Country dekorasyon, doğallığın izlerini taşıyan bir dekorasyon fikri arayanlar için uygulanabilecek önerilerimiz var. Bu dekorasyonun temelinde eskinin izlerini taşıyan ve dinginlik sağlamaya yönelik mobilyalar ve aksesuarlar yer alır.

Bu tarzın mobilyalarının genel özellikleri sakinliği yansıttıkları için yumuşak geçişli olmalarıdır. Mobilyaların dokulu olması ve pürüzsüzlükten uzak olması tercih edilir. Kenarları yuvarlak ve renkleri pastel açık tonlardır. En sık kullanılan renkler krem rengi, kahverengidir.

Çiçek kullanımı bu dekorasyonların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Canlı çiçekler ve örtülerdeki çiçekler ile ortama huzur kazandırma amacı taşır. Duvarlarda çiçek desenleri yer alabilir.

Seramik ve toprak aksesuarlara dekorasyonda sıkça yer verilir. Saksılar, vazolar seramik tercih edilir. Yapay olan metal ürünler bu tasarımların içerisinde yer almaz.

Doğal ve rahat bir ortam yaratabilmek için oluşturulan bu dekorasyonda amaç kişilerin dinlenebileceği bir yaşam alanı yaratmaktır. Doğanın izlerini evinde hissetmek isteyenlerin düşünebileceği bir dekorasyon fikridir.
  • Country dekorasyon (1).jpg
    Country dekorasyon (1).jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 277
  • Country dekorasyon (1).png
    Country dekorasyon (1).png
    420,7 KB · Görüntüleme: 240