Egzersiz yapmak, kısa sürede göbek bölgesindeki yağların erimesine olanak sunar. Yağ yakımına destek besinleri tüketmek, lif bakımından zengin beslenme alışkanlıkları edinmek, var olan kas sisteminin daha hızlı etkilenmesine ve fit bir göbeğe sahip olmanızı sağlar.

Göbek Eritmek İçin Nasıl Beslenilmeli?
Şeker, göbek eritme programınızda olmaması gereklidir. Karbonhidratlı yiyecekler yine azaltılmalıdır. Yemeklerde çok az kaya tuzu kullanılmalı, mümkün olduğunca tuzsuz tüketim yapılmalıdır.

Yağlı yemekler azaltılmalı ve özellikle akşam menüleri ağır olmayacak şekilde az yağlı hazırlanmalıdır.

Göbek eriten gıdalar arasında potasyumu yüksek besinler yer alıyor. Göbek bölgesi ve karındaki yağların oluşması, potasyum eksikliğiyle alakalıdır.

gobek_eritmek_icin_nasil_beslenmeli-600x400.jpg


Göbek Eritmek İçin Ne Yemelidir?
Günde 2-3 dilim tam tahıllı ekmek tüketilmelidir. Günlük su ihtiyacı, diyet programlarında daha çok artar. Minimum 2 lt su içmeye özen gösterilmelidir. Yeşil çay hem yağ yakan hem de metabolizmik sistemi hızlandıran özelliğe sahiptir. Her sabah bir fincan içebilirsiniz. Göbek yağlarını eritmek için ayrıca;

Beslenmenize alışkanlık haline getirip, düzenli olarak göbek eriten egzersizler yaparsanız, birkaç hafta içerisinde sımsıkı bir göbeğe sahip olabilirsiniz. Ekstra olarak göbek bölgesine Hindistan cevizi yağı sürmek, yağların erimesine ve sıkılaşmasına yardımcı olur. Masaj yaparak yarım saat boyunca Hindistan cevizi yağı sürmek, göbeğin erimesini sağlar.

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !

Doğal Ev Yapımı Etkili Göbek Eritme Kürü Tarifi Streç Filmli Tıklayın !

Korseyle Göbek Eritme Nasıl Yapılır?

İbrahim Saraçoğlu’ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !

Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme Tıklayın !

Ceviz suyu ile basen ve göbek eritme kürü için Tıklayın !