Evinizde kullanmadığınız çatı katınızda kendinize ait bir yaşam alanı yapabilirsiniz. Çatı katı dekorasyon önerileri ve örnekleri ile çatıda şık ya da modern bir oturma odası, yatak odası hazırlayabilirsiniz.

Günümüzde değişen şehir planlamaları ile çatı katı dairelerde önem kazanmaya başladı. Evinizde bulunan küçük ve işlevsel bulmadığınız çatı katını kullanışlı bir yaşam alanı haline getirebilirsiniz. Çatı katınızın şekline göre düzenleyebileceğiniz ve büyük görünmesini sağlayacak öneriler hazırladık.

İlk olarak çatı katınızı nasıl değerlendirmek istediğinize karar vermelisiniz. Genellikle yatak odası, çalışma odası ya da salon gibi alanlar için çatı katınızı değerlendirebilirsiniz. Seçtiğiniz kullanım şekline göre duvar renklerine karar vermeniz gerekir. Salon ve yatak odası için açık renkler kullandığınızda çatı katı daha geniş ve ferah bir alan haline gelecektir.

Mobilya seçimlerinizde büyük mobilyalar yerine küçük mobilya tercihlerinde bulunmak size yer tasarrufu sağlayacaktır. Açık renkli ve işlevsel mobilyaları tercih edebilirsiniz. Büyük halılardan kaçınmanız daha modern bir hava yakalamanıza yardımcı olabilir.

cati_kati_dekorasyon_onerileri (1).jpg
cati_kati_dekorasyon_onerileri (2).jpg
cati_kati_dekorasyon_onerileri (3).jpg
cati_kati_dekorasyon_onerileri (4).jpg
cati_kati_dekorasyon_onerileri (5).jpg