Ev dekorasyonunda en önemli alanlardan birini oluşturan salonunuzda ufak tefek değişiklikler yapacaksanız en şık 3 salon önerisi burada haberiniz olsun! :)

Sizler için derlediğimiz dekorasyon önerileriyle evinizin salonunda harikalar yaratabilir ve keyifli vakit geçirmenin kapılarını aralayabilirsiniz. O halde en kullanışlı salon dekorasyon önerilerimize geçelim mi?

En Şık 3 Salon Dekorasyon Önerisi


En şık 3 salon dekorasyon önerileri nelermiş birlikte inceleyelim!
en-kullanisli-3-salon-dekorasyon-onerisi-1.jpg


Salon Zemini

Salon dekorasyon değişikliklerinde en önemli seçimlerden biri zemin. Salonunuzda kullanacağınız zemin kalitesi çok önemli. Çünkü ileride sıkıldığınızda kolaylıkla değiştirebileceğiniz bir parça değil. O nedenle doğru karar vermelisiniz. Salon zemininizi son yıllarda çok tercih edilen parkelerle dekore edebilirsiniz. Hem modern bir görünüm kazandırır hem de son derece kullanışı olur. İkinci önemli nokta ise parke rengi. Parke renginiz duvar rengiyle uyum içinde olmalı. Eğer duvarınız açık renk ise, açık ya da kapalı renk parke tercih edebilirsiniz ancak duvarınız koyu renkse mutlaka açık renkli parke tercih etmelisiniz.
en-kullanisli-3-salon-dekorasyon-onerisi-3.jpg


Tavan


Salonunuzda parke seçimini yaptıktan sonra artık tavan seçimine karar verebilirsiniz. Tavanlara tercihiniz ölçüsünde resim bile yaptırabilirsiniz ancak son yıllardaki en kullanışlı salon dekorasyon önerilerine göz attığımızda sade tavanların moda olduğunu görüyoruz. İsterseniz zevkinize göre abartılı bir kartonpiyer tercih edebilirsiniz ama sade bir avize ve sade bir tavan salonunuzu daha aydınlık gösterir.
en-kullanisli-3-salon-dekorasyon-onerisi-2.jpg


Duvar Zemini&Rengi

Duvarın rengi ve zemini de en az salon zemini ve rengi kadar önemli. Burada iki tercihiniz var. Birincisi salon zemini ve mobilyalarınıza uygun duvar rengi ve zemini seçmek. Diğeri ise seçtiğiniz duvar rengine göre mobilya ve zemin tercihi yapmak. Son yıllarda duvar rengi ve zemininde ne moda diyorsanız açık gri renk ve taş duvarların çok tercih edildiğini belirtmek isteriz. Ayrıca taş yerine ahşam dekorasyon uygulayarak ta değişik bir salon dekorasyonuna imza atabilirsiniz.

Salon dekorasyonunuz artık hazır! Güle güle oturun.. :)

Sizin eklemek istedikleriniz neler?
  • Beğen
Reactions: Jammila ve Gybkc