Ağaç dalı şeklinde duvar rafı, 2018’in en çok tercih edilen kitaplığı ve mobilya ek ürünü olarak kullanılıyor. Hem ev dekoruna ekstra şıklık katan hem de fonksiyonel kullanışlı ile oldukça kullanışlı olan duvar rafı, obje, kitap ve aksesuar yerleştirmek için oldukça idealdir. Tüm odalarınızda ve mutfakta duvar aksesuarları kullanarak, tasarımlarınıza imza atabilir, şık alanlar üretebilirsiniz.

renkli_duvar_sticerlari_2019-600x400.jpg


  • Renkli Duvar Stickerları
Kelebek duvar sticker, kuşlar, çiçekler, ağaçlar veya sevdiğiniz ülkeleri, şehirlerin muazzam manzaralarından üretilen duvar yapıştırmalarını kullanabilirsiniz. Yatak odalarında dans eden çiftler, romantik resimler, çocuk odalarında şeker gibi görüntüler ve diğer odalarda tasarıma uygun temalarla birbirinden şık ortamlar oluşturabilirsiniz. Üstelik kolay uygulanabilir, istenildiği zaman tak çıkar özelliğiyle her duvara uygulanabilir.

duvar_raf_suslemeleri.jpg


  • Duvar Raflarında Minik Objeler
Duvar dekorasyonu nasıl yapılır gibi konularda, 2019 trendlerinden ve renklerinden faydalanabilirsiniz. Ahşap, sunta gibi hafif malzemelerden yapılan duvar rafları hem kitaplık olarak hem aksesuar yerleştirme tabanları olarak oldukça şık kullanım sunar. Rengarenk ve farklı büyüklüklerde seçeneklerle, dekorasyona şıklık ve farklılık katabilirsiniz.

duvar_aksesuarlari_2019-600x600.jpg


  • Duvar Aksesuarlarıyla Renk Yelpazesi
Duvar süsü kuşlar, masklar, minik çerçeveler ve farklı figürlerle üretilen duvar aksesuarları her odaya şıklık, renk ve enerji katıyor. Salonlarda özellikle seramikten yapılan çiçekli minik çerçeveler oldukça şık duruyor.

Oturma odalarında ve yatak odalarında duvar süsü kelebekleri, el aynaları, duvar saatleri kullanılabilir.

duvar_suslemeleri_2019-600x480.jpg


  • Dönüşümden Aksesuar Yapımı
Kurutulmuş çiçekler, simetrik aynalar, fiyonklar, kumaşlardan yapılan güller veya alçıdan yapılan dekor objeleri ile kullanılmayan eşyaları dönüştürebilirsiniz. Evinize şıklık, renk ve aksesuar katmak için kavanozlardan, sepetlerden faydalanabilir, kurutulmuş yaprakları varak boyalarla renklendirerek kullanabilirsiniz. Üzerine biraz da ışıltı katmayı unutmayın.

Tuğla Duvar Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Duvar Raf Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Duvar Süslemeleri Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Duvar Kağıdındaki Lekelere Çözüm Tıklayın !

Evdeki Rutubet Lekeleri Nasıl Geçer? Tıklayın !