Göbek bölgenizdeki yağları eritmek için göbek eriten diyet önerilerinde bulunacağız. Bu göbek eritme listeleri ile kısa sürede göbek yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Bu diyetleri uygularken şu egzersizleri de yapmayı unutmayın !: Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme için Tıklayın !


Göbek Eriten Sebze Diyeti

Kahvaltıda yarım simit, çay veya kahve, öğle yemeğinde ise sebze salatası, akşam yemeğinde ise yağsız beyaz et ve 1 kase salata ile göbek eritme sürecinizi hızlandırıyor.

kuru_meyve_diyeti.jpg


Göbek Eriten Kuru Meyve Diyeti

4 adet kayısı ve 1 adet meyveden ( C vitamini içeren) oluşan kahvaltının ardından ara öğünde; 3 adet diyet bisküvi yiyebilirsiniz. Öğle yemeğinde ızgara tavuk veya balık yanında bol yeşillikli salata yiyebilirsiniz. Ara öğünde ise 4 adet badem ve 1 yeşil elma tüketebilirsiniz. Akşam yemeğinde ise ıspanak yemeği yanında 2 dilim tam buğday ekmek tüketebilirsiniz. Yatmadan önce ise 1 bardak suya yarım limon sıkarak ılık bir şekilde için yanında 4 adet badem, 4 adet fındık yemeniz bölgesel zayıflamanız da yardımcı olacaktır.

gobek_eriten_enginar_diyeti.jpg


Göbek Eriten Enginar Diyeti

Enginar salatası göbek eritmek isteyenler için iyi bir tarif. 3 adet enginar, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 2 avuç marul, 2 yemek kaşığı portakal suyu, 1 çorba kaşığı elma sirkesi, 2 çorba kaşığı enginar suyu sosu ile yapacağınız enginar salatası göbek eritmek için birebir. Bu enginar salatası tarifini uygulayacağınız diyetlerde salata olarak kullanabilirsiniz.

Patlıcan Suyu ile Göbek Nasıl Eritilir? Göbek Yağı Eritme ! Tıklayın !
Göbek Eriten Baharat Kürü için Tıklayın !
Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme için Tıklayın !
Lor peyniri ile göbek eritme ve düz bir karın için Tıklayın !