başa çıkabilirsiniz.

  • Beslenme: Vücudunuzdaki toksinleri atarak yeniden cilt sıkılığınızı kazanmanıza yardımcı olacak besinleri gün içerisinde tüketmeye özen göstererek gerçekleştirdiğiniz egzersiz ve maske uygulaması programlarınıza destek olabilirsiniz. Kavun suyu, yeşil çay, elma ve pancar kökü suyu karışımı ile limon ve nane karışımı sizi toksinlerden arındıracak detoks etkisini göstermektedir. Detoks uygulaması ile birlikte cilde sıkılık kazandıran E vitamini içerikli yeşil sebze, rüşeym, baklagiller, çavdar ve esmer pirinç tüketerek beslenmenizi desteklemeniz gereklidir.
  • Egzersiz: Yüz yogası olarak bilinen boyun bölgesinin şekillendirilmesine yardımcı olmaktadır. Yüz yogası için iki temel hareket bulunmaktadır;
    • Dik bir konumda iken başınızı tavana doğru kaldırın ve 10 saniye boyunca öpme hareketini tekrarlayın. Toplamda 10 ila 15 set hareketi tekrarlayabilirsiniz.
    • Dilinizi damağınıza yerleştirerek başınızı sağa ve sola doğru çevirirken her yönde gülme ve yutkunma eylemlerini gerçekleştirin. 10 ila 15 tekrar bu hareketler tekrarlanabilir.
boyun_inceltme_yontemleri-600x440.jpg


Boyun İnceltici Maske Önerileri
Boyun bölgesine uygulanan lifting etkili maskeler hem sarkıkların toparlanması hem de cildin sıkılaşmasına yardımcı olmaktadır. Yüz germe maskesi olarak da kullanılabilen bu tarifleri evde bulabileceğiniz malzemelerle kolayca hazırlayabilirsiniz.

  • Rüşeym yağı içeriğinde bulunan E vitamini ile cilt sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir. Her gün yatmadan önce cildinize pamuk veya pamuklu bir bez yardımı ile 15 dakika rüşeym yağı ile masaj yaparak cildinizi sıkılaştırabilirsiniz.
  • Hindistancevizi yağı kan dolaşımını hızlandırarak yağ yakılmasını kolaylaştırmaktadır. Boyun bölgenize sabah ve öğlen olmak üzere soğuk pres Hindistancevizi yağı ile 10 dakika masaj yaparak boyun bölgesi yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.
  • 2 yumurta beyazı, 1 yemek kaşığı süt ve yarım limon suyunu karıştırın. Boyun ve çevresine elde edilen karışımı uygulayarak 30 dakika bekletmenin ardından ılık su ile temizleyin. Haftada 3 kez uygulandığında birikmiş yağlardan kurtulmanın yanı sıra sarkmalardan kurtulabilirsiniz.
Kalın Boyunları İnceltmenin Yöntemleri Maske Tarifi Tıklayın !

Kuğu Zarafeti İçin Boyun Güzelleştirme Yöntemleri Tıklayın !

Boyun kırışıklarını azaltmak için bilmeniz gerekenler Tıklayın !