Erkek ve kadın ilişkisi yüzyıllardır içerisinde soru işaretleri barındırarak sürmeye devam ediyor. Bu durumda her iki tarafta birbirlerini anlamak için ekstra çaba harcamakta. Akla gelen ilk soru ise erkekler nelerden etkilenirler ya da erkeklerin kadınlarda hoşlanmadığı özellikler nelerdir. Soruların cevapları kişiden kişiye değişiklik gösterse de çoğunluğun ortak bir fikri olduğu kesindir.

Kendini bir çırpıda ele veren tüm özelliklerini sıralayan ve çok geveze olan kadınlar genellikle erkeklerin çok fazla etkilendiği kadın kategorisinde yer almaz. Bu durum erkekler içinde söz konusu. Kimse çabuk çözebildiği kadından ya da erkekten hoşlanmaz. Tanımak için çaba gösterdiği ve uğraştığı kişiden daha çok etkilenir. Çünkü burada bir emek söz konusudur. Erkekler nelerden hoşlanır diye merak ediyorsanız bakımlı olun, gülümseyin ve her zaman için ayağınızı sağlam bastığınızı gösterebileceğiniz iyi bir işiniz olsun. Gerisi gelecektir.

Kadınlar nelerden hoşlanmazlar diye merak ediyorsanız; çok bilmişlik taslayan ama aslında hiçbir fikri olmayan erkekler kadınlara daima itici gelir. Sürekli yalan söyleyen ve söylediği yalanları unutup açık veren erkeklerde genellikle tercih edilmez. Kızlar nelerden hoşlanırlar diye düşünenler için; kendine güveni olan, yaptığı işte başarılı olan, kıyafetine özen gösteren ve hoş bir parfüm kullanan erkekler her zaman ilgi çeker. Kızlar sahiplenmekten, kıskanılmaktan ve ilgiden hoşlanırlar. Hayatınızın olmazsa olmazı olduğunu hissettirmediğiniz bir kadını elinizde tutmanız imkansızdır.

Kadınlar ve Erkekler Nelerden Hoşlanır? Tıklayın !

Erkekler neden hoşlanır? Tıklayın !